Yayın

Yayın

Son dakika yayın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yayın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yayın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yayın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yayın gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.567 yayın haberi bulunmuştur. Tüm yayın haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor
Üreticilerin ihtiyaçları anketle tespit ediliyor Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından "Çiftçi Eğitimi İhtiyaç Analizi" anketi ile üreticilerin ihtiyaçları tespit ediliyor.
27.04.2024 Adana
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor
Sergen Yalçın'dan sürpriz karar! Beşiktaş derken başka takıma imza atıyor Trendyol Süper Lig takımlarından Antalyaspor'u çalıştıran ve ismi Beşiktaş ile de anılan Sergen Yalçın, sürpriz bir hamleye imza atabilir.
25.04.2024 Beşiktaş
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor?
Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Now Tv Korkma Ben Yanındayım neden final yapıyor? Yayın hayatı kısa süren dizilere bir yenisi daha eklendi. Now Tv'de izleyiciyle buluşan ve başrollerinde Şevket Çoryh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş'ın yer aldığı aile ve dostluk temalı dizi beklenen karşılığı alamadı. Yedinci bölümde veda edecek olan Korkma Ben Yanındayım dizisi neden final yapıyor?
24.04.2024 Magazin
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı?
Bahar dizisi bu akşam var mı? 23 Nisan Show Tv yayın akışında Bahar yeni bölüm yayınlanacak mı? Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show Tv'de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanmamıştı. Peki bu akşam Bahar yeni bölüm var mı? İşte 23 Nisan Show TV yayın akışı...
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin güney komşusu Irak'ı ziyareti, hem yerel hem de uluslararası basında büyük ses getirdi. Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN
Sivasspor Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Sivasspor FB CANLI YAYIN Heyecan Sivasspor - Fenerbahçe maçıyla devam ediyor. BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve maçta Cihan Aydın düdük çalacak. Fenerbahçe, Sivasspor'u deplasmanda yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Peki, Sivasspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
22.04.2024 Futbol
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Vitrin
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu'
Kayıp anne Suphiye'nin arkadaşından flaş iddia: 'Ünlülerden bilerek çocuk yapıyordu' Metin Akpınar’ın evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, annesini bulmak için bir kez daha Müge Anlı'nın programına çıktı. Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasıyla Türkiye’nin gündemine oturan anne Suphiye Orancı hakkında dün yayın sonu bir iddia daha ortaya atıldı.
19.04.2024 Gündem
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza
PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçe ve Galatasaray'a para cezası verdi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı
AB'den Türkiye'ye sıcak mesaj! 3 ülke baskı yaptı: Ankara'ya somut bir şeyler sunulmalı Avrupa Birliği ilişkilerdeki uzun duraklamanın ardından Türkiye'ye sıcak bir mesaj gönderirken, Avrupa medyası da Türkiye'nin 'kilit bir aktör' olduğunu yazdı. Euractiv'in ulaştığı AB'li kaynaklar ise Brüksel'de devam eden görüşmeler sırasında Almanya, İtalya ve İspanya'nın Türkiye'ye "somut" bir şeyler sunulması için baskı yaptığını yazdı.
18.04.2024 Dünya
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta?
Fenerbahçe Olympiakos maçı TV8’de yayınlanacak mı? Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, saat kaçta? UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını konuk ediyor. Sarı lacivertliler yenerek yarı finale çıkmak istiyor. Peki, Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta? FB- Olympiakos maçı TV8'de mi, şifresiz mi?
17.04.2024 Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?
14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.
14.04.2024 Magazin
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı?
Üç Kız Kardeş bu akşam var m? Üç Kız Kardeş dizisinin bu hafta yeni bölümü yayınlanacak mı? Üç Kız Kardeş bugün yok mu, neden yayınlanmıyor? Sorusu TV’lerini açan izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı. İşte Cumartesi günü Kanal D yayın akışı ve program listesi…
13.04.2024 Magazin
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı
IDF'nin yaraladığı TRT ekibine Ömer Çelik'ten geçmiş olsun mesajı Gazze’deki Nuseyrat kampında yayın hazırlığı yapan TRT Arabi ekibi aracı İsrail ordusu tarafından hava saldırısına uğradı. Bağımsız kameraman olarak çalışan Sami Şahada ağır yaralandı, ameliyata alındı. TRT Arabi muhabiri Sami Berhum olaydan yara almadan kurtuldu.
12.04.2024 Gündem
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt
Eyüpspor'dan Luka Modric açıklaması! Dev iddiaya yanıt Gelecek sezon Süper Lig'de mücadele edecek olan Eyüpspor için çılgın bir transfer iddiası ortaya atılmıştı. İstanbul ekib,nden konu hakkında açıklama geldi.
11.04.2024 Süper Lig
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi?
Fenerbahçe Olympiakos maçı hangi kanalda, Konferans Ligi Fenerbahçe maçı saat kaçta? UEFA Konferans Ligi Fenerbahçe maçı şifresiz mi? UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe, çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile karşı karşıya gelecek. Nikola Dabanovic, Olympiakos - Fenerbahçe maçında düdük çalacak. Maçın yayın saati, kanalı şifresiz olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Olympiakos - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?
11.04.2024 Şampiy10
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi
Bayram şekeri diyerek balıklara seslendi! O anlar saniye saniye kaydedildi Bursa'da dostlukları filme konu olan ve 'Eskikarağaç Leylek Köyü'ne bu yıl 13'üncü kez gelen Yaren leyleği, balıklarını besleyen balıkçı Adem Yılmaz, göle açılmadığı zamanlarda evinin bahçesine gelen Yaren için alana balıklar koydu ve 'İyi bayramlar Yaren, sana bayram şekeri' diyerek sosyal medya hesabından paylaştı.
10.04.2024 Gündem
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı
Bahar dizisi yeni bölüm bu akşam var mı? 9 Nisan Salı Bahar yeni bölüm neden yok? İşte Show Tv yayın akışı Show Tv'de yayınlanan Bahar dizisi bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın başrollerinde olduğu MF Yapım imzalı Bahar, Salı günleri ekrana geliyordu. Geniş bir izleyiciye sahip olan Bahar 9 Nisan yeni bölümü yayınlanacak mı? Bahar bugün neden yok? İşte 9 Nisan Show Tv yayın akışı
9.04.2024 Magazin
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu
Fatih Terim komşuda yine gündem oldu Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, Aris'i deplasmanda 2-0 mağlup etti ve Yunanistan'da şampiyonluk iddiası sürdürdü. Yunan medyasının birçok kez eleştirisine maruz kalan Terim bu kez övgü aldı. Panathinaikos forması giyen Bakasetas da Fatih Terim hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.04.2024 Şampiy10
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı
Kot kumlama yapan işçilerde tespit etti! Avrupa'ya anlattı 2000'li yılların başında kot kumlama sektöründe çalışan işçilerde tespit ettiği silikoz hastalığına ilişkin Avrupa Solunum Derneği'nin (ERS) canlı yayında sunum yapan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nden Prof. Dr. Metin Akgün, birçok kişinin ölümüne neden olan hastalığı Avrupa'ya anlattı.
8.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yayın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yayın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.