Elit İşcan

Elit İşcan

Son dakika Elit İşcan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Elit İşcan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Elit İşcan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Elit İşcan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan elit işcan gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 elit işcan haberi bulunmuştur. Tüm elit işcan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma'
Elit İşcan davasında avukata tepki! 'Bu nasıl savunma' Oyuncu Elit İşcan’a yönelik cinsel saldırı davasının önceki günkü karar duruşmasına Efecan Şenolsun’un avukatı Nail Gönenli’nin savunması damga vurdu.
13.02.2021 Magazin
Efecan Şenolsun hakkında karar!
Efecan Şenolsun hakkında karar! Yaşamayanlar dizisindeki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun hakkında karar...
12.02.2021 Magazin
Oyuncu Efecan Şenolsun'un cezası belli oldu! 10 yıl...
Oyuncu Efecan Şenolsun'un cezası belli oldu! 10 yıl... 2018 yılında 'Yaşamayanlar' dizisinin setinde oyuncu Elit İşcan’ı taciz ettiği iddiasıyla hakkında 'cinsel saldırı' ve 'hakaret' suçundan 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen oyuncu Efecan Şenolsun hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Şenolsun’un 'cinsel saldırı' suçundan 10 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını isteyen savcılık, 'hakaret' suçundan ise delil olmadığı gerekçesiyle beraat verilmesini talep etti.
4.02.2021 Magazin
Taciz davasında yeni gelişme: 'Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum'
Taciz davasında yeni gelişme: 'Alkollüydüm, sadece omzuna dokundum' Dizi setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddia edilen Efecan Şenolsun’un yargılandığı davaya devam edildi.
13.11.2020 Magazin
Ünlü oyuncunun 'cinsel saldırı' davasında ilk duruşma!
Ünlü oyuncunun 'cinsel saldırı' davasında ilk duruşma! Aynı izideki rol arkadaşı Elit İşcan'a karşı "Cinsel saldırı" ve "Hakaret" suçlarını işlediği gerekçesi ile hakkında 17 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenen Efean Şenolsun'un yargılanmasına başlandı. Savunmasını yapan Efecan Şenolsun, iddia edildiği gibi Elit İşcan'ı öpmeye çalışmadığını, ona hakaret ve küfür etmediğini söyledi.
17.10.2019 Magazin
Oyuncu Efecan Şenolsun'a 17 yıl 4 aya kadar hapis istemi
Oyuncu Efecan Şenolsun'a 17 yıl 4 aya kadar hapis istemi Oyuncu Elit İşcan'ın şikayeti üzerine rol arkadaşı Efecan Şenolsun hakkında hapis istemi...
23.04.2019 Magazin
Yanındayız
Yanındayız Oyuncu Elit İşçan ‘Yaşamayanlar’ dizisinin setinde rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından tacize uğradığını söylemişti.
27.10.2018 Magazin
Alkollüydü taciz etti!
Alkollüydü taciz etti! ‘Yaşamayanlar’ dizisinin oyuncusu Elit İşcan, rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel tacize uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti
26.10.2018 Magazin
Elit İşcan kimdir?
Elit İşcan kimdir? Elit İşcan kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Yaşamayanlar dizisinde tacize uğradığı açıklamalarıyla gündeme gelen Elit İşcan'ın hayatına dair bilgiler de merak konusu oldu. İşte güzel oyuncu Elit İşcan hakkındaki detaylar...
26.10.2018 Gündem
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı
Dizi setinde taciz iddiası! Genç oyuncu açıkladı Oyuncu Elit İşcan, 'Yaşamayanlar' isimli dizinin setinde maruz kaldığı hakaret ve tacize ilişkin bir açıklama yayınladı. Elit İşçcan, dizideki rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından üç kez sözlü ve yazılı tacizine uğradığını ve yapım ekibinin duruma ilişkin herhangi bir şey yapmadığını iddia etti. Efecan Şenolsun'dan ise taciz iddiasıyla ilgili açıklama geldi. Şenolsun, 'Kamuoyu yaratmak için gerçek dışı şeyler anlatmaya başladı. Asıl bu 5 aydır bana taciz ve mobbing yapıldı' dedi.
26.10.2018 Magazin
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin yayınlanan fragmanları büyük heyecan yarattı. Daha başlamadan konusu ve oyuncularıyla dikkat çeken Yaşamayanlar dizisi merak ediliyor. Yaşamayanlar dizisi hakkında merak edilen tüm bilgileri haberimizde derledik.
6.09.2018 Gündem
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Yaşamayanlar yarın başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Yaşamayanlar dizisinin fragmanları yayınlanmış ve izleyicileri oldukça heyecanlandırmıştı. Daha şimdiden ilgi uyandıran Yaşamayanlar yarın ilk bölümüyle izlenebilecek. Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularını sizler için derledik.
5.09.2018 Gündem
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi
Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncuları kimler? Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar dizi konusu ve oyuncularının kimler olduğu merak ediliyor ve gündemde araştırılıyor. Yayınlanan tanıtımıyla dikkatleri şimdiden üzerine çeken Yerli vampir dizisi Yaşamayanlar ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacak?
18.07.2018 Gündem
Yeraltı güçlerine karşı büyük savaş
Yeraltı güçlerine karşı büyük savaş Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün(A Good Day to Die Hard) AKSİYON Y: John Moore O: Bruce Willis, Mary Elizabeth Winstead, Jai Courtney, Patrick Stewart Yapım: 2013 ABD, 97 dk...
15.02.2013 Arşiv
Yeşilçam Ödülleri sahiplerinde
Yeşilçam Ödülleri sahiplerinde Vavien'in 3 ödül aldığı törende en iyi film de belirlendi.
24.03.2010 Televizyon
'Küçük Kadınlar'da taze kan kim?
'Küçük Kadınlar'da taze kan kim? Yeni bölümlerde izleyiciyi neler bekliyor? Genç oyuncular anlattı
31.08.2009 Televizyon
'Beş Vakit ' en iyi beşinci film
'Beş Vakit ' en iyi beşinci film The Times ve The Sunday Times gazeteleri 'Yılın en iyi 100 filmi'ni belirledi
2.12.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Elit İşcan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki elit işcan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.