Yasemin Öztürk

Yasemin Öztürk

Son dakika Yasemin Öztürk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Öztürk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Öztürk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Öztürk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin öztürk gelişmeleri de dahil olmak üzere 218 yasemin öztürk haberi bulunmuştur. Tüm yasemin öztürk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tekirdağ’da feci kaza! Aynı aileden 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı
Tekirdağ’da feci kaza! Aynı aileden 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı Son dakika haberi... Tekirdağ’nın Çorlu ilçesinde kamyonun çarptığı hafif ticari araçtaki sürücü Ercan Çiçek (43) ile ikiz çocukları Merve ve Mustafa Çiçek (8) hayatını kaybetti, yaralanan 5 kişinin ise durumun ağır olduğu bildirildi.
11.07.2022 Yaşam
3 kişinin can verdiği aile katliamında acı detay! Öldürdüğü kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş
3 kişinin can verdiği aile katliamında acı detay! Öldürdüğü kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Öztürk’ü (35) ve kızı Nazlı Erva Öztürk'ü (3) av tüfeğiyle vurduktan sonra yaşamına son veren Seyfullah Uslu’nun (41), kızının babası olduğunu bir televizyon programında DNA testi sonucuyla öğrendiği ortaya çıktı.
23.06.2022 Yaşam
Öldürdüğü kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş
Öldürdüğü kızının babası olduğunu televizyonda öğrenmiş Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde dini nikahla birlikte yaşadığı Yasemin Öztürk’ü (35) ve kızı Nazlı Erva Öztürk'ü (3) av tüfeğiyle vurduktan sonra yaşamına son veren Seyfullah Uslu’nun (41), kızının babası olduğunu bir televizyon programında DNA testi sonucuyla öğrendiği ortaya çıktı.
23.06.2022 Yaşam
Kan donduran olay! Cani adam, eşini ve 3 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti
Kan donduran olay! Cani adam, eşini ve 3 yaşındaki kızını öldürüp intihar etti Zonguldak'ın Çaycuma ilçesi Filyos beldesinde cinnet geçiren adam, dini nikahlı eşini ve 3 yaşındaki çocuğunu av tüfeğiyle öldürdükten sonra intihar etti.
22.06.2022 Yaşam
Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim?
Dikran Masis kimdir? Dikran Masis kaç yaşında ve nerelidir? Dikran Masis kiminle evli, eşi kim? Dikran Masis, İstanbul, Ankara, Kayseri ve Gaziantep’te bulunan mülklerinden hem kira ücreti hem de varsa o mülklere ait elektrik ve su borçlarını da kiracılarından almayacağını açıklamasından sonra arama motorları üzerinden merak edilmeye başlandı. 70 yaşındaki Masis kimdir? Nerelidir? Dikran Masis kiminle evli?
25.04.2020 Gündem
Milletvekili 'kırbaçlı' fotoğraf yayınladı!
Milletvekili 'kırbaçlı' fotoğraf yayınladı! Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşanan şiddet olaylarına sosyal medyadan yayınladığı 'beyzbol sopası' ile tepki gösteren iktidar Halkın Partisi Lefkoşa Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, bu kez kırbaç ile gündeme geldi. Manavoğlu, sosyal medya hesabında eline aldığı kırbacı; 'KKTC'nin selameti için belli bir süre kullanılması gereken alet' notuyla paylaştı.
3.12.2018 Gündem
Yasemin Öztürk'ten ters köşe
Yasemin Öztürk'ten ters köşe Güzel oyuncu Yasemin Öztürk, Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çekti.
26.11.2018 Televizyon
Yasemin Öztürk yarışmacıları gölgede gıraktı!
Yasemin Öztürk yarışmacıları gölgede gıraktı! 2018 Türkiye Yüz Güzeli birincisi yapılan yarışmayla belli oldu.
17.05.2018 Magazin
KKTC'de konsomatris gece kulübünde öldü! Bakanlar acil toplandı
KKTC'de konsomatris gece kulübünde öldü! Bakanlar acil toplandı KKTC'de bir gece kulübünde konsomatris olarak çalışan Belarus uyruklu Volha Viarbouskaya'nın ölümü, adanın gündemine oturdu. Kadınların 'seks kölesi' olarak çalıştırıldığı iddiaları ortaya atılırken, İçişleri ve Çalışma Bakanları acil toplantı yaptı, gece kulüpleriyle ilgili tedbirler alınacağı açıklaması yapıldı.
27.02.2018 Gündem
Erkan zahmet etmesin!
Erkan zahmet etmesin! Cem Yılmaz, Erkan Petekkaya’nın “Cem’in filmlerini beğenmiyorum ama stand up gösterisi için önünde eğilirim” sözlerine “Gerek yok zahmet edip eğilmesin“ diye karşılık verdi.
9.03.2017 Magazin
41 yaşına girdi
41 yaşına girdi Ünlü model ve oyuncu Sema Şimşek geçtiğimiz gece arkadaşları ile doğum gününü kutladı.
26.02.2017 Magazin
'Efsane' geri dönüyor!
'Efsane' geri dönüyor! 1978-1981 yılları arasında yayınlanan ve tüm dünyada izlenme rekorları kıran Amerikan yapımı ‘Beyaz Gölge’ ikinci kez Türk televizyonlarına uyarlanıyor...
2.11.2016 Magazin
Korkunç cinayeti en ince detayına kadar anlattı
Korkunç cinayeti en ince detayına kadar anlattı Geçtiğimiz yıl Kocaeli’de öldürülen işitme engelli Hacer Çetindağ’ın cinayeti ile ilgili davanın görülmesine başlandı...
28.04.2016 Yaşam
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak?
İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Ekranların en sevilen moda programı İşte Benim Stilim'de heyecan giderek büyüyor. Heyecanın bir an olsun bitmediği İşte Benim Stilim yeni bölümde neler olacak? Bugün İşte Benim Stilim İşte Benim Stilim 6. Sezon 50. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm detaylar haberimizde.
5.04.2016 Magazin
İşte Benim Stilim'de kim elenecek?
İşte Benim Stilim'de kim elenecek? TV8 ekranlarının moda programı İşte benim Stilim tüm hızıyla devam ediyor. Sunuculuğunu Öykü Serter'in yaptığı programda bugün eleme heyecanı yaşanacak? İşte Benim Stilim kim elendi? sorusu bu akşam yanıt bulacak. İşte detaylar...
1.04.2016 Magazin
Sandığınız gibi değil
Sandığınız gibi değil Önceki akşam Tophane’de oyuncu Yasemin Öztürk ile görüntülenen Furkan Palalı panikledi...
27.02.2016 Magazin
Yasemin Öztürk gözyaşlarına boğuldu
Yasemin Öztürk gözyaşlarına boğuldu İşte Benim Stilim'in dün yayınlanan bölümünde Yasemin Öztürk, 4 sene önce ölen annesinin ördüğü kazağı giyince gözyaşlarına hakim olamadı.
12.01.2016 Sinema-Dizi
CHP'lileri taşıyan minibüse arkadan çarptı!
CHP'lileri taşıyan minibüse arkadan çarptı! TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’nde cip, önünde giden ve CHP Lüleburgaz kadın kolları üyelerini taşıyan minibüse arkadan çarptı. Kazada yaralanan 19 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
29.09.2021 Gündem
CHP'lileri taşıyan minibüs ciple çarpıştı: 19 yaralı
CHP'lileri taşıyan minibüs ciple çarpıştı: 19 yaralı Tekirdağ'da, CHP Kırklareli Kadın Kolları ve Kent Konseyi mensuplarını taşıyan minibüs ile cipin çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı.
27.10.2015 Yaşam
Yaşlanmaktan korkmam genetik olarak şanslıyım
Yaşlanmaktan korkmam genetik olarak şanslıyım Yasemin Öztürk dizilerin de tiyatro sahnelerinin de vazgeçilmez oyuncularından...
12.10.2014 Magazin
Elimde olsa dünyada vicdan ve empatiyi değiştirirdim
Elimde olsa dünyada vicdan ve empatiyi değiştirirdim Fotoğraflar: ELİF MANDANBeste Bereket sonbahara hızlı girdi...
3.10.2014 Arşiv
80 yaşına basacak!
80 yaşına basacak! Bugüne kadar birçok dizide rol alan Yasemin Öztürk, yeni projesi için yaz boyunca İstanbul’da kalarak rolüne hazırlandı...
9.08.2014 Magazin
Ünlülerin bilmediğimiz takıntıları
Ünlülerin bilmediğimiz takıntıları Takıntılar da fobiler de hayatımızın parçası, üstelik düşündüğümüzden daha çok. Kukla fobisinden, elindeki damarlara bakamamaya; kapı kulpu tutamamaktan iç çamaşırını bile sağdan giymeye işte ünlülerin takıntıları...
18.01.2013 Arşiv
Otomobil dereye düştü: 4 yaralı
Otomobil dereye düştü: 4 yaralı Harmancık ilçesinde otomobilin dereye düşmesi sonucu 4 kişi yaralandı...
13.05.2012 Yaşam
Finalde sürpriz isim!
Finalde sürpriz isim! 'Binbir Gece'nin finali nasıl olacak?
10.04.2009 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Öztürk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin öztürk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.