Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanında Ferhat uçurumdan düşüyor-izle

Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanında Ferhat uçurumdan düşüyor-izle

Kanal D ekranlarının yaz dizisi Yaz'ın Öyküsü yeni bölümü için heyecan dorukta. Heyecan dolu gelişmelerin sinyalini veren ve merakla beklenen Yaz'ın Öyküsü 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanı ve detayları haberimizde.

Yaz'ın Öyküsü 11.bölüm fragmanında Ferhat uçurumdan düşüyor-izle

Yaz'ın Öyküsü yeni bölümünde izleyicileri sürpriz bir sahne bekliyor. Ekim'in intihar etmesine engel olmak isteyen Ferhat, soluğu uçurumun başında alır. Ancak, hiçbir şey Ferhat'ın beklediği gibi gitmez. İkili, uçurumun başında tehlikeli bir bocalama yaşar. Ekim'i ikna etmeye çalışan Ferhat, dengesini bir anda kaybeder ve uçurumdan yuvarlanır. Uzun süredir Ferhat ile arası bozuk olan Yaz, haberi duyunca çıldırır ve soluğu hastanede alır. Ferhat'ın ölüp ölmediği Yaz'ın Öyküsü 11. bölümünde belli olacak.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 11.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yaz'ın Öyküsü 11. bölümü 13 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Yaz'ın Öyküsü son bölümde neler yaşandı?

Mert’i sert bir dille reddeden Umut, Tunç’la evlenmeye kararlıdır.

Yaz’ın Ekim hakkındaki gerçekleri görmesiyle ikili arasında büyük bir tartışma yaşanır.

Tunç’un Yaz’ı araştırdığından haberdar olan Mert ne olduğunu anlamak için var olan fotoğrafın peşine düşer ve Ekim’in aslında kim olduğunu öğrenir.

Ege’nin Tunç ile ilgili bazı detayları birleştirmesi çok büyük hayal kırıklığı yaşamasına ve babasını kimin yaraladığını anlamasına sebep olur.

Haberin Devamı

Sonunda Tunç ve Umut’un nikah günü gelir. Ancak polislerin düğüne gelmesiyle her şey bir anda alt üst olur.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ'NDEN ÜZÜCÜ HABER

Kanal D'nin pazar günleri ekrana gelen dizisi Yaz'ın Öyküsü; veda etmeye hazırlanıyor. Başrollerini Vildan Atasever ve Tansel Öngel'in paylaştığı dizi, yaz aylarında ekrana gelmeye başlamış, ilk bölümleriyle büyük ses getirmişti. Ancak, reyting oranları istenilen düzeye çıkamayan Yaz'ın Öyküsü 13. bölümüyle Eylül sonunda bitecek.