Ümit Boyner

Ümit Boyner

Son dakika ümit boyner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ümit boyner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ümit boyner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ümit Boyner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ümit boyner gelişmeleri de dahil olmak üzere 435 ümit boyner haberi bulunmuştur. Tüm ümit boyner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Coronadan en çok küçük işletmeler etkilendi! Mayıs ayı...
Coronadan en çok küçük işletmeler etkilendi! Mayıs ayı... Corona virüs salgınından ekonomik hayat önemli ölçüde etkilendi. Yapılan araştırma pandemi sürecinde en çok küçük işletmelerin etkilendiğini ortaya çıkardı. Kısa çalışma ödeneği özellikle küçük işletmeler ve burada çalışanlar için faydalı olurken firmaların yarıdan fazlasının da salgında ikinci dalgaya hazırlıklı olmadığıın gözler önüne serdi. Mayıs ayı ise marta göre bir nebze daha iyi olarak değerlendirildi.
12.06.2020 Ekonomi
"Göbeğimi 5 aylık hamile görüntüsüne kavuşturdum."
"Göbeğimi 5 aylık hamile görüntüsüne kavuşturdum." Ümit Boyner’in kardeşi Cihan Alpay, Nisan 2015’te aşk yaşamaya başladığı Ece Vahapoğlu ile 2018’de evlenmişti.Çift, bu hafta bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor...
25.11.2019 Magazin
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma
Zeytinyağı sektöründe büyük tartışma Komili ailesi, Türkiye’de zeytinyağı denilince ilk akla gelen isimlerden. 1995’te Komili markasını satarak sektörden çıkan Halis Komili, Halis markasıyla butik zeytinyağı üretmek istedi, ancak Komili’nin yeni sahibi Bunge’ye takıldı ve davalık oldu.
16.12.2018 Yaşam
Enflasyona karşı  omuz omuza
Enflasyona karşı omuz omuza Enflasyonu düşürmek için seferberlik başlatıldı. Şirketler ürünlerde asgari yüzde 10 indirim yapacak. Bakan Berat Albayrak “81 milyon omuz omuza verecek. Sonunda Türkiye kazanacak” dedi.
9.10.2018 Ekonomi
KDV iadesi dopingi
KDV iadesi dopingi Sanayicinin büyük umutla beklediği KDV iadesi yeniden gündemde. Naci Ağbal’ın Maliye Bakanlığı döneminde ödeneceği belirtilen ancak ‘kaynak yetersizliği’ sebebiyle ertelenen, 150 milyar lirayı bulan KDV iadelerinin ödenmesi için Bakan Albayrak yeşil ışık yaktı.
9.10.2018 Ekonomi
3 yıllık aşkta mutlu son
3 yıllık aşkta mutlu son SUNUCU-yazar Ece Vahapoğlu (40) ile Boyner Holding Buluşum CEO’su Cihan Alpay, Ulus 29’da düzenlenen görkemli bir törenle evlendi.
24.06.2018 Magazin
"2018 Türkiye, Fransa ve Türkiye AB ilişkilerinde kritik bir yıl"
"2018 Türkiye, Fransa ve Türkiye AB ilişkilerinde kritik bir yıl" Paris Bosphorus Enstitüsü Bilim Kurulu Toplantısı, Enstitü Başkanı Dr. Bahadır Kaleağası, 2018 yılının Türkiye'nin Fransa ve Avrupa Birliği (AB) ile ilişkilerinde "kritik bir yıl" olduğuna işaret etti ve Enstitü olarak üzerlerine düşeceklerini yapacaklarını vurguladı.
12.02.2018 Dünya
Böyle olur CEO kızı düğünü
Böyle olur CEO kızı düğünü Coca Cola’nın dünyaca ünlü CEO’su Muhtar Kent’in mücevher tasarımcısı kızı Selin Kent, Ayvalık’taki düğünle, New York’ta yatırım yönetmenliği yapan ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendi
17.09.2017 Dünya
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi Coca Cola'nın CEO’su Muhtar Kent; Angelina Jolie, Jessica Alba ve Emma Watson gibi ünlülere tasarladığı mücevherleri satan kızı Selin Kent’i, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen görkemli bir düğünle New York’un önemli yatırım yönetmeni ve ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendirdi.
16.09.2017 Magazin
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi
CHP'de Koç ve Boyner sürprizi Anayasa değişikliği referandumunda “Hayır” oylarının önde çıktığı Ankara, İstanbul, Adana, Manisa ve Mersin’i yerel seçimde alma hesaplarının yapıldığı CHP, İstanbul için şimdiden sahaya indi.
5.09.2017 Siyaset
Patronlar başkan arıyor
Patronlar başkan arıyor Patronlar Kulübü TÜSİAD, 12 Aralık’ta yeni başkanını seçecek ama aday bulamıyor! Kulislere göre, Cansen Başaran Symes, görevde 2 yıl daha kalmayı düşünmüyor. Ali Koç, tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı ve teklifi kabul etmedi. Şimdi profesyonel yönetici değil ‘bacası tüten’ bir sanayici patron aranıyor
19.11.2016 Ekonomi
Kızlar sahada
Kızlar sahada Tüm geliri AÇEV’e ( Anne-Çocuk Eğitim Vakfı) bağışlanan Kızlar Sahada Turnuvası, İTÜ Stadyumu’nda yapıldı...
1.05.2016 Magazin
Kulakları sağır eden sessizlikten rahatsızız
Kulakları sağır eden sessizlikten rahatsızız AB’nin Türkiye’ye karşı sergilediği tavrı eleştiren Ümit Boyner, “AB değerleri ve ilkelerinin en yüksek sesle dile getirilmesi gereken zamanlarda üye ülkelerden yükselen ve kulaklarımızı sağır eden sessizlik bizi az üzmüyor” dedi
18.03.2016 Ekonomi
Yönetiminde kadın olan şirketlerin kârı yükseliyor
Yönetiminde kadın olan şirketlerin kârı yükseliyor Araştırmalara göre üst yönetiminde en az üç kadın lider olan şirketlerin satışları, kârı ve hisse değeri yükseliyor. Hedef yüzde 25 olsa da Türkiye’de bu oran henüz yüzde 12.9 seviyesinde bulunuyor
8.03.2016 Ekonomi
Sanatçılar Instagram’cı, iş kadınları Twitter’cı
Sanatçılar Instagram’cı, iş kadınları Twitter’cı Nielsen’in sosyal medyada en çok takip edilen kadınlar araştırmasına göre iş kadınları Twitter’ı sanatçılar Instagram’ı kullanıyor.
20.02.2016 Arşiv
Ali Koç'un ilk sözleri
Ali Koç'un ilk sözleri Türkiye’nin en büyük holdingi Koç Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, dün sabah spor yaparken kalp krizi geçirdi...
29.09.2021 Gündem
Leyla Abla’yı uğurladık
Leyla Abla’yı uğurladık Türk basınının duayeni ‘röportajın kraliçesi’ Leyla Umar, Teşvikiye Camii’ndeki cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Umar’ı son yolculuğuna çalışma arkadaşları, meslektaşları gazeteciler, iş, sanat ve siyaset dünyasından birçok isim uğurladı.
18.11.2015 Yaşam
Güçlü devlet, terörizmi hukuk içinde kalarak alt etmeyi başarır
Güçlü devlet, terörizmi hukuk içinde kalarak alt etmeyi başarır TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes, “Seçimden ne sonuç çıkarsa çıksın, kurulacak tek parti hükümeti veya koalisyon hükümetinin önceliği piyasalara güven vermek, iç güvenliği sağlamak ve hukuk üstünlüğünü geçerli kılmaktır” dedi.
17.09.2015 Ekonomi
Kadın cinayetlerine dikkat çekti
Kadın cinayetlerine dikkat çekti ‘Ferite A Morte / Ölümcül Yaralı’ isimli proje Filli Boya ev sahipliğinde gerçekleşti.
24.04.2015 Arşiv
Toplumdaki egemen zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor...
Toplumdaki egemen zihniyeti değiştirmemiz gerekiyor... Özgecan Aslan, Deniz Aktaş, Hüsne Aslan... Son dönemde erkek şiddeti nedeniyle hayatını kaybedenlerden sadece birkaçı. Maalesef bir Kadınlar Günü’nü daha buruk kutluyoruz. Ümit Boyner ve Leyla Alaton gazetemiz vasıtasıyla, hem kadınların bu özel gününü kutladılar; hem de neler yapmak gerektiğini anlattılar...
7.03.2015 Arşiv
Ümit Boyner o lafı affetmedi!
Ümit Boyner o lafı affetmedi! Twitter kullanıcısına 26 bin TL'lik tazminat davası açtı.
18.02.2015 Ekonomi
İdama 'hayır' dedi
İdama 'hayır' dedi 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Özgecan'ın başına gelen korkunç olayın ardından idam cezası yeniden gündeme geldi...
29.09.2021 Gündem
Ümit Boyner'in acı günü
Ümit Boyner'in acı günü Eski TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'in babası Prof. Dr. Ömer Oktay Yörükoğlu hayatını kaybetti.
5.02.2015 Ekonomi
TÜSİAD Başkanı belli oldu!
TÜSİAD Başkanı belli oldu! 176 oydan 174'ü alan Cansen Başaran Symes TÜSİAD Başkanı oldu.
22.01.2015 Ekonomi
Patronlar Kulübü’nde 3’üncü kadın dönemi!
Patronlar Kulübü’nde 3’üncü kadın dönemi! TÜSİAD’da Arzuhan Yalçındağ Doğan ve Ümit Boyner’in ardından üçüncü kadın başkanı olması kesinleşen Cansen Başaran-Symes, yönetim listesini hazırladı. Ali Yıldırım Koç, Murat Özyeğin, Agah Mehmet Tara listeye girdi.
20.01.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ümit Boyner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ümit boyner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.