Gazete Vatan Logo
Magazin Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle

Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle

Kanal D ekranlarının ilgiyle takip edilen yeni dizisi, Yaz'ın Öyküsü, son bölümde yine nefesleri kesti. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyacanın hız kesmeden devam ettiği yeni bölüm detayları haberimizde.

Yaz'ın Öyküsü 7.bölüm fragmanı yayınladı-izle

Umut, Yaz ile hesaplaşıyor! Gerçekler ortaya çıkıyor!

Yaz'ın Öyküsü Pazar günleri saat 20.00 Kanal D'de!

İzleyiciyi birçok sürprizin beklediği yeni bölüm fragmanı için aşağıdaki linke tıklayınız.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 7.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Yaz'ın Öyküsü son bölümde neler odu?

Nevra, Mert’i ve Yaz’ı yanına almak için Saniye’ye iş birliği teklif eder. Bu teklifle Saniye hem Yaz’dan hem de borçlarından kurtulma niyetindedir.

Mert araya girerek Ferhat’ın Umut’tan özür dilemesini ve Yaz’la barışmalarını sağlar. Bu durum Ekim’i bir hayli rahatsız eder. Genç kız, küçük oyunlarına bir yenisini daha ekler ve Yaz’ın Ferhat’ın karşısında zor duruma düşmesine sebep olur. Mert, kızının eğitimi için annesi Nevra’nın isteklerine boyun eğmeye başlar.

Yaz, annesine karşı olan öfkesini bu sefer çok başka bir şekilde ortaya koyar. Kızının göstermiş olduğu tepki herkesi şoka sokarken, Umut ise yıkılır.

Yaz'ın Öyküsü 6.bölümün tamamını izle

Oyuncular: Vildan Atasever (Umut), Tansel Öngel (Mert), Ece Çeşmioğlu (Yaz), Çağdaş Onur Öztürk (Tunç), Tuğçe Açıkgöz (Ekim), Tarık Ündüz (Ferhat), Deniz Gürzumar (Caner), Batuhan Ekşi (Ege), Ayşegül İşsever (Nevra), Zühtü Erkan (Doğu), İncilay Şahin (Saniye), Zehra Daştan (Armağan), Elit Çam (Selin), Zeynep Kaçar (Peri), Burcu Ergenekon (Türkan) ve Gönül Ülkü (Parla)

Haberin Devamı