Yaz'ın Öyküsü

Yaz'ın Öyküsü

Son dakika Yaz'ın Öyküsü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaz'ın Öyküsü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaz'ın Öyküsü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaz'ın Öyküsü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaz'ın öyküsü gelişmeleri de dahil olmak üzere 56 yaz'ın öyküsü haberi bulunmuştur. Tüm yaz'ın öyküsü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında?
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında? Engin Akyürek ve Sefirin Kızı dizisinden rol arkadaşı Tülin Yazkan hakkında aşk iddiası ortaya atıldı. Bu iddianın ardından en çok aranan isimlerden biri haline gelen Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Özkan kaç yaşında? İşte detaylar…
9.02.2020 Gündem
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir? Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı izleyiciden tam not aldı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin oyuncuları, nerede çekildiği, konusu ve efsanesi ayrıntılı bir şekilde araştırılıyor. Peki, Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
21.12.2019 Gündem
Vidan Atasever, Umre yolcusu
Vidan Atasever, Umre yolcusu Uzun süredir ekranlarda görünmeyen sinema ve dizi oyuncusu Vildan Atasever, Umre'ye gidiyor.
5.06.2017 Magazin
O dizi erken final kararı aldı!
O dizi erken final kararı aldı! Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel’in paylaştığı, Pazar akşamları ekranlara gelen Yaz’ın Öyküsü dizisi 13...
19.09.2015 Televizyon
Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanında Ekim gerçeği öğreniyor-izle
Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanında Ekim gerçeği öğreniyor-izle Yaz'ın Öyküsü 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde Umut, Ekim hakkındaki gerçeği öğrendi. Yaz'ın Öyküsü 12.bölümde izleyiciyi heyecan ve duygu dolu sahneler bekleniyor. Yaz'ın Öyküsü 12.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmelerin detayları haberimizde.
17.09.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanında Ferhat uçurumdan düşüyor-izle
Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanında Ferhat uçurumdan düşüyor-izle Kanal D ekranlarının yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü yeni bölümü için heyecan dorukta. Heyecan dolu gelişmelerin sinyalini veren ve merakla beklenen Yaz'ın Öyküsü 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
10.09.2015 Magazin
Kanal D'de iki dizi reyting kurbanı oldu
Kanal D'de iki dizi reyting kurbanı oldu Yaz ayında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Kalbim Ege’de Kaldı ve Yaz’ın Öyküsü dizileri final yapıyor...
9.09.2015 Televizyon
Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanında, Umut ve Tunç evleniyor!
Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanında, Umut ve Tunç evleniyor! Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanı yayınlandı.Umut ve Tunç nikah masasına otururken; Mert, Ekim hakkındaki gerçeği öğreniyor! Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü izleyenlerini ekrana kilitleyecek. Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.
4.09.2015 Magazin
Kanal D'den flaş karar! İki dizi birden bitiyor
Kanal D'den flaş karar! İki dizi birden bitiyor Kanal, Kalbim Egede Kaldı ve Yazın Öyküsü dizileri bitirme kararı aldı...
2.09.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Yaz'ın Öyküsü 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Yaz'ın Öyküsü heyecan dolu 9.bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Yaz'ın Öyküsü dizisinin merakla beklenen 10.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm detayları ve daha fazlası haberimizde.
1.09.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm fragmanında şok gelişme
Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm fragmanında şok gelişme Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz, annesi Umut ile Tunç'un evlenme kararı vermesini çok sert karşılıyor. Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 9. Bölüm 30 Ağustos Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!
26.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle
Yaz'ın Öyküsü 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle Ekranların sevilen dizilerinden olan Yazın öyküsü her hafta yeni bölümleriyle ekranlarda olmaya devam ediyor. Bu hafta 8.bölüm ile ekranlarda olan Yazın Öyküsü 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D’nin ekranlarının rekorlar kıran dizisi Yaz'ın Öyküsü 9.bölümde neler oluyor? Beklenen fragman ve son bölümden detaylar haberimizde.
24.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı-izle
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı-izle Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Umut ile Mert arasındaki yakınlaşma ortalığı karıştırıyor! Birbirinden çarpıcı gelişmelerden ipuçlarının bulunduğu fragmandan kareler ve detayları haberimizde.
21.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde ortaya çıkan çarpıcı gerçeklerin ardından Yaz'ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı ve 7.bölüm detayları haberimizde.
17.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde ortaya çıkan çarpıcı gerçeklerin ardından Yaz'ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı ve 7.bölüm detayları haberimizde.
17.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınladı. Yaz'ın Öyküsü 7.bölümde Umut ve Yaz yüzleşiyor. Bu bölümde ortaya çıkacak gerçekler neler? Birbirinden çarpıcı gelişmelerden ipuçlarının bulunduğu fragmandan kareler ve detayları haberimizde.
17.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınlandı-izle Kanal D'nin sevilen dizisi Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanları yayınladı. Yaz'ın Öyküsü 7.bölümde Umut ve Yaz yüzleşiyor. Bu bölümde ortaya çıkacak gerçekler neler? Birbirinden çarpıcı gelişmelerden ipuçlarının bulunduğu fragmandan kareler ve detayları haberimizde.
14.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle
Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen yeni dizisi, Yaz'ın Öyküsü, son bölümde yine nefesleri kesti. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyacanın hız kesmeden devam ettiği yeni bölüm detayları haberimizde.
12.08.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanında şok-İzle
Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanında şok-İzle Heyecan ve duygu dolu sahneleriyle Yaz'ın Öyküsü dizisi 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü'nde bu hafta işler sarpa sarıyor! Yaz, ailesi ile sorunlar yaşamaya devam ederken; Ferhat, kıskançlık sonucu kötü bir olaya imza atar! İşte Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı ve dahası...
31.07.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı yayınlandı-İzle
Yaz'ın Öyküsü 5.bölüm fragmanı yayınlandı-İzle Yaz’ın Öyküsü yayınlanan 4.bölümü ile pazar akşamının galibi oldu! Son bölümü ile günün zirveye ulaşan diziler arasında yer alan Yaz’ın Öyküsü dizisinde Yaz, anne ve babası ile ilk kez baş başa kalıyor. Ancak bu kez Ferhat, Yaz ve Umut'un hayatını büyük bir tehlikeye sokuyor. Yeni bölüm fragmanı ve gelişmeleri haberimizin detayında bulabilirsiniz...
30.07.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü son bölümünde sürpriz-İzle
Yaz'ın Öyküsü son bölümünde sürpriz-İzle "Yaz’ın Öyküsü" yayınlanan 4.bölümü ile Pazar akşamının galibi oldu! Son bölümü ile günün zirveye olaşan diziler arasında yer alan Yaz’ın Öyküsü dizisinde Yaz, anne ve babası ile ilk kez baş başa kalıyor. Ancak bu kez Ferhat, Yaz ve Umut'un hayatını büyük bir tehlikeye sokuyor. Yaz’ın Öyküsü 4.bölümünde yaşananlar ve yeni gelişmeler haberimizin detayında
29.07.2015 Magazin
"Yaz’ın Öyküsü" Pazar’ın galibi oldu
"Yaz’ın Öyküsü" Pazar’ın galibi oldu "Yaz’ın Öyküsü" yayınlanan dördüncü bölümü ile Pazar akşamının galibi oldu! Yaz’ın Öyküsü, heyecan dolu yeni bölümüyle her Pazar akşamı saat 20.00’da Kanal D’de kaldığı yerden devam edecek...
27.07.2015 Magazin
Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Yaz’ın Öyküsü son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümde Ferhat’ın Ege ve Yaz’ın arkadaşlığına verdiği tepki, Ekim’inde bazı gerçeklerle yüz yüze gelmesine sebep oldu. Peki yeni bölümde neler olacak? Yaz’ın Öyküsü yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
26.07.2015 Magazin
Yaz’ın Öyküsü 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle
Yaz’ın Öyküsü 4.bölüm fragmanı yayınlandı mı?-İzle Yetiştirme yurdunda büyüyen ve tek hayali özgürlüğüne kavuşmak olan Yaz’ın hikayesinin konu alındığı Yaz’ın Öyküsü dizisinin yeni bölümü için heyecan dorukta. Ekranların merakla beklenen dizisi Yaz’ın Öyküsü 4.bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte Yaz'ın Öyküsü 4.bölümünden detaylar...
22.07.2015 Magazin
Yaz'ın Öyküsü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yaz'ın Öyküsü 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kanal D'nin yeni dizisi Yaz'ın Öyküsü ilk bölümüyle büyük ilgi topladı. Dün akşam 2. bölüm ile ekrana gelen Yaz'ın Öyküsü 3. bölüm fragmanını yayınladı mı? İşte Yaz'ın Öyküsü ile ilgili son gelişmeler..
13.07.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yaz'ın Öyküsü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaz'ın öyküsü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.