Vantilatör

Vantilatör

Son dakika vantilatör haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vantilatör ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vantilatör haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vantilatör

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vantilatör gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 vantilatör haberi bulunmuştur. Tüm vantilatör haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’
Zeynep Sever Demirel: ‘Bizim evde demokrasi hâkim’ Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever Demirel, oyunculuk kariyerine ve yaptığı işe saygısı olduğunu söyleydi. 2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever, "Bizde izin alma durumu falan yok" dedi.
30.09.2023 Magazin
CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Vantilatör satış fiyatı dibi gördü!
CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı! Vantilatör satış fiyatı dibi gördü! CarrefourSA 7-9 Ağustos aktüel katalog 2023 yayınlandı. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği CarrefourSA yeni hafta katalogda vantilatör, beyaz eşya, mutfak ürünlerinin yanısıra kahvaltılıklarda da indirimli ürünler yer aldı. Airfryer 1699 TL satış fiyatıyla diğer marketlere oranlar ucuz oldu. İşte 7-9 Ağustos CarrefourSA aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
6.08.2023 Ekonomi
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü
Arnavutköy’de işyerinden vantilatörü çalınan esnaf şaşkına döndü Arnavutköy’de bir ambalaj dükkanının önünde sergilenen vantilatörü gözüne kestiren hırsız sokakta birkaç tur attıktan sonra cihazı çaldı. Ürünün eksik olduğunu fark ettikten sonra güvenlik kameralarını izleyen işyeri sahibi hırsızlık karşısında şok olurken duruma, “Bunların hepsi sıcaktan, normal sıcaklıklar yaşamıyoruz” diyerek tepki gösterdi.
4.08.2023 Gündem
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı!
Elektrik faturalarında 1 günlük fatura dudak uçuklattı! Aşırı sıcaklar elektrik faturalarına yansıdı, elektrik tüketimi tavan yaptı. Ayrıca klima, vantilatör, soğutucu satışları adeta patladı.
16.07.2023 Ekonomi
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük
Aşırı sıcaklar için sağlık uyarısı! Karşılaşacağınız tehlike büyük Zonguldak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner, aşırı sıcaklıklar çeşitli sağlık sorunlarını beraberinde getirdiğini ifade etti.
13.07.2023 Gündem
A101 12-14 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! A101 vantilatör 169 TL! Sürpriz kampanya var!
A101 12-14 Temmuz aktüel katalog 2023 yayınlandı! A101 vantilatör 169 TL! Sürpriz kampanya var! A101 aktüel 12-14 Temmuz katalog 2023 yayınlandı. A101 vantilatör fiyat düştü. Ucuz alışveriş yapmak isteyenlerin merakla beklediği A101 haftanın katalogunda sürpriz kampanya yer aldı. Mutfak ve gıda ürünlerinin yanısıra airfryer, blender setlerinde fiyatlar indi. İndirimli ürünler arasında saç sakal kesme makinesi, ayak masaj aleti de var. İşte 12-14 Temmuz A101 aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi...
11.07.2023 Ekonomi
ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kollu sandalye 49 TL, ŞOK vantilatör fiyatı kaçmaz!
ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog 2023 yayınlandı! Kollu sandalye 49 TL, ŞOK vantilatör fiyatı kaçmaz! ŞOK 28-30 Mayıs aktüel katalog yayınlandı. ŞOK vantilatör fiyatı yazın gelmesiyle indirimli olarak yer aldı. Ucuz alışveriş yapanların merakla beklediği ŞOK bu hafta katalogda bahçe sandalyesi, salıncak ve mutfak ürünleri yer aldı. Bahçenizde oturacağınız kollu sandalye sadece 49 TL'ye indi. Diğer yandan bebek bezi, çamaşır deterjanı ve deodorant fiyatları da ucuzladı. İşte 28-30 Mayıs ŞOK aktüel katalog 2023 ve indirimli ürünler listesi...
27.05.2023 Ekonomi
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler...
Avrupa'nın en büyük korkulu rüyası gerçek oldu! Karartılmış sokaklarda İlginç görüntüler... Putin'in emriyle Rusya'nın gaz kesme kararı sonrası kendini 'en büyük korkulu rüyası' içinde bulan AB ülkeleri tasarruf önlemlerini artırmaya devam ediyor. Soğuk su ile duş, kararan sokaklar, klimasız ofisler Avrupa için artık normal sayılırken asıl büyük krizin kışın patlak vermesi bekleniyor. İşte soğuk ve karanlık bir kışa hazırlanan Avrupa'dan dikkat çeken gelişmeler...
3.08.2022 Dünya
Tazminat kararı! Artık zorunlu, 45 gün süresi var
Tazminat kararı! Artık zorunlu, 45 gün süresi var Bakanlık harekete geçti. Tazminat ödenecek. Milyonlarca tüketiciyi doğrıdan ilgilendiriyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırlığına göre garanti süresi bitse bile elektronik cihazlara kullanım ömürlerince bakım - onarım hizmeti zorunlu olacak. Marka ismi kullanılarak yetkili servis aldatmacası önlenecek.
3.08.2022 Ekonomi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi
‘Eyyam-ı bahur’ kavuruyor! Uyarılar peş peşe geldi Türkiye, yazın en sıcak günlerini yaşıyor. Güneyde sıcaklar 40 derecenin üzerine çıktı. Diğer bölgelerde de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. Uzmanlar 10.00-16.00 saatleri arasında güneşe maruz kalmamaları konusunda vatandaşları uyarıyor.
31.07.2022 Yaşam
Japonya’da aşırı sıcaklar can aldı! 12 kişi öldü
Japonya’da aşırı sıcaklar can aldı! 12 kişi öldü Japonya’nın başkenti Tokyo'da termometreler 1875 yılından bu yana Haziran ayında görülen en yüksek değer olan 36.4'ü gösterdi. Ülkenin farklı kesimlerinde sıcaklık değerleri 39 dereceyi aşarken, en az 12 kişinin sıcak çarpması nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.
30.06.2022 Dünya
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı
Yaz sıcaklarında nasıl daha iyi uyuyabiliriz? Uzmanlar tek tek açıkladı Yaz aylarında uykuya dalmakta ya da kesintisiz uyumakta zorlananlar çareyi çeşitli yöntemlerle arıyorlar. Yastığını, çorabını yatmadan önce buzluğa koyan da var partneri ile yatakları ayıran da... İşte bunaltıcı sıcaklarda uyuyabilmek için uzman tavsiyeleri...
5.06.2022 Gündem
Elektrik faturasını aylık 578 lira arttırıyor! Tek tek hesaplandı
Elektrik faturasını aylık 578 lira arttırıyor! Tek tek hesaplandı Elektrik faturasını arttırıyor. Elektrik faturasına aylık 578 liralık yük bindiriyor. Havaların ısınmasıyla birlikte klima ve vantilatör kullanımı başladı. Serinlemek için bu cihazları kullanan vatandaşlar ise yüksek fatura sebebiyle sıkıntı çekebiliyor. Uzmanlar tarafından klima ve vantilatörün faturaya bindireceği yük hesaplandı. Buna göre, 8 bin BTU kapasiteli bir klima, 12 saat açık kaldığında ayda 266 kilovatsaat yani 578 liralık enerji harcıyor. Cihaz kapasitesi 18 bin BTU’ya çıkarsa, sadece klima kaynaklı aylık fatura 1.425 lirayı buluyor. Dar ve küçük alanlarda serinleme amaçlı tercih edilen vantilatör ortalama 50-100 watt arasında elektrik tüketir. Günde 12 saat çalışan bir vantilatörün aylık faturaya yansıması güncel tarifeyle 25-30 lira arasında. Vantilatör enerji tüketimi, satın alma maliyeti ve bakım masrafı açısından en ekonomik soğutma cihazı.
3.06.2022 Ekonomi
ŞOK 25 Mayıs kataloğu! Şok’ta bu hafta indirimli ürünlerde neler var? ŞOK 25 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu!
ŞOK 25 Mayıs kataloğu! Şok’ta bu hafta indirimli ürünlerde neler var? ŞOK 25 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! ŞOK 25 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 25 Mayıs ŞOK kataloğu 2022 içerisinde birçok ürün indirimli fiyatlarıyla tüketiciye sunuldu. İpli Blender, Hutt Fritöz Airfryer, Lenovo Ideapad Taşınabilir Bilgisayar, Raks Ayaklı Vantilatör gibi farklı ürünler ŞOK 25 Mayıs 2022 kataloğu ile raflardaki yerini aldı. Peki, Şok’ta bu hafta indirimli ürünlerde neler var? ŞOK 25 Mayıs 2022 Çarşamba aktüel ürünler…
25.05.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık...
Elektrik fiyatlarıyla ilgili flaş açıklama! Aboneleri ilgilendiriyor, faturalar artık... Elektrik fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Tüm aboneleri yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için...
Elektrik faturasına yansıyor, cebinizden daha fazla para çıkıyor! Düşük elektrik faturası ödemek için... Elektrik faturaları ile ilgili son dakika açıklaması! Milyonlarca aboneyi çok yakından ilgilendiriyor. Fatura ödemeleri artacak. 2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik faturalarında yeni bir dönem başladı. Kademeli tarifeye geçildi. Az tüketenin düşük fatura ödemesi prensibi ile yola çıkılan tarife değişikliğinde, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda alt sınır değişiklikleri yapıldı. Böylece tüketiciler faturalara gelen zamlardan tükettikleri oranda etkilendi. Nisan ayının gelmesiyle havalar ısınmaya başladı. Birçok kişi doğal gaz kombisini kapattı. Kışın ısınma için kullanılan enerji, yaz aylarında ise serinlemek için devrede olacak. Klima kullanımı birçok kişi için kurtarıcı olacak. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının 40 dereceleri bulduğu güney ve güney doğu illerinde nemin de etkisiyle hissedilen sıcaklık çok daha yüksek oluyor. Bu kentlerde yaşayan vatandaşlar için klima kullanımı daha da erken başlıyor. Peki klima kullanımının elektrik faturalarına yansıması nasıl olacak? Hem klimanın konforundan yararlanıp hem de düşük elektrik faturası ödemek mümkün mü?
13.04.2022 Ekonomi
14 Şubat Sevgililer Günü şiirleri! Uzun kısa sevgililer için yazılmış aşk şiirleri ve şiirlerden oluşan sevgililer günü mesajı ve sözleri!
14 Şubat Sevgililer Günü şiirleri! Uzun kısa sevgililer için yazılmış aşk şiirleri ve şiirlerden oluşan sevgililer günü mesajı ve sözleri! Sevgililer günü şiirleri, 14 Şubat sevgililer gününün gelip çatmasıyla sevgilisine şiir gönderecekler tarafından sorgulanıyor. Sevgililer günü geçen yıl koronavirüs gölgesine geçerken, bu yıl için hazırlıklar yapılmaya başladı. Sevgililerin, eşlerin birbirine gönderecekleri mesajlar, şiirler, hediyesinin yanına iliştirilmiş güzel bir söz bugün çok kıymetli. Biz de bu anlamlı güne daha da anlam katmak için şairlerin en güzel şiirlerinden, sevgili için güzel şiirleri derledik. İşte sevgililer günü şiirleri ve şiirlerden oluşan sevgililer günü mesajı ve sözleri!
14.02.2022 Gündem
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı
AB ve ABD, çelik ve alüminyum vergilerinde uzlaştı Avrupa Birliği (AB) ve ABD, 2018 yılından beri devam eden çelik ve alüminyum gümrük vergisi anlaşmazlığında uzlaşı sağladı.
30.10.2021 Dünya
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika 'ses tonu' uyarısı Milyonlarca öğrenci yüz yüze eğitime başladı. Hem ilköğretim ve lise hem de üniversite öğrencileri için uzaktan eğitim süreci uzun süre devam etti. Bu sürecin ardından okullarına kavuşan öğrenciler için yeni dönemde pek çok koronavirüs önlemi alındı. Yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerde dersler Covid-19 önlemleriyle yapılacak. Damlacık yayılımını önlemek için akademisyenlere, "Sınıf ile amfilerde yüksek sesle ve hızlı ders anlatmayın" uyarısı yapıldı.
6.10.2021 Eğitim
Girişim dünyasının tüm paydaşları Teknofest’te bir araya geldi
Girişim dünyasının tüm paydaşları Teknofest’te bir araya geldi Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında bu yıl üçüncüsü düzenlenen Take Off Uluslararası Girişim Zirvesi festival alanında yerli ve yabancı Startupları ekosistemden mentor ve kurumlar ile bir araya getirdi.
23.09.2021 Bilim ve Teknoloji
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi!
YÖK duyurdu! Üniversitelerdeki eğitim sürecinin çerçevesi belirlendi! YÖK, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırlandı.
3.09.2021 Eğitim
Sıcak hava anne ve bebeğin sağlığını tehdit ediyor
Sıcak hava anne ve bebeğin sağlığını tehdit ediyor Sıcak havalardan en çok etkilenenlerin başında gelen anne ve bebeklerin sağlığı sıcakların artmasıyla risk altında. Yaz aylarında gebelerin alması gereken önlemler hakkında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Cihan Karadağ, sıcağın etkisiyle yaşanan baş dönmelerinin istenmeyen kaza ve komplikasyonlara yol açabileceğini belirtti.
30.07.2021 Sağlık
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneler için geçerli
Elektrik faturaları düşüyor! Tüm aboneler için geçerli Tüm aboneleri çok yakından ilgilendiriyor. Elektrik faturaları düşüyor. Tüketiciler yüzde 11 daha az elektrik faturası ödeyebilir. Elektrik tüketicileri istedikleri takdirde elektrik tedarikçisini değiştirebilir böylece daha az fatura ödeyebilirler. Yaz aylarında artan elektrik faturaları tasarruf önlemleri ile de düşürülebilir. Temmuz ayı hesaplamalarına göre duvar tipi klima, bir evde günde 12 saat kullanıldığında yaklaşık 602 TL olarak faturalara yansıyor. Peki klima başta olmak üzere elektrik faturasının artmasına neden olan cihazlar nasıl doğru şekilde kullanılır? İşte elektrik faturanızı düşürecek tasarruf önlemleri...
9.07.2021 Ekonomi
Eline ne geçirdiyse balkondan aşağı attı! Biber gazıyla etkisiz hale getirildi
Eline ne geçirdiyse balkondan aşağı attı! Biber gazıyla etkisiz hale getirildi Antalya'da psikolojik sorunları olduğu belirtilen Ünal O. (61), 6'ncı kattaki dairesinin penceresi ve balkonundan eline geçen eşyaları aşağı fırlattı. Tüm çabalara karşın eylemine son vermeyen Ünal O., itfaiye ekiplerinin kapıyı açmasıyla polisler tarafından biber gazı sıkılarak etkisiz hale getirildi.
25.06.2021 Yaşam
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20...
Elektrik faturaları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar yüzde 20... Elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklama geldi. Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Fiyatlar yüzde 20 düşüyor. Ödediğiniz parayı azaltabilirsiniz. Yaz aylarında elektrik faturaları çok yüksek geliyor. Bunun birçok sebebi var. Yaz nedeniyle cihazların çalışma süresi uzuyor, faturalar cep yakıyor. Elektrikle ilgili dikkat edilmesi gereken önemli hususlar bulunuyor. Bu dönemde faturaları düşürmek ise basit önlemlerle mümkün. Fiyatlar yüzde 20'ye kadar düşebilir. Paranız cebinizde kalır. Peki bu dönemde elektrik faturasını düşürmek için neler yapılabilir? İşte tüm öneriler
11.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vantilatör ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vantilatör haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.