Westworld

Westworld

Son dakika Westworld haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Westworld ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Westworld haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Westworld

haberleri sayfasında son dakika yaşanan westworld gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 westworld haberi bulunmuştur. Tüm westworld haberleri aşağıda listelenmiştir.
Game of Thrones ekibi HBO'dan ayrılıyor
Game of Thrones ekibi HBO'dan ayrılıyor Yapımın yaratıcıları David Benioff ve Dan Weiss'in yeni adresleri Netflix, Amazon ya da Disney olabilir.
26.07.2019 Televizyon
Netflix'e bir rakip daha: HBO Max
Netflix'e bir rakip daha: HBO Max WarnerMedia, yeni dijital yayın platformu HBO Max'i resmen duyurdu.
10.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Olaylar gecesi Emmy
Olaylar gecesi Emmy Televizyonun Oscarları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri, Los Angeles’taki Microsoft Tiyatrosu’nda sahiplerini buldu.
18.09.2018 Magazin
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti
Emmy Ödülleri sahiplerini buldu: Netflix, HBO'yu geçti Bu yıl 70'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Netflix, 17 yıl üst üste en çok dalda adaylık kazanan HBO'yu bu sene geride bıraktı.
18.09.2018 Kültür Sanat
22 adaylıkla rekor kırdı!
22 adaylıkla rekor kırdı! Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2018 Magazin
Alevlerden kaçış!
Alevlerden kaçış! ABD’de ormanlık alanda çıkan ve gittikçe yayılan yangında aralarında ünlülerin de bulunduğu çok sayıda kişi evlerini terk etmeye başladı
7.12.2017 Dünya
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü!
Eşinin önünde arkadaşıyla öpüştü! Emmy Ödülleri Los Angeles’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Nicole Kidman, ‘En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’ seçilen rol arkadaşı Alexander Skarsgard’ı eşi Keith Urban’ın gözü önünde dudaklarından öperek kutladı
18.09.2017 Magazin
Vikings’ten Westworld’e
Vikings’ten Westworld’e İlk sezonuyla dünyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve 22 Emmy adaylığı alan ‘Westworld’ dizisinin 2. sezonu için sürpriz isimlerle anlaşıldı.
12.08.2017 Magazin
İlkbaharda ekranlarda!
İlkbaharda ekranlarda! İlk sezonuyla dünya genelinde büyük bir başarıya imza atan ‘Westworld’ dizisi, sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.
28.07.2017 Magazin
Yeni sezon 2018’de
Yeni sezon 2018’de HBO kanalının 22 Emmy adaylığı kazanan bilim kurgu ve drama türündeki dizisi Westworld’ün 2. sezon fragmanı yayınlandı.
24.07.2017 Magazin
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu
69. Emmy Ödülleri adayları belli oldu Amerikan televizyon yapımlarına verilen Emmy Ödülleri adayları açıklandı.
13.07.2017 Kültür Sanat
Kendimizi unutmayı alışkanlık edindik
Kendimizi unutmayı alışkanlık edindik Naz Elmas, ekranda fantastik bir bilimkurgu veya korku türünde bir yapımda oynamak istediğini anlatarak, “Favori dizim Westworld gibi bir projede yer almak hayalim” diyor
27.05.2017 Arşiv
Altın Küre adayları açıklandı
Altın Küre adayları açıklandı Bu yıl HFPA (Yabancı Basın Birliği) tarafından 74. kez düzenlenecek Altın Küre Ödülleri’nde yarışacak adaylar belli oldu.
12.12.2016 Magazin
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar!
'Tecavüze uğradım' dedikten sonra şok karar! 'Westworld' dizisinin yıldızı Evan Rachel Wood, iki kez tecavüze uğradığı yönündeki açıklamasının ardından sosyal medya hesabını kapattı.
1.12.2016 Magazin
En acı itiraf
En acı itiraf İzlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde birçok kez cinsel saldırıya maruz kalan ABD’li aktris Evan Rachel Wood, gerçek hayatta da 2 kez tecavüze uğradığını açıkladı
30.11.2016 Magazin
'İki kez cinsel saldırıya uğradım'
'İki kez cinsel saldırıya uğradım' 'Westworld' dizisinde 'Dolores Abernathy' karakterine hayat veren ABD’li oyuncu Evan Rachel Wood, iki kez iki kez cinsel saldırıya uğradığını açıkladı.
29.11.2016 Magazin
Gündemden kaçanlar dizilere sardı
Gündemden kaçanlar dizilere sardı Kışın kendini iyiden iyiye göstermeye başladığı ve siyasi gündemin de insanları sıktığı bu günlerde, bünyemiz kendini kış, battaniye ve dizi üçlemesine adapte etti. İşte Netflix ve Digiturk gibi platformlarda en çok izlenen yabancı diziler...
18.11.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Westworld ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki westworld haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.