Word

Word

Son dakika Word haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Word ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Word haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Word

haberleri sayfasında son dakika yaşanan word gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 word haberi bulunmuştur. Tüm word haberleri aşağıda listelenmiştir.
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor
sahibinden.com, yapay zekâ tabanlı yenilikçi İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının hayatını kolaylaştırıyor sahibinden.com, Cerebrum Teknoloji ile iş birliği yaparak geliştirdiği yapay zekâ tabanlı İK uygulaması "Bir Dost" ile çalışanlarının deneyimini iyileştirmeye ve çalışma hayatına katkı sağlamaya devam ediyor.
3.04.2024 Ekonomi
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır?
Kalp İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Kalp İşareti Nasıl Yapılır? Kalp işareti, özellikle sosyal iletişimin ilerlemesiyle popülerlik kazanmıştır. Sevgi, aşk, dostluk gibi duyguların pekiştirilmesi için oldukça sık kullanılmaktadır. Kalp işareti gerek bilgisayarda gerekse telefonlarda rahatlıkla yapılabilir.
31.01.2024 Yaşam
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne?
Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı, ölüm nedeni ne? Fringe ve The Wire gibi popüler televizyon dizilerindeki rolleriyle tanınan ve John Wick film serisinde Charon karakterine hayat veren ABD'li ünlü oyuncu Lance Reddick hayatını kaybetti. Peki, Lance Reddick neden öldü? Lance Reddick kimdir, kaç yaşındaydı?
18.03.2023 Magazin
23 Aralık 2022 Cuma Hutbesi konusu ve PDF tam metni! Diyanet İşleri Başkanlığı bu haftaki Cuma Hutbesi konusunu paylaştı!
23 Aralık 2022 Cuma Hutbesi konusu ve PDF tam metni! Diyanet İşleri Başkanlığı bu haftaki Cuma Hutbesi konusunu paylaştı! Cuma Hutbesi konusu Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Cuma Hutbesi’ne PDF dosyası, WORD belgesi ve MP3 uzantılı ses dosyası olarak ulaşabilirsiniz. Peki, 23 Aralık 2022 Cuma hutbesi konusu nedir?
23.12.2022 Gündem
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları!
Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Yılın kelimesi (Word of the year 2022) nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları! Her yıl geleneksel olarak yılın kelimesini seçen Oxford Sözlüğü bu yıl ilk kez yılın kelimesini internetten verilecek oylarla seçmeye karar verdi. Geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılının kelimesini için sözlükbilimciler üç kelime aday oldu. Dünyanın dört bir yanındaki dil severlerin verecekleri oylar yılın kelimesini belirleyecek. Peki, Oxford yılın kelimesi oylaması nasıl, nereden yapılır? Oxford Sözlüğü neden yılın kelimesini seçiyor? Metaverse, IstandWith, goblin mode ne demek? Yılın kelimesi nedir? Metaverse, IstandWith, goblin mode kelimelerinin anlamları ve Oxford yılın kelimesi oylaması linki!
24.11.2022 Dünya
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları!
Türkiye Petrolleri (TPAO) İŞKUR üzerinden 49 personel alacak! İşte başvuru şartları! Türkiye Petrolleri duyurdu! Müfettiş yardımcısı, uzman yardımcısı ve mühendis kadrolarına Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 49 personel alacak. Başvurular 31 Ekim’de sona erecek. Peki, Türkiye Petrolleri personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Petrolleri (TPAO) personel alımı başvuru şartları!
26.10.2022 Personel Alımı
Twitter tek kelime akımı nedir, tek kelime akımı nasıl başladı? One Word Challenge tweets challenge
Twitter tek kelime akımı nedir, tek kelime akımı nasıl başladı? One Word Challenge tweets challenge Sosyal medyada tek kelimelik tweet akımı (#OneWordTweet) başlatıldı. Kişi, kurum ve kuruluşlar kendilerini en iyi anlatan kelimeyi tweet olarak attıkları akıma ünlü firmaların da katıldı. Viral hale gelen tek kelime akımına ABD Başkanı Joe Biden da tweet atarak katıldı.
2.09.2022 Bilim ve Teknoloji
20 Mayıs 2022 Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi PDF indir ve OKU! Cuma hutbesi 20 Mayıs
20 Mayıs 2022 Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi PDF indir ve OKU! Cuma hutbesi 20 Mayıs Cuma hutbesi 20 Mayıs 2022 konusu belli oldu. Cuma hutbesi için her hafta özel bir konu seçiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu haftaki Cuma hutbesi konusu “Dijital Dünyada Değerleriyle Aile Olmak” olacak. 20 Mayıs Cuma Hutbesi PDF indir…
20.05.2022 Dini Bilgiler
13 Mayıs Cuma hutbesi 2022! Diyanet Cuma hutbesi 13 Mayıs 2022 konusu nedir? (PDF indirme linki)
13 Mayıs Cuma hutbesi 2022! Diyanet Cuma hutbesi 13 Mayıs 2022 konusu nedir? (PDF indirme linki) Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 13 Mayıs 2022 Cuma hutbesi paylaşıldı. Bu hafta Cuma hutbesinin konusu “iş ve çalışma ahlakı” oldu. İşte
13.05.2022 Gündem
Cuma hutbesi 6 Mayıs! Diyanet Cuma hutbesi konusu nedir? (PDF indirme linki)!
Cuma hutbesi 6 Mayıs! Diyanet Cuma hutbesi konusu nedir? (PDF indirme linki)! 6 Mayıs Cuma hutbesi konusu merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı 6 Mayıs 2022 tarihli " ŞÜKÜR SANA EY ŞEKÛR” konuşu Cuma hutbesini yayınladı. İşte 6 Mayıs Bayram hutbesi 2022a
6.05.2022 Gündem
Bayram Hutbesi 2022! 2 Mayıs 2022 Diyanet Ramazan Bayramı hutbesinin konusu nedir? (PDF indirme linki)!
Bayram Hutbesi 2022! 2 Mayıs 2022 Diyanet Ramazan Bayramı hutbesinin konusu nedir? (PDF indirme linki)! Bayram hutbesi yayınlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı 2 Mayıs 2022 tarihli "Bayramımız Kutlu, Gönlümüz İman Ve Neşe Doymuş Olsun" konulu Ramazan Bayramı hutbesi aramaları arttı. İşte 2 Mayıs Bayram hutbesi 2022
30.04.2022 Ramazan
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak!
Devlet Tiyatroları 10 ilde 53 sözleşmeli personel alacak! Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alacak! Devlet Tiyatroları Merkez ve taşra teşkilatında Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Konya, Sivas, Trabzon ve Van Tiyatro Müdürlüklerinde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ve Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar uyarınca sahne üstü ve sahne gerisi hizmetlerde görev yapmak üzere 53 sözleşmeli personel alacak. Peki, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Devlet Tiyatroları personel alımı şartları!
8.03.2022 Personel Alımı
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar Kripto para birimi girişimlerinin hesaplarını boşaltan yeni bir tehdit ortaya çıkarıldı. SnatchCrypto adı verilen tehdit, kripto para birimlerini, akıllı sözleşmeleri, DeFi, Blockchain ve FinTech endüstrisini ve bunlarla ilgilenen şirketleri hedef alıyor.
21.01.2022 Ekonomi
Mossad casuslarına kritik operasyon! Gizli serveis elemanından itiraf: Bilgileri Zürih’te verdim...
Mossad casuslarına kritik operasyon! Gizli serveis elemanından itiraf: Bilgileri Zürih’te verdim... Türkiye gündemine bomba gibi düşen, “Mossad casuslarına MİT operasyonu”nda ayrıntılar ortaya çıktı. Türkiye’deki Filistinliler’le ilgili bilgiler topladığını, çeşitli fişleme dosyaları karşılığında binlerce euro aldığını anlatan M.A.S., “Mossad yetkilisiyle İsviçre’de yüz yüze görüştüm. Bana dizüstü bilgisayarda dosya şifrelemeyi öğretti” dedi
22.10.2021 Gündem
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi...
MİT'ten Mossad casuslarına müthiş operasyon! 15 kiralık katil şebekesi çökertildi... Milli İstihbarat Teşkilatı'nın 200 kişilik ekibi, Mossad'ın Türkiye'deki İsrail muhalifleri ve ülkemiz aleyhine faaliyet yürüttüğünü tespit etti. 3'er kişilik 5 ayrı hücre bir yıl boyunca gölge gibi izlendi. Bilgiler emniyetle paylaşıldı. 7 Ekim'de terörle mücadele polisleri 4 ilde 15 casusu kıskıvrak yakaladı Aralarında arap kökenlilerin de olduğu 15 kiralık casusun faaliyetleriyle ilgili önemli ayrıntılara ulaşıldı. Casuslar, Türkiye'deki üniversitelerden özellikle ileride savunma sanayiinde görev alabilecek yabancı öğrencilerin bilgilerini Mossad'a servis ediyordu.
21.10.2021 Gündem
USB hafızalar üzerinden siber saldırı
USB hafızalar üzerinden siber saldırı Siber güvenlik uzmanları ilk olarak Güneydoğu Asya'da tespit edilen nadir ve geniş ölçekli bir gelişmiş kalıcı tehdit (APT) kampanyasını ortaya çıkardı. Kaspersky, bazıları devlet kurumlarından olan yaklaşık 1.500 kurban tespit etti. İlk bulaşma, kötü amaçlı bir Word belgesi içeren hedef odaklı kimlik avı e-postaları yoluyla gerçekleşiyor. Kötü amaçlı yazılım sisteme indirildikten sonra çıkarılabilir USB sürücüler aracılığıyla diğer ana bilgisayarlara yayılabiliyor.
23.07.2021 Bilim ve Teknoloji
MEB harekete geçti, imzalar atıldı, ücretsiz...
MEB harekete geçti, imzalar atıldı, ücretsiz... Milli Eğitim Bakanlığı'ndan flaş karar! 18-30 yaş arasındaki gençleri kapsıyor. Ücretsiz olacak. 81 ilden başvurular alınıyor. Microsoft Türkiye, MEB ve İŞKUR iş birliğiyle başlatılan “21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı” ile 25 bin gence ücretsiz dijital yetkinlik eğitimi verilecek. Microsoft Türkiye’nin MEB ve İŞKUR ile iş birliği içinde hayata geçirdiği “21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı” ile 18-30 yaş arası gençlerin dijital yetkinliklerinin artırılması ve böylece istihdam edilmelerinin kolaylaştırılması hedefleniyor. 6 modülden oluşan 30 saatlik ücretsiz eğitim programıyla 81 ilde 25 bin gence ulaşılacak. Peki, MEB ve İŞKUR ücretsiz eğitim programı başvurusu nasıl yapılır? İşte 21. Yüzyıl Dijital ve Kariyer Yetkinlikleri Programı başvurusu şartları!
5.05.2021 Eğitim
İçişleri Bakanlığı e başvuru görev belgesi örneği! Kamu personeli görev bildirim belgesi nasıl alınır? e başvuru görev belgesi formu indirme
İçişleri Bakanlığı e başvuru görev belgesi örneği! Kamu personeli görev bildirim belgesi nasıl alınır? e başvuru görev belgesi formu indirme Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan tedbirlere göre ülke genelinde 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'e kadar tam kapanma devam edecek. Yasak boyunca kapanmadan muaf olan vatandaşlar için İçişleri Bakanlığı Çalışma İzinleri Görev Belgelerine ilişkin bir genelge yayımlandı. Genelgeye göre; muafiyet kapsamında olmakla birlikte e-başvuru sistemi üzerinden görev belgesi alınabilecek. Belge alamayanlar ise, 29 Nisan tarihli daha önceki Genelge ile yeni oluşturulan çalışma izni görev belgesi formunun işveren ve çalışan tarafından manuel düzenlenerek imza altına alınarak kullanılabilmesine ilişkin süre iki gün daha uzatılarak 7 Mayıs 2021 Cuma günü saat 24.00'a kadar kullanılmasına imkân tanındı. Çalışma izin belgesine ihtiyaç duyan ama E-Devlet sistemindeki yoğunluk nedeniyle belge alamayan vatandaşlar ise görev bildirim belgesi hakkında araştırma yapıyor. Bir defaya mahsus olmak ve en fazla üç gün için geçerli olmak kaydıyla Ek-1’de örneği sunulan görev belgesi formu manuel olarak doldurulabilir. e başvuru görev belgesi nasıl alınır? Kamu personeli görev bildirim belgesi word nasıl indirilir? İçişleri Bakanlığı e başvuru süreci ve görev bildirim belgesi
4.05.2021 Gündem
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
Yeni ipad pro 2021! İpad pro fiyatı ne kadar? iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir? iPad Pro 2021 tanıtıldı. Teknoloji devi Apple devrim yaratacak iPad Pro serisinin yeni üyesini tanıttı. iPad Pro 2021, özellikler ile PC’nin yerini almayı hedefliyor. Güçlü işlemcisi, şık tasarımı ve efektif kullanımı ile dikkatleri üzerine çeken iPad Pro ne zaman satışa çıkacak, özellikleri nelerdir?
21.04.2021 Gündem
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması başvuruları başladı! Yeşilay yetenek yarışması başvuru şartları, konusu ve linki…
Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması başvuruları başladı! Yeşilay yetenek yarışması başvuru şartları, konusu ve linki… “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” sloganıyla ödüllü yetenek yarışması düzenlenecek. Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliğinde “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek” sloganıyla ödüllü yetenek yarışması düzenlenecek. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışması başvuru şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılır?
18.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dünya devlerine gözdağı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT Word forumunda konuşarak, "Dijitalleşme, özgürlüğün alanını genişletirken yeni adaletsizliklere, haksızlıklara, yeni ötekileştirmelere yol açmamalıdır." ifadelerini kullandı.
1.12.2020 Siyaset
Çocuklar gibi şen
Çocuklar gibi şen Aslıhan Güner ve Mert Kılıç, Metropol İstanbul AVM’deki Animal Balloon Word Müzesi’ni gezdi.
22.09.2020 Magazin
Afyon Emirdağ SYDV personel alımı yapacak! Afyon Emirdağ SYDV personel alımı şartları nelerdir?
Afyon Emirdağ SYDV personel alımı yapacak! Afyon Emirdağ SYDV personel alımı şartları nelerdir? Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Afyon’da personel alımı yapacağını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve niteliklerde memur ve personel alımı yapılacak. İlan Aile Bakanlığı ve İŞKUR üzerinde duyuruldu.
9.09.2020 Personel Alımı
TRT World'den on-line seminerler
TRT World'den on-line seminerler TRT World Forum kültürel, politik, ekonomik ve sosyal sorunlara çözümler aramak amacıyla bu yıl "Dijital Tartışmalar" (Digital Debates) ismiyle on-line seminerler düzenleyecek.
6.07.2020 Televizyon
2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu?
2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Toplum Yararına Programlar (TYP) aracılığıyla işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından işsiz vatandaşlar, TYP işçi alımları hakkında araştırma yapıyor. Peki 2020 İŞKUR TYP işçi alımı başvuruları başladı mı? İŞKUR TYP alımı ne zaman? İŞKUR TYP başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte detaylar…
18.03.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Word ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki word haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.