Yaşamayanlar

Yaşamayanlar

Son dakika Yaşamayanlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yaşamayanlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yaşamayanlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yaşamayanlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yaşamayanlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 yaşamayanlar haberi bulunmuştur. Tüm yaşamayanlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'da vatandaşlara seslendi Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon Akçaabat'ta halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "İstanbul'u yönetmek için yola revan olduğumda yanımda siz vardınız. AK Parti'yi kurup hizmet yoluna çıktığımızda yanımızda siz vardınız. Bizim yanımızda siz vardınız." dedi.
30.01.2022 Siyaset
Efecan Şenolsun hakkında karar!
Efecan Şenolsun hakkında karar! Yaşamayanlar dizisindeki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun hakkında karar...
12.02.2021 Magazin
Oyuncu Efecan Şenolsun'un cezası belli oldu! 10 yıl...
Oyuncu Efecan Şenolsun'un cezası belli oldu! 10 yıl... 2018 yılında 'Yaşamayanlar' dizisinin setinde oyuncu Elit İşcan’ı taciz ettiği iddiasıyla hakkında 'cinsel saldırı' ve 'hakaret' suçundan 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen oyuncu Efecan Şenolsun hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Şenolsun’un 'cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen savcılık, 'hakaret' suçundan ise delil olmadığı gerekçesiyle beraat verilmesini talep etti.
4.02.2021 Magazin
Taciz davasında yeni gelişme: 'Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum'
Taciz davasında yeni gelişme: 'Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum' Dizi setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddia edilen Efecan Şenolsun’un yargılandığı davaya devam edildi.
13.11.2020 Magazin
Covid-19 hastaları yaşadıklarını anlattı
Covid-19 hastaları yaşadıklarını anlattı Sakarya'da yoğun bakım hemşiresi olarak görev yapan ve yakalandığı yeni tip corona virüsü (Kovid-19) yenen Hüseyin Er, plazma bağışında bulunarak bir hastanın iyileşmesine katkı sundu.
5.07.2020 Sağlık
'İlk tanıştığımızda sana gıcık oldum'
'İlk tanıştığımızda sana gıcık oldum' Kerem Bürsin 'Yaşamayanlar' dizisindeki partneri Nilperi Şahinkaya ile Instagram'da canlı yayın yaptı.
31.05.2020 Magazin
'Soğan sarımsak' konusu tatlıya bağlandı!
'Soğan sarımsak' konusu tatlıya bağlandı! Kerem Bürsin’in 'Yaşamayanlar' adlı dizide birlikte rol aldığı Nilperi Şahinkaya hakkında yaptığı, "Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu" açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu gelişme sonrası güzel oyuncudan yeni bir açıklama geldi.
18.10.2019 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan 'öpüşme' açıklaması
Nilperi Şahinkaya'dan 'öpüşme' açıklaması Oyuncu Nilperi Şahinkaya, 'Yaşamayanlar' dizisinde birlikte rol aldığı Kerem Bürsin'in açıklamaları sonrası dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.
15.10.2019 Magazin
Nilperi Şahinkaya: Sektör kötü durumda
Nilperi Şahinkaya: Sektör kötü durumda Son olarak 'Yaşamayanlar' dizisinde rol alan oyuncu Nilperi Şahinkaya, Bebek'te objektiflere takıldı.
15.12.2018 Magazin
Yanındayız
Yanındayız Oyuncu Elit İşçan ‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığını söylemişti.
27.10.2018 Magazin
Alkollüydü taciz etti!
Alkollüydü taciz etti! ‘Yaşamayanlar’ dizisinin oyuncusu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti
26.10.2018 Magazin
Elit İşcan kimdir?
Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...
26.10.2018 Gündem
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı Oyuncu Elit İşcan, 'Yaşamayanlar' isimli dizinin setinde maruz kaldığı hakaret ve tacize ilişkin bir açıklama yayınladı. Elit İşçcan, dizideki rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından üç kez sözlü ve yazılı tacizine uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti. Efecan Şenolsun'dan ise taciz iddiasıyla ilgili açıklama geldi. Şenolsun, 'Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı' dedi.
26.10.2018 Magazin
Risk aldık!
Risk aldık! Türkiye’nin ilk vampir dizisi olan, ‘Yaşamayanlar’ın başrol oyuncusu Kerem Bürsin, önceki gün İstinyePark AVM’deydi.
16.09.2018 Magazin
Belki arkamdan konuşuyorlardır
Belki arkamdan konuşuyorlardır ‘Yaşamayanlar’ dizisiyle adından söz ettiren Kerem Bürsin’den samimi açıklamalar: “Belki arkamdan konuşuyorlardır. Yüzüme karşı bir şey demediler”
11.09.2018 Magazin
Ayaküstü hamburger
Ayaküstü hamburger Nilperi Şahinkaya önceki akşam Bebek’teydi.
7.09.2018 Magazin
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin yayınlanan fragmanları büyük heyecan yarattı. Daha başlamadan konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Yaşamayanlar dizisi merak ediliyor. Yaşamayanlar dizisi hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
6.09.2018 Gündem
Kırmızı halıda vampir şıklığı
Kırmızı halıda vampir şıklığı Merakla beklenen vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ önceki gün görkemli bir gala ile izleyici karşısına çıktı. ‘Vampimler’ ve ‘Vampir Avcıları’ olarak ikiye ayrılan ekibin şıklığı ise geceye damga vurdu
5.09.2018 Magazin
Basını özledim!
Basını özledim! Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı, yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın galası önceki gece Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapılan görkemli bir davetle yapıldı.
5.09.2018 Magazin
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin fragmanları yayınlanmış ve izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı. Daha şimdiden ilgi uyandıran Yaşamayanlar yarın ilk bölümüyle izlenebilecek. Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularını sizler için derledik.
5.09.2018 Gündem
Kötü yorumlar  gelebilir
Kötü yorumlar gelebilir KEREM Bürsin önceki akşam Etiler’de kameralara takıldı.
4.09.2018 Magazin
Kerem Bursin'i hiç böyle görmediniz
Kerem Bursin'i hiç böyle görmediniz Kerem Bürsin, ‘Yaşamayanlar’ adlı dizideki Vampir Dmitry rolüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
1.09.2018 Magazin
Vampir kerem!
Vampir kerem! BLUTV’nin henüz yayına girmeden ses getiren dizisi ‘Yaşamayanlar’da,’Vampir Dmitry’ rolüyle izleyici karşısına çıkacak olan Kerem Bürsin “500 yaşında birini keşfetmek ve psikolojisini anlamak eğlenceli bir süreç oldu.
31.08.2018 Magazin
164 yaşındaki Mia
164 yaşındaki Mia BluTV’nin vampir dizisi ”Yaşamayanlar”ın başrolünde yer alan Elçin Sangu, canlandıracağı “Mia” karakteriyle merak uyandırdı.
17.08.2018 Magazin
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
18.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yaşamayanlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yaşamayanlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.