Yeniden Yargılanma

Yeniden Yargılanma

Son dakika yeniden yargılanma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yeniden yargılanma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yeniden yargılanma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yeniden Yargılanma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yeniden yargılanma gelişmeleri de dahil olmak üzere 445 yeniden yargılanma haberi bulunmuştur. Tüm yeniden yargılanma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yargı süreci dosya üzerinden devam edenleri ilgilendiren kritik karar!
Yargı süreci dosya üzerinden devam edenleri ilgilendiren kritik karar! Yargı süreci dosya üzerinden devam eden herkesi ilgilendiren karar! Avukat vekalet ücreti için itiraz edince yargılamanın seyri değişti. Kahramanmaraş'ta tekstil işçisi, kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü fabrika müdürü hakkında dava açtı. Dosya üzerinden yapılan yargılamada, fabrika müdürü 1300 lira adli cezaya çarptırıldı. Tekstil işçisinin avukatının ‘ücret’ itirazı üzerine yeniden yapılan yargılamada mahkeme bu kez flaş bir karara imza attı.
19.09.2021 Gündem
"Bosna Kasabı"nın müebbet hapis cezası onandı
"Bosna Kasabı"nın müebbet hapis cezası onandı Uluslararası Ceza Mahkemeleri Rezidüel Mekanizması, "Bosna Kasabı" lakaplı Ratko Mladic'in müebbet hapis cezasını onadı.
8.06.2021 Dünya
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını  eleştirdi
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını eleştirdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Enis Berberoğlu'na ilişkin kararının, "yanlış, mahzurlu ancak bağlayıcı" olduğunu belirterek, bu kararın Berberoğlu'na milletvekili sıfatı kazandırmayacağını bildirdi.
10.02.2021 Siyaset
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti...
"Futbolda şike" davasında flaş gelişme! Aziz Yıldırım beraat etti... "Futbolda Sözde Şike" davasında sanıklar Aziz Yıldırım, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Abdullah Başak ve Ahmet Çelebi "şike" ve "teşvik primi" suçlarından beraat etti. Sanık Selim Kımıl'a ise "tehdit" suçundan 1 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
6.11.2020 Galatasaray
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak
Yargıtay'dan şike kararı! Yeniden yargılanacak Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi, "Futbolda şike" davasında, aralarında eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında yeniden yargılama sonucu verilen beraat kararlarını usulden bozdu.
2.01.2020 Futbol
Bakanlık mevzuat değiştirmeye hazırlanıyor! Rütbe müjdesi...
Bakanlık mevzuat değiştirmeye hazırlanıyor! Rütbe müjdesi... Mahkeme, TSK’dan ilişiği kesilen ancak yargı kararı ile kuruma dönen askerlerin doğrudan emsallerinin rütbesine yükseltilmesine karar verdi. FETÖ kumpası sonucu üsteğmen olarak TSK’dan ilişiği kesilen subay yüzbaşılığa hak kazandı. Emsal karardan sonra Milli Savunma Bakanlığı mevzuat değiştirmeye hazırlanıyor.
14.12.2019 Gündem
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu
Cem Uzan harekete geçti! Yeniden yargılanma başvurusu Yaklaşık 10 yıldır Fransa’da yaşayan eski Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan’ın avukatı Metin Altmışkara, yeniden yargılanma başvurusu yaptıklarını, Uzan’ın Türkiye’ye dönüşü ile ilgili hukuki süreci başlattığını açıkladı.
29.11.2019 Siyaset
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar...
Seri yargılama, indirimli ceza, 15 gün içinde karar... AK Parti’nin hazırladığı 1. yargı paketinin ayrıntıları ortaya çıktı. TBMM’ye sunulup ekim ayı içinde yasalaştırılması hedeflenen taslakta seri yargılamadan, bazı davalarda yeniden yargılamaya kadar pek çok çarpıcı düzenleme yer alıyor. Asliye ceza mahkemelerince, adli para cezasını veya üst sınırı iki yıla kadar olan hapis cezasını gerektiren suçlarda iddianamenin kabulünden sonra 15 gün içinde karar verilecek.
23.09.2019 Siyaset
Muzaffer Kuşhan'ın yeniden yargılanma isteği reddedildi
Muzaffer Kuşhan'ın yeniden yargılanma isteği reddedildi Zayıflama merkezinde üniversiteli Dila Kurt'un taksirle ölümüne neden olmak suçundan 3 yıl 6 ay 15 gün hapis cezası ve 2 yıl süre ile hekimlik meslek ve sanatını yapmaktan men cezası alan cerrah Muzaffer Kuşhan, FETÖ'cü hakim ve adli tıp uzmanlarının kendisini mahkum ettirdiğini ileri sürerek yargılanmanın yeniden yapılmasını istedi. Kuşhan,cezasını çektiğini belirterek hekimlik mesleğine de geri dönmek istedi. Yeniden yargılama talebini reddeden mahkeme cezasının infazı henüz bitmeyen Kuşhan'ın meslekten men cezasının 22 Kasım 2021'de dolacağını belirtti.
11.03.2019 Yaşam
Galip Öztürk hakkında 'yeniden yargılama' kararı
Galip Öztürk hakkında 'yeniden yargılama' kararı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Hrant Dink cinayeti davalarının firari sanığı eski savcı Muammer Akkaş'ın yürüttüğü soruşturma sonunda açılan dava kapsamında kimi suçlardan hüküm giyen iş adamı Galip Öztürk'ün, diğer 3 hükümlüyle "yeniden yargılanma ve infazın ertelenmesi" talepleri, İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
17.09.2018 Gündem
Komutan Oric yeniden yargılanacak
Komutan Oric yeniden yargılanacak Bosna Hersek Mahkemesi Temyiz Konseyi, eski Boşnak komutan Naser Oric hakkında daha önce verilen beraat kararını bozarak yeniden yargılanmasına hükmetti.
8.06.2018 Dünya
40 ay kaldığı cezaevinden DNA raporuyla tahliye edildi
40 ay kaldığı cezaevinden DNA raporuyla tahliye edildi KAHRAMANMARAŞ'ta, 10 yıl önce, 14 yaşındaki amcasının kızı Dilek Berker C.'ye cinsel istismarda bulunup, hamile kalmasına neden olduğu iddiasıyla 12 yıl 6 ay hapse çarptırılan ve cezası Yargıtay tarafından onanan Mustafa Berker (35), bebeğin babası olmadığına dair DNA raporuyla 40 aydır hükümlü bulunduğu cezaevinden tahliye edildi. Davası yeniden görülmeye başlanan Berker, Dilek Berker C. ile anne- babası hakkında suç duyurusunda bulundu.
15.03.2018 Yaşam
Kumpasın ilk mağduru beraat etti!
Kumpasın ilk mağduru beraat etti! 2006’da açılan Atabeyler davasının sanıklarından Pilot Yüzbaşı Murat Eren, terör örgütü kurmak ve yönetmek suçlamasından beraat etti
29.09.2021 Gündem
Ve sis perdesi kalktı
Ve sis perdesi kalktı Yıllardan beri hakkında yüzlerce komplo teorisi üretilen Kennedy suikastının tüm gizli belgeleri yayınlandı. Tüm dünya belgeleri indirip okuyabiliyor. Soruların yanıtı aranıyor
26.10.2017 Dünya
Büyük abi’den keleşli poz!
Büyük abi’den keleşli poz! Hrant Dink cinayetinin ‘büyük abi’si Erhan Tuncel, memleketi Elazığ’da köy korucularını ziyaret edip kalaşnikoflarla poz verdi
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'dan başkanlık açıklaması
Erdoğan'dan başkanlık açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pakistan ziyareti öncesinde konuştu. Erdoğan başkanlık sistemine dair önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Erdoğan yeni İsrail Büyüleçisi'nin Kemal Ökem olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme!
"Kırmızılı kadın" davasında yeni gelişme! ‘Kırmızılı kadın’ davasında gaz sıkan polisi mahkum eden hakim de 'sıksana lan' deyip tokat attığı iddia edilen polis amiri de FETÖ’den firarda. Avukatı yeniden yargılanma için başvuruda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Irak'ta genel af yasası meclisten geçti
Irak'ta genel af yasası meclisten geçti Irak Meclis Başkanı Cuburi: Genel af kanunu, eli Iraklıların kanına bulaşan ve suç işleyenleri kapsamıyor. Bu kanunla yeniden yargılanma hakkı da geliyor
17.06.2021 Dünya
Deniz’e yine kötü haber
Deniz’e yine kötü haber 38 bin kişinin cezaevlerinden çıkmasını sağlayacak düzenleme sanatçı Deniz Seki’yi kapsamıyor. Seki’nin avukatı “Deniz Seki KHK’dan istifade edemiyor” dedi.
17.08.2016 Magazin
Burada sadece nefes alıyorum
Burada sadece nefes alıyorum Yeniden yargılanma isteği reddedilen Deniz Seki, isyan etti. Seki, “İşlediğim suçun mahkumu değilim, sırf suçumun adının mahkumuyum” dedi.
8.06.2016 Magazin
Deniz Seki'ye mahkemeden ret!
Deniz Seki'ye mahkemeden ret! "Uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan hükümlü şarkıcı Deniz Seki'nin yeniden yargılanma talebi, dosyada yeni bir gelişme olmadığı gerekçesiyle reddedildi...
7.06.2016 Magazin
Savcı, Deniz Seki'nin talebinin reddedilmesini istedi
Savcı, Deniz Seki'nin talebinin reddedilmesini istedi Savcı Mehmet Bahadır, 1.5 yıldır cezaevinde tutuklu olan Deniz Seki'nin yeniden yargılanma talebinin reddine karar verilmesini istedi. Seki'nin talebine ilişkin son sözü ise İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi söyleyecek.
1.06.2016 Magazin
Tek mağdur ben kaldım!
Tek mağdur ben kaldım! Deniz Seki “Yargının hastalıklı döneminin tek mağduruyum” diyerek yeniden yargılama istedi
26.05.2016 Magazin
Deniz Seki'den mahkemeye sürpriz mektup!
Deniz Seki'den mahkemeye sürpriz mektup! Bir buçuk yıldır Bakırköy Kadın Cezaevinde hükümlü bulunan Deniz Seki, kendisinin kaleme aldığı bir mektubu İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'ne göndererek yeniden yargılanma talebinde bulundu...
26.05.2016 Magazin
Salih Mirzabeyoğlu beraat etti
Salih Mirzabeyoğlu beraat etti İBDA/C davasından hükümlüyken yeniden yargılanma talebi kabul edilerek tahliye edilen ve kamuoyunda "Salih Mirzabeyoğlu" olarak tanınan Salih İzzet Erdiş’in beraatına karar verildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yeniden Yargılanma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yeniden yargılanma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.