Yılbaşı Sofrası

Yılbaşı Sofrası

Son dakika yılbaşı sofrası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yılbaşı sofrası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yılbaşı sofrası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yılbaşı Sofrası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yılbaşı sofrası gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 yılbaşı sofrası haberi bulunmuştur. Tüm yılbaşı sofrası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılbaşı tatlısı: 2 malzemeyle damaklar şenleniyor!
Yılbaşı tatlısı: 2 malzemeyle damaklar şenleniyor! Yılbaşı sofrasının olmazsa olmazı tatlılardır. Akşam yemeği sonrası ağızlarda kıtır kıtır dağılacak tatlılarla misafirlere de lezzetli bir akşam yaşatabilirsiniz. Yeni yıla ağız tadıyla girmenizi sağlayacak 2 malzemeli, yapımı kolay tatlı tarifi haberimizde.
25.12.2023 Yaşam
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri
Uzmanından yılbaşında sağlıklı beslenme önerileri Sağlıklı alternatiflerle de yılbaşı sofrası hazırlamanın mümkün olduğunu ifade eden Diyetisyen Kübra Sert, “Besinleri hazırlarken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta pişirme yöntemleridir. Kızartma gibi ağır yöntemler yerine fırında, ızgara veya haşlama gibi sağlıklı pişirme yöntemlerini tercih etmek, yüksek kalori alımının önüne geçmenize yardımcı olur” dedi.
25.12.2023 Gündem
Uzmanından ‘yılbaşı’ uyarısı! 'Sakın bunu yapmayın'
Uzmanından ‘yılbaşı’ uyarısı! 'Sakın bunu yapmayın' Diyetisyen Cansu Arslan, yılbaşı gecesi beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, kırmızı et yerine balık veya tavuk eti tüketilmesini önerdi.
25.12.2022 Sağlık
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü!
Yılbaşı yemekleri tarifleri! Yılbaşında ne yemek yapılır, sofralar için yılbaşı menüsü! Yılbaşı yemekleri ve tarifleri yılbaşı sofrası için yılbaşı menüsü hazırlayacaklar tarafından araştırılıyor. Yılbaşı yemek tariflerinden yararlanmak için arama motorlarına yöneldi. Lezzetli, damak çatlatan bir yılbaşı menüsü için çeşitli tarifleri haberimizde derledik. Peki, yılbaşı sofrası yemekleri nelerdir? Yılbaşında ne yemek yapılır? İşte yılbaşı menüsü örnekleri ve yılbaşı yemekleri...
30.12.2021 Yaşam
Yılbaşı gecesi ve yılın ilk günü için sağlıklı tüyolar! Balık, tavuk, hindi...
Yılbaşı gecesi ve yılın ilk günü için sağlıklı tüyolar! Balık, tavuk, hindi... Yılbaşı gecesi ve yılın ilk günü için sağlıklı tüyolar veren Diyetisyen Aysun İpek, “Ana yemek tercihi kırmızı et yerine beyaz etten (balık, tavuk, hindi) yana kullanılabilir. Beyaz et grubunun sindirimi daha kolaydır. Pişirme yöntemi olarak ızgara, haşlama fırın tercih edilmelidir” dedi.
29.12.2021 Sağlık
Sağlıklı yılbaşı sofrasında neler olmalı?
Sağlıklı yılbaşı sofrasında neler olmalı? Yeni yıl; yeni umutları ve yeni başlangıçları temsil ettiği kadar hem eğlence hem de şölen havasında hazırlanmış envai çeşit yemeklerin, mezelerin, atıştırmalıkların olduğu sofraları da akıllara getiriyor. Böyle olunca da insanın kendini tutabilmesi biraz zorlayıcı. Her konuda olduğu gibi hayat, dengeler üzerine kuruludur ve beslenmenin de temeli dengeyi kurabilmektedir. Diyetisyen Şeyma Türköner yılbaşı sofrasında dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
28.12.2021 Sağlık
Yılbaşında kilo almamak için bunu yapın!
Yılbaşında kilo almamak için bunu yapın! Yılbaşı sofralarının kilo vermek isteyenlerin kâbusu olmaması adına 4 gün için uyarılarda bulunan Diyetisyen Dr. Zeynep Güler Yenipınar, "Yılbaşı günü kalori kısıtlamasına sabahtan başlamak en doğrusu. Her gün olduğu gibi kahvaltı, öğlen yemeği ve ara öğünlerin mutlaka yapılmasına dikkat edilmeli ve öğün atlanmamalı" dedi.
30.12.2020 Sağlık
Arda Türkmen'den yılbaşı menüsü! Yılbaşı tavuğu nasıl yapılır? İşte nefis yılbaşı menüsü
Arda Türkmen'den yılbaşı menüsü! Yılbaşı tavuğu nasıl yapılır? İşte nefis yılbaşı menüsü Kanal D'nin sevilen yemek programı Arda'nın Mutfağı'nda bu hafta Arda Türkmen izleyicilerine yılbaşı menüsü hazırladı. Arda Türkmen yılbaşı menüsü için yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı profiterol pasta tariflerini paylaştı. Peki, Yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı Profiterol pasta nasıl yapılır? Yılbaşında ne yapsak diyorsanız işte Arda’nın Mutfağı Yılbaşı menüsü ve yılbaşı tavuğu, üç renkli pilav ve ballı profiterol pasta tarifi yapılışı…
30.12.2020 Gündem
Yılbaşı tarifleri! Şans ekmeği Panettone nasıl yapılır? Panettone tarifi ve yapılışı!
Yılbaşı tarifleri! Şans ekmeği Panettone nasıl yapılır? Panettone tarifi ve yapılışı! Bu yılbaşında sevdiklerinize büyük sofralar kuramayacak olsanız da yeni yılın ruhunu Avrupa’da gelenekselleşmiş bir ritüel olup şans, sağlık ve bereket getirdiğine inanılan Panettone ile sofranıza taşıyarak yaşatabilirsiniz. Peki, Yeni yıl şans ekmeği Panettone nasıl yapılır? İşte Panettone tarifi ve yapılışı!
15.12.2020 Gündem
Yılbaşı menünüzde çocukları unutmayın!
Yılbaşı menünüzde çocukları unutmayın! Yeni yılı evinizde karşılayacaksınız; kıyafetleriniz, ev dekorasyonunuz, süslemeleriniz, yılbaşı menünüz, kısacası her şeyiniz hazır. Peki, çocuklar bu gecede neler yiyecek? Yılbaşı akşamı çocuklarınız için de sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Tek yapmanız gereken miniklere de hitap edecek menüler oluşturabilmek. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Selma Turan, miniklere uygun yılbaşı menüsü veriyor.
31.12.2018 Sağlık
İşte örnek yılbaşı menüsü!
İşte örnek yılbaşı menüsü! Yeni yıl kutlamaları evde de planlansa dışarıda da organize edilse, genellikle büyük yemek masalarının kurulduğu etkinliklerle geçiriliyor. Bu özel gecede her zamankinden daha fazla yiyecek ve içecek tüketiliyor. Ancak yeni yılın ilk günlerini hastanede geçirmemek için uzmanların uyarı ve önerilerine de kulak vermek gerekiyor.
31.12.2017 Sağlık
Ünlü şeflerden yılbaşı sofrası
Ünlü şeflerden yılbaşı sofrası Ünlü şeflerimiz Sahrap Soysal, Eyüp Kemal Sevinç ve Hazer Amani ile muhteşem bir yılbaşı sofrasının başında bir araya geldik. Ev sahibimiz Sahrap Soysal ve onun Pera’daki mekanıydı.
30.12.2017 Arşiv
Yılbaşı gecesi kuruyemişi abartmayın!
Yılbaşı gecesi kuruyemişi abartmayın! Pek çoğumuz yılbaşı akşamı büyük bir sofrada, geniş bir menü isteriz. Ana yemekten pilava, salatalardan mezelere, meyvelerden tatlılara kadar gece boyu yiyecekleriniz, hazımsızlık, gaz, mide ve bağırsak rahatsızlıklarına sebep olabilir. Uzman Diyetisyen Olcay Barış, sağlıklı bir yılbaşı sofrası için önerilerde bulundu.
28.12.2017 Sağlık
Yılbaşı gecesi ışıltınızla etkileyin
Yılbaşı gecesi ışıltınızla etkileyin Oyuncu - aromaterapist kimliği ile tanıdığımız Ayşe Tolga, yeni yıl öncesi güzellik ve sağlık sırlarını paylaştı. Tolga, yılbaşı sofrası hazırlayacaklara ise kokulu mumları ve rengarenk aksesuarları öneriyor.
22.12.2017 Arşiv
Hindi mi? Tavuk mu?
Hindi mi? Tavuk mu? Yılbaşı yemeğinin vazgeçilmezi hindiyi pişirmek çalışan kadınlar için zor olabilir, o zaman yılbaşı tavuğunu listenize ekleyin...
16.12.2016 Arşiv
Yılbaşı gecesi beslenmeye dikkat
Yılbaşı gecesi beslenmeye dikkat Yılbaşı gecesi beslenmeyle ilgili uzmanlar çeşitli uyarılarda ve önerilerde bulunuyor...
22.12.2015 Sağlık
Yılbaşı yemeği coşku yaratmalı
Yılbaşı yemeği coşku yaratmalı Yılbaşı bir coşku yaratıp yeni yıla heyecanla girmektir. Yılbaşı sofrası ise bu atmosferin merkez noktasıdır. Bu gece için hindi pişirmek adet gibi görünse de herkes hindi sevmez. Yemekler geceye coşku katsın yeter.
18.12.2015 Arşiv
Yılbaşı sofrası için tavsiyeler
Yılbaşı sofrası için tavsiyeler Yılbaşı sofraları, mutluluğu sevdiklerinizle paylaşmanın en güzel yoludur.
15.12.2015 Arşiv
Ünlülerden yılbaşı sofraları
Ünlülerden yılbaşı sofraları Türkiye’nin en köklü magazin dergisi Hafta Sonu, yılbaşı sayısı için çok özel bir ek hazırladı...
27.12.2014 Magazin
Yılbaşı sofrasından sağlıklı kalkmanın 12 formülü!
Yılbaşı sofrasından sağlıklı kalkmanın 12 formülü! Yılbaşı yemeklerinin çeşitliliği ve lezzeti herkesi cezbeder. Peki sofradan kilo almadan sağlıklı bir şekilde kalmak için ne yapmanız gerektiğini biliyor musunuz?
26.12.2014 Arşiv
Yılbaşında aradığınız her şey The Marmara Bodrum’da!
Yılbaşında aradığınız her şey The Marmara Bodrum’da! Yılbaşı gecesini unutulmaz kılacak her şey The Marmara Bodrum’da...
20.12.2014 Arşiv
Hindi Dolması OUT! Kaz Dolması IN!
Hindi Dolması OUT! Kaz Dolması IN! Türkiye yemekleri ve özel konuk mutfaklarıyla her öğünde damaklarda lezzet şöleni yaşatan Osmani’nin, Aralık ayına özel misafiri: ‘Kars Kazı Dolması’
16.12.2013 Arşiv
Ailecek evdeyiz
Ailecek evdeyiz Büyük çoğunluk yılbaşını evinde karşılayacak. Ama PTT (pijama+terlik+tv) bile ucuz sayılmaz. 9 kişiye evde yılbaşı sofrası kurmanın maliyeti 200 milyon lira
29.09.2021 Gündem
Bir gün ömürlü hindi sektörü
Bir gün ömürlü hindi sektörü Catering firmaları yılbaşı gecesine özel hindi menüleri hazırlamaya başladı. Zahmetsiz hindi dolmasının fiyatı 60 milyon liradan başlıyor
26.12.2002 Ekonomi
Yılbaşında en çok yapılan tatlılar! Yılbaşında hangi tatlı yapılır? Birbirinden farklı ve lezzetli yılbaşı tatlıları
Yılbaşında en çok yapılan tatlılar! Yılbaşında hangi tatlı yapılır? Birbirinden farklı ve lezzetli yılbaşı tatlıları Yılbaşı gecelerini daha keyifli hale getirmek, sevdiklerinizle paylaşmak ve özel anları tatlandırmak amacıyla tercih edilen yılbaşı tatlıları çok çeşitlidir. Herkesin damak zevkine göre farklı tatlı seçeneklerini sizler için bir araya getirdik.
19.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yılbaşı Sofrası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yılbaşı sofrası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.