Gazete Vatan Logo
Magazin 14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?

14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?

Yargı bu akşam var mı 14 Nisan, bugün Yargı dizisi yok mu? Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Yargı dizisi her hafta Pazar günü saat 20:00 'da Kanal D'de ekranlara geliyor.

14 Nisan Yargı var mı, bu akşam Yargı dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı?

Yargı, seçim ve bayram dolayısıyla 2 hafta boyunca ekrana gelmedi. Yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği, Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Yargı dizisinin 89. bölümünde Eren, kızının intikamını almak için harekete geçiyor. Peki, Yargı bugün var mı, Yargı bu akşam yayınlanacak mı 14 Nisan? 14 Nisan Yargı detayları…

YARGI BU AKŞAM VAR MI?

Yargı dizisi her hafta Pazar günü yayınlanmaktadır. Kanal D 14 Nisan Pazar yayın akışı verilerine göre bugün 20:00 'da Kanal D ekranlarında yargı dizisi yayınlanacaktır.

Yargı 89. bölümde Tuğçe'yi bu hale getirenleri bulan Eren, adaleti kendi elleriyle sağlamaya çalışır. Diğer taraftan Tuğçe'yi tanınmaz hale getirenler, Tuğçe'nin konuşma ihtimaline karşı onu öldürmek isterler. Tuğçe hastanede yaşam mücadelesi verirken, Eren Tuğçe'yi darp edenlerle yüzleşir ve iki tarafta birbirlerine silah çeker.

Tuğçe'ye yapılanların intikamını almak için yolun sonuna gelen Eren, vuruluyor. Ilgaz ve Ceylin, Eren için ne yapabilecek?

Yargı, 89. bölümüyle 14 Nisan 2024 Pazar günü Kanal D'de ekrana gelecek.

Haberin Devamı