Yeşil Yol

Yeşil Yol

Son dakika Yeşil Yol haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yeşil Yol ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yeşil Yol haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeşil Yol

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeşil yol gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.250 yeşil yol haberi bulunmuştur. Tüm yeşil yol haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den
Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’nin tek milletvekili Yeşil Sol Parti’den CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi Tunceli’de, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde tek milletvekilliğini Yeşil Yol Partisi adayı olan Ayten Kordu (52) kazandı.
15.05.2023 Gündem
Bakan Ersoy: Turizmde hızlı çıkışlar devam edecek
Bakan Ersoy: Turizmde hızlı çıkışlar devam edecek Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl da turizm anlamında hızlı çıkışlar devam edecek. Özellikle Körfez ülkelerinden bu sene çok ciddi bir artış öngörüyoruz. Şu anda ilk gelen turistler geçen yılın ilk aylarına kıyaslanmayacak kadar yüksek" dedi.
22.04.2022 Ekonomi
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler...
Stephen King kimdir? Stephen King İt romanı hakkında bilmeniz gerekenler... Stephen King, korku ustası sadece dünyanın en çok satan, en çok kazanan yazarlarından biri değil, aynı zamanda şimdiye kadar yapılmış en ünlü filmlerin de esin kaynağı. Özellikle İT (O) kitabı Stephen King'in hem en ikonik romanlarından hem de tüm zamanların en ünlü korku kitaplarından biri. Peki, Stephen King kimdir? Stephen King'in İT (O) romanı ne anlatıyor? İşte Stephen King'in İt romanı hakkında merak edilenler...
27.06.2020 Gündem
Corona virüsten kaçanlara oraya akın ediyor
Corona virüsten kaçanlara oraya akın ediyor Ordu'da koronavirüs salgınının ardından başlatılan normalleşme sürecinde halk, kentlerden yaylalara çıkmayı sürdürüyor. Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, yaylada salgına karşı her türlü tedbiri aldıklarını, özellikle il dışından gelen gurbetçileri polis, jandarma ve zabıta ekiplerinin sıkı takip ettiğini söyledi.
7.06.2020 Yaşam
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi!
Binali Yıldırım'dan 15 bin kişiye iş müjdesi! AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Sancaktepe'de 4 bin 100 yataklı Türkiye'nin en büyük hastanesinin yapılacağını belirterek, "Burada, 15 bin Sancaktepeli kardeşimize iş sağlanacak. Okullar, hastaneler, fabrikalar, şan şöhret olsun diye yapılmıyor. Yapılan her eser, aş demek, iş demek." dedi.
20.03.2019 Gündem
Türkiye'nin denize en yakın kayak merkezine ziyaretçi akını
Türkiye'nin denize en yakın kayak merkezine ziyaretçi akını Ordu'nun Kabadüz ilçesinin 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nda iki yıl önce hizmete giren Çambaşı Kış Sporları ve Kayak Merkezi, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. 65 milyon TL'ye kurulan, kar yağmayınca geçen sezonu boş geçiren merkezde, bu yıl kar yağışının yoğun olmasıyla yüzler güldü. Haftanın her günü tesise giden vatandaşlar, eğlenerek karın tadını çıkarıyor.
28.02.2019 Ekonomi
Yeşil Yol’un  yüzde 60’ı  tamamlandı
Yeşil Yol’un yüzde 60’ı tamamlandı Karadeniz Bölgesinde, 9 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak 2 bin 600 kilometre uzunluğundaki Yeşil Yol Projesi sürüyor.
18.04.2018 Gündem
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe
TRT 1 yayın akışında bugün neler var? - 5 Ekim Perşembe TRT 1’in 5 Ekim Perşembe gününe ait yayın akışı sabah saatlerinde İstiklal Marşı ve günün program akışı ile başlıyor ve ardından TRT 1’in sevilen programları ve dizileri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Yeşil Yol filmi ekranlarda olacak. TRT 1’in 5 Ekim Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı!
FETÖ’cülerin ‘yeşil yol’unu anlattı! Savcı Sadrettin Sarıkaya ile birlikte yakalanan hakim Dursun Ali Gündoğdu etkin pişmanlık hükümleri kapsamında elektronik kelepçe takılarak tahliye edilmiş. Gündoğdu, FETÖ üyesi çok sayıda hakim ve savcının VIP hizmet ile nasıl yurt dışına çıktığını anlattı
29.09.2021 Gündem
D-100 ‘Yeşil Yol’ olacak
D-100 ‘Yeşil Yol’ olacak Bolu Belediyesi tarafından yapılacak projeyle ulaşıma kapatılacak D-100 karayolunun 9,5 kilometrelik kesimi ‘yeşil yol’ olacak.
29.09.2021 Gündem
Courtney Stodden'den inanılmaz paylaşımlar!
Courtney Stodden'den inanılmaz paylaşımlar! ABD'li TV yıldızı ve model Courtney Stodden, Instagram hesabından cesur paylaşımlar yapmayı sürdürüyor.
9.05.2017 Magazin
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim?
Oscar - Şampiyon belli ikinci kim? 89'uncu Oscar ödülleri bu gece sahiplerini bulacak. Tören, Türkiye saatiyle sabaha karşı 03:30'da başlayacak. "Oscar'a inanma Oscar'sız kalma" diyerek favorilerimi açıklıyorum...
25.02.2017 Arşiv
Bir ilki gerçekleştirdiler!
Bir ilki gerçekleştirdiler! Her mevsim farklı güzellikleri barındıran Bolu dört mevsim turizm potansiyeline sahip olduğunu yeni projelerle bir kez daha kanıtladı.
21.02.2017 Ekonomi
Kopenhag’da yollardaki bisiklet sayısı araba sayısını geçti
Kopenhag’da yollardaki bisiklet sayısı araba sayısını geçti Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da artık trafikteki bisiklet sayısı araba sayısından fazla
17.06.2021 Dünya
Ayder Yaylası’na ‘Kentsel Dönüşüm’
Ayder Yaylası’na ‘Kentsel Dönüşüm’ Rize’de 5 ayrı koruma kararına rağmen kaçak yapıların yükseldiği Çamlıhemşin ilçesindeki Ayder Yaylası’nda TOKİ tarafından Kentsel Dönüşüm projesi uygulanacak...
23.11.2016 Yaşam
'Yeşil Yol' projesine bakanlıktan onay
'Yeşil Yol' projesine bakanlıktan onay Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, Karadeniz Bölgesi’nde 8 ilin yaylalarını birbirine bağlayacak ve kamuoyunda "Yeşil Yol" olarak adlandırılan 2 bin 600 kilometrelik projeyi de kapsayan "Çevre Düzeni Planı"nını Danıştay kararı doğrultusunda yeniden düzenlenerek onaylandı
29.09.2021 Gündem
İstanbul’a yeşil yol önerisi
İstanbul’a yeşil yol önerisi Şehir plancısı Faruk Göksu ve Nef İcra Kurulu Başkanı Erdem Timur, İstanbul’a nefes aldıracak 5 milyon metrekarelik yeşil bir yol tasarladı. Proje için 63 bin konutun yerinde dönüşümle yıkılması gerekiyor.
17.08.2016 Ekonomi
İstanbul’a 50 km’lik yeşil yol
İstanbul’a 50 km’lik yeşil yol İstanbul’da yeşil alan miktarını artırmak için ‘Yeşil Yol’ projesi önerildi. Küçükçekmece ile Pendik arasında 50 km uzunluğunda planlanan yol hayata geçerse 50 bin konut dönüşecek.
16.08.2016 Ekonomi
PKK'nın Doğu Karadeniz'deki en büyük mühimmat deposu ele geçirildi
PKK'nın Doğu Karadeniz'deki en büyük mühimmat deposu ele geçirildi Gümüşhane Valisi Memiş, Doğu Karadeniz'de şu ana kadar terör örgütünün silah ve mühimmat açısından en büyük sığınağının Kürtün ilçesinde ele geçirildiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Meclis’te ‘dokunma’ mesaisi kaldığı yerden bugün başlıyor
Meclis’te ‘dokunma’ mesaisi kaldığı yerden bugün başlıyor Geçtiğimiz hafta milletvekilleri arasında çıkan yumruklu tekmeli kavgalar nedeniyle çalışmaları ertelenen Meclis Genel Kurulu ve TBMM Anayasa Komisyonu, bugün yeniden mesai yapacak
29.09.2021 Gündem
‘Dokunulmazlık’ yine masada
‘Dokunulmazlık’ yine masada Meclisin bu haftaki en önemli gündemi, dokunulmazlıklarla ilgili anayasa değişikliği teklifi olacak.
29.09.2021 Gündem
Danıştay, Yeşil Yol’a ve HES’lere ’Dur’ dedi
Danıştay, Yeşil Yol’a ve HES’lere ’Dur’ dedi Karadeniz Bölgesi’ndeki 6 ilin ’Çevre Düzeni Planı’nda yer almayan Yeşil Yol projesi ile hidroelektrik santraller başta olmak üzere dere ıslah çalışmaları askıya alındı.
15.01.2016 Yaşam
Danıştay, Yeşil Yol'a ve HES'lere 'Dur' dedi
Danıştay, Yeşil Yol'a ve HES'lere 'Dur' dedi Karadeniz'de 7 ili içine alan 'Yeşil Yol Projesi' Danıştay tarafından durduruldu.
15.01.2016 Ekonomi
Danıştay, Yeşil Yol’u durdurdu
Danıştay, Yeşil Yol’u durdurdu DANIŞTAY, ’Yeşil Yol Projesi’ni de kapsayan Karadeniz’deki 6 ilin ’Çevre Düzeni Planı’ için açılan davada ’yürütmeyi durdurma’ kararı verdi.
10.12.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Yeşil Yol ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeşil yol haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.