Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanında Ekim gerçeği öğreniyor-izle

Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanında Ekim gerçeği öğreniyor-izle

Yaz'ın Öyküsü 12.bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde Umut, Ekim hakkındaki gerçeği öğrendi. Yaz'ın Öyküsü 12.bölümde izleyiciyi heyecan ve duygu dolu sahneler bekleniyor. Yaz'ın Öyküsü 12.bölüm fragmanı ve son bölümde yaşanan gelişmelerin detayları haberimizde.

Yaz'ın Öyküsü 12. bölüm fragmanında Ekim gerçeği öğreniyor-izle

Ekim, Doğu Aladağ'ın babası olduğunu öğrenir.. Ferhat olayında ise, Yaz Ekim'in

mezarlıkta konuşmasını duyar ve ailesi ile polise gider! Heyecan ve duygu dolu yeni bölümüyle Yaz'ın Öyküsü 12. Bölüm 20 Eylül Pazar akşamı saat 20:00'de Kanal D'de!

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 12.BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Yaz'ın Öyküsü son bölümde neler olmuştu?

Yaz'ın Öyküsü son bölümünde; Ferhat'ın ölümüyle herkes büyük bir üzüntü yaşadı. Özelliklede Yaz, Ekim'in söyledikleri yüzünden olanlara kendisinin sebep olduğunu düşüdü. Tunç'un Yaz'ı araştırması ve Haluk'la ilgili yalan söylemesi Umut ile olan ilişkisini olumsuz etkiledi. Öte yandan Ferhat'ın ölümü Mert'in kafasında bazı soru işaretlerine sebep oldu ve bu konuyu araştırmaya başladı. Aynı zamanda Ekim ile ilgili gerçeklerin de peşinde olan Mert, bu süreçte Yaz'a çok fazla zaman ayıramadı. Mert'in davranışları Umut'un da dikkatini çekti. Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde Mert'in, Ekim'le daha çok vakit geçirmesini sorgulayan isteyen Umut, sonunda büyük gerçeği öğrendi ancak bu gerçeği öğrenen tek isim Umut da değildi.

Haberin Devamı

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NDEN ÜZÜCÜ HABER

Kanal D'nin pazar günleri ekrana gelen dizisi Yaz'ın Öyküsü; veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı dizi, yaz aylarında ekrana gelmeye başlamış, ilk bölümleriyle büyük ses getirmişti. Ancak, reyting oranları istenilen düzeye çıkamayan Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle Eylül sonunda biteceği belirtildi.