Uzmanlardan Uyarı

Uzmanlardan Uyarı

Son dakika uzmanlardan uyarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uzmanlardan uyarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uzmanlardan uyarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uzmanlardan Uyarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uzmanlardan uyarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 uzmanlardan uyarı haberi bulunmuştur. Tüm uzmanlardan uyarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı!
Bankalar emekli asgari promosyonunu açıkladı, Uzmanlardan uyarı! Asgari emekli promosyon tutarları kamu bankaları tarafından yenilendi. Bununla beraber özel bankalarda da harekete geçerek banka promosyonu kampanyalarını güncelledi. Uzmanlar ise banka seçimi yaparken emeklilere uyarılarda bulundu.
4.04.2024 Çalışma Hayatı
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı
Adana'nın gece yemek kültürü Adanalıları obez yaptı Gece yemek kültürünün yaygın olduğu Adana, Türkiye’nin en obez ili olurken, uzmanlar vatandaşları spor yapmaları konusunda uyardı. Vatandaşlar ise Adana’nın diyet yapmak için uygun bir şehir olmadığını söyledi.
4.03.2024 Adana
20 milyon öğrenci için tatil başlıyor! Uzmanlardan uyarı geldi
20 milyon öğrenci için tatil başlıyor! Uzmanlardan uyarı geldi Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1.2 milyon öğretmen için bugün iki haftalık ara tatil başlıyor. Bazıları karnenin yanında getireceği taktir ve teşekkür belgeleriyle ailelerinin yüzünü güldürecek.
19.01.2024 Gündem
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi Altın fiyatları tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Uzun süredir yatırımcısını bekleten altın 2148 dolar ile tarihi rekor kırdı. Fed'in faiz indirimi patikasına ilerlediği yolda ons altındaki yükselişin devam etmesi bekleniyor. Gram altın ise güne 1924 liradan güne başladı. Şu sıralar gram altın 1940 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının 2700 lira seviyelerine ne zaman geleceği açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.12.2023 Ekonomi
Nemden bunalan vatandaş denize koştu
Nemden bunalan vatandaş denize koştu Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu. Tatilciler denize girip, serinlerken, nem bulutları nedeniyle Beydağları görünmez oldu.
20.08.2023 Yaşam
Borsayla yeni tanışan küçük yatırımcıya uzmanlardan uyarı! Buna dikkat etmeyen zarar eder
Borsayla yeni tanışan küçük yatırımcıya uzmanlardan uyarı! Buna dikkat etmeyen zarar eder Borsa İstanbul ile ilgili yatırımcıya peş peşe uyarılar geldi. Borsada yükseliş sürerken, yılbaşından bu yana bakiyeli yatırımcı sayısında 1.5 milyonluk artış görüldü. Analistler BIST100’e olan ilginin devam etmesini bekliyor ve yatırımcılar için “Finansal okuryazarlık istenen seviyede değil. Kulaktan dolma bilgilerle sadece ‘bu hisse gidiyor’ diye trene binmesinler. Aksi takdirde, yanlış yerde binip, yanlış yerde inerler” hatırlatmasını yapıyor. İşte Borsa İstanbul'da yatırımcı olmak isteyen herkesi ilgilendiren detaylar...
14.08.2023 Ekonomi
Deniz kaplumbağalarını besleyene 244 bin lira ceza
Deniz kaplumbağalarını besleyene 244 bin lira ceza  Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 6'ncı Bölge Müdürlüğü, nesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarını besleyenlere ve ekosistemini kirletenlere 244 bin 315 lira para cezası verileceğini duyurdu. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Hayvanın elle beslenmesi doğasına aykırı. Bu hayvanı bu şekilde alıştırırsak ileride yiyecek bile bulamaz" dedi.
30.07.2023 Yaşam
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi
Sıcaklıkların yükselmesiyle vakalar arttı: Uzmanlardan uyarı geldi Yaz aylarında havaların ısınmasıyla beraber en çok karşılaşılan vakalardan biri de gıda zehirlenmesidir. Uygun ortamlarda saklanmayan besinlerin sıcak havanın da etkisiyle bakteri üretmesi ishal, bulantı, kusma, şiddetli karın ağrısı gibi semptomlarla kendini gösterir.
30.07.2023 Sağlık
Kafasını matkapla deldi! Korkunç olayın nedeni şoke etti
Kafasını matkapla deldi! Korkunç olayın nedeni şoke etti Rusya’da bir kişi, rüyalarını kontrol edebilmek amacıyla çip yerleştirmek için kafasını matkapla deldi.
21.07.2023 Dünya
Uzmanlardan uyarı, klima zatürreye sebep oluyor
Uzmanlardan uyarı, klima zatürreye sebep oluyor Yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimalar, artan sıcaklıklarda ev, iş yeri ve araçlarda daha uzun süre kullanılmaya başlandı. Ancak klimaların düşük sıcaklıklarda, uzun süre ve kontrolsüz kullanılması ciddi sağlık problemlerine yol açabiliyor.
21.07.2023 Yaşam
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı!
Kripto paralarda geri çekilme riski artıyor: Uzmanlardan uyarı! Bitcoin fiyatı yükseliş ivmesinde bir kayıp gösteriyor. Uzmanlar, bunun nedeninin yatırımcıların kar realizasyonu yapması olabileceğini belirtirken Bitcoin'in daha düşük bir dip hareketine doğru yönelebileceğini söylüyor.
18.04.2023 Ekonomi
Ramazan Bayramı öncesi uzmanlardan uyarı: Sahte baklavaya dikkat
Ramazan Bayramı öncesi uzmanlardan uyarı: Sahte baklavaya dikkat Baklavanın kilosu 300 ila 450 TL'den satılıyor. Ancak piyasada 200 liranın altında da baklava bulunuyor. Uzmanlar ise "sahte baklavaya dikkat" diyor.
17.04.2023 Vatan TV
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi
Evden çıkmayan kiracısının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi Adana’da ev sahibi, aylık 833 lira olan kirayı 5 bin lira yapınca, bunu ödemeyeceğini ve evden çıkamayacağını söyleyen kadının elektrik ve su aboneliğini iptal ettirdi. Ayda 6 bin lira devletin yardımıyla ayakta durduğunu söyleyen kadın, ev sahibinden şikayetçi olduğunu belirterek gözyaşlarını tutamadı.
17.03.2023 Yaşam
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat
Kentsel dönüşüme yeni destek paketini uzmanlar değerlendirdi: Çok büyük fırsat Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm kapsamında yüklenici ve konut üreticileri için hazırlanan yeni destek paketini duyurdu. Uzman isimler yeni destek paketini canlı yayında yorumlarken İMKOM Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, "Koşulları çok değerli buldum. 10 yıl zaman süreli olması yaklaşık bir kira bedeline tekabül ediyor. Mevcut evini tahliye ettiğinde kira desteği oluyor. Bu çok önemli bir fırsat" dedi. CNN TÜRK'e konuk olan Gayrimenkul Uzmanı Ayşe Fügen Arda ise "Kredi kolaylığı sağlanması önemli ama bütün hasarlı binalardaki insanları taşıyamayız, çok çok hasarlı, yıkılabilecek kişileri taşımalıyız" ifadelerini kullandı.
17.03.2023 Ekonomi
Deprem yardımlarını çalıp sattılar
Deprem yardımlarını çalıp sattılar Mersin'de deprem bölgelerine gönderilmek üzere toplanan ve piyasa değeri 1 milyon lira olan gıda malzemelerini çalıp satan 3 şüpheli tutuklandı.
17.03.2023 Gündem
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli
Uzmanlardan uyarı: Artçılar yeni inşaatlara engel değil! Zemin sağlam seçilmeli Deprem bölgesinde artçı sarsıntılar devam ederken, inşaat çalışmalarının başlatılması tartışmalara yol açtı. Uzmanlar ise zeminin doğru seçilmesi gerektiğine dikkat çekti. Gazi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden Prof. Dr. Tekin Gültop, zemin mukavemetinin çok önemli olduğunu söyledi. Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Kağan Kadıoğlu da "Eğer sağlam bir yer seçip inşaat alanı oluşturursak jeolojiye önem vererek yerleşim alanı seçersek inşaatı etkilemez" dedi.
17.03.2023 Gündem
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi
Geçmeyen öksürük herkesin kabusu oldu! Uzmanlardan uyarı geldi Son dönemde birçok virüsün üst üste hastalık yapması, hastalarda uzayan, inatçı bir öksürüğe neden oldu. Çok sayıda kişi haftalarca, hatta aylarca kesilmeyen öksürükten şikâyetçi. Uzmanlar uzayan öksürüklerde doktora gidilmesini önerirken, uyarılarda bulundu.
21.01.2023 Yaşam
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi
Arabası olana kış lastiği uyarısı geldi Yurdun yüksek kesimlerine yağan kar, batıda henüz görülmezken havalara güvenerek kış lastiğini taktırmayanlara uzmanlardan uyarı geldi. Lastiklerin değiştirilmesi için karın yağmasının beklenilmemesi gerektiği konusunda uyaran uzmanlar, kaplama kış lastiklerinin kazalara davetiye çıkardığını söyledi.
14.01.2023 Gündem
İnternet alışverişi yapanlar dikkat: İptal ediliyor, uzak durun
İnternet alışverişi yapanlar dikkat: İptal ediliyor, uzak durun İnternet alışverişi yapanlar dikkat. E-ticaretteki şikayetlerin sayısı da artmaya başladı. 350 bini aşkın şikayet geldi bugüne kadar şikayetlerin birçoğunun iptal ve iadelerle ilgili olduğu öğrenildi. Uzmanlar ise internetten alışveriş yapanlara çok önemli bir uyarıda bulundu. Dikkat! Bu durumla karşılaşırsanız o siteden uzak durun! İşte internet alışverişi ile ilgili son dakika haberinin detayları…
12.11.2022 Ekonomi
Soba yakanlar dikkat! Uyarı geldi
Soba yakanlar dikkat! Uyarı geldi Lodos nedeniyle (karbonmonoksit) baca gazı zehirlenmelerinin yaşanmaması ve vatandaşların zarar görmemesi için uzmanlardan uyarı yapıldı.
7.11.2022 Gündem
Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak
Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar artacak Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen vatandaşlara uzmanlardan uyarı geldi. Uzmanlar, yatırım yapmak isteyen vatandaşların ellerini çabuk tutmaları gerektiğini, yıl başından itibaren fiyatların artış göstereceğini belirtti.
30.10.2022 Ekonomi
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat
'Green Card' tuzağı! Uzmanlardan uyarı: Dolandırıcılara dikkat Green Card başvuruları için geri sayım başladı. Tarihler açıklandı ve bu yıl pasaport şartının kaldırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılmak isteyenlere ‘dolandırıcılara’ para kaptıramayın uyarısında bulunan uzmanlar, doğru başvurunun inceliklerini anlattı. Daha önce Green Card’lı olup deneyimlerini aktaranlar ise sürecin zor yönleri ile ilgili bilgi verdi. İşte haberin detayları...
6.10.2022 Gündem
YKS ek tercihi yaparken nelere dikkat etmeli? Başarı sırası mı puan mı dikkate alınmalı? Uzmanlar uyarıyor!
YKS ek tercihi yaparken nelere dikkat etmeli? Başarı sırası mı puan mı dikkate alınmalı? Uzmanlar uyarıyor! Üniversiteli olma yolunda son viraj olan ek tercih dönemi sona eriyor. 13 Eylül’de tamamlanacak YKS ek yerleştirmeleri için uzmanlardan uyarı geldi. Başarı sırasının değil de puana göre tercih yapılması gerektiğini hatırlatan uzmanlar, “Kontenjan boşluğu olan ilgili programın puan türünde programın en küçük puanına eşit veya daha büyük puana sahip olan adaylar tercih edebilecektir.” uyarısında bulunuyor. Üniversite ek yerleştirmede kontenjanların 2021 yılına göre bu yıl azaldığını belirten uzmanlar adayın ilgi duyduğu alanlarda tercih yapmasının önemli olduğunu belirtiyor. Peki, YKS ek tercihi yaparken nelere dikkat etmeli? Başarı sırası mı puan mı dikkate alınmalı? İşte Ek tercihte dikkat edilmesi gereken noktalar!
12.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Uzmanlardan Uyarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uzmanlardan uyarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.