Uçurtma

Uçurtma

Son dakika uçurtma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçurtma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçurtma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçurtma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçurtma gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 uçurtma haberi bulunmuştur. Tüm uçurtma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fransa'da uçurtma festivaline araçla daldı: 11 yaralı
Fransa'da uçurtma festivaline araçla daldı: 11 yaralı Fransa’nın kuzeyindeki yerleşim birimi Berck’te düzenlenen uçurtma festivali sırasında bir aracın sokağa dalması sonucu 11 kişi yaralandı.
22.04.2023 Dünya
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi
3 bin 170 metredeki zirvede 10 bin kişi teleskoplarla gökyüzünü izledi Erzurum’da Avrupa ve Türkiye’nin en büyük teleskopunun bulunduğu Doğu Anadolu Gözlemevi’nin (DAG) eteklerinde gökyüzü şöleni yaşandı. Üç gün süren Erzurum Gökyüzü Gözlem Etkinliğinde yaklaşık 10 bin kişi, teleskopların başına geçerek gökyüzünü izledi.
25.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti
Tatil beldesinde köpekbalığı dehşeti! Hayatını kaybetti Mısır’ın önemli tatil bölgelerinden Şarm El-Şeyh can pazarına sahne oldu. 68 yaşındaki bir kadın gri köpekbalığı saldırısına uğradı. Sahildekilerin dehşet içinde izlediği o anlara ait görüntüler sosyal medyada yer aldı. Dünya Mısır'dan gelen görüntüleri konuşuyor...
3.07.2022 Siyaset
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı!
Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek kimdir? İşte Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı! Necip Fazıl Kısakürek ölüm yıldönümünde anılıyor! Necip Fazıl Kısakürek’in ölümünün üzerinden 39 yıl geçti. "Çile", "Kaldırımlar", "Örümcek Ağı" adlı şiirleri ile bilinen, Türk edebiyatında Baki'den sonra "Sultanu'ş Şuara" unvanına sahip ikinci kişi olan Necip Fazıl Kısakürek’in hayatı merak ediliyor. Peki, Necip Fazıl Kısakürek kimdir, nereli? İşte Necip Fazıl Kısakürek şiirleri, kitapları ve oyunları!
25.05.2022 Kültür Sanat
Umut ile ilgili sözler... Umut etmekle ilgili anlamlı ve güzel sözler
Umut ile ilgili sözler... Umut etmekle ilgili anlamlı ve güzel sözler Umut gelecek için kullanılan bir ihtimali barındırır. Umut, bir beklentidir. Ümidi ifade eder. Umut , kişinin hayatındaki veya genel olarak dünyadaki olaylar ve koşullarla ilgili olarak olumlu sonuçlar beklentisine dayanan iyimser bir ruh halidir. Biz de Umut etmekle ilgili anlamlı ve güzel sözleri sizin için derledik.
18.05.2022 Yaşam
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı! Baharın gelişini müjdeleyen Hıdırellez bu yıl etkinliklerle kutlanacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da yapılacak Hıdırellez etkinlik programını açıkladı. 4 gün sürecek Hıdırellez Şenlikleri’nde gün boyu süren aktiviteler ve konserler yer alacak. Peki, Hıdırellez şenlikleri ne zaman, nerede yapılacak? İşte Hıdırellez etkinlik programı!
5.05.2022 Kültür Sanat
Meral Akşener, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı
Meral Akşener, 23 Nisan'ı çocuklarla kutladı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen çocuk şenliklerine katıldı.
23.04.2022 Siyaset
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu: Yıl sonu ihaleye çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Millet Bahçesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "İstanbul'da yeni AKM'nin açılışını yapacağız. Sadece ülkemizin değil, dünyanın en önemli kültür merkezi olacak bu eserin de şimdiden İstanbulumuza hayırlı olmasını diliyorum. Bir de müjde vermek istiyorum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir Millet Bahçesi kuruyoruz" dedi.
28.10.2021 Siyaset
Yağmur'da müzik şöleni!
Yağmur'da müzik şöleni! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri’nde Haluk Levent ve Ceylan Ertem müzikseverler ile bir araya geldi.
17.10.2021 Magazin
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye...
MEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, yüz binlerce kişiye... Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu. Ücretsiz veriliyor. 81 ile duyuruldu. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 400 bin kişi için bir mektup paylaşımı yaptı. Temmuzda yüz binlerce kişi emekli olacak. Bakan Selçuk onları '3 bin 645 farklı kurs imkanıyla yeni hobiler edinmenize destek oluyoruz' diyerek halk eğitimi merkezlerinde ücretsiz kurslara katılmaya davet etti. Öte yandan öğretmen, öğrenci ve velileri ilgilendiren ve 1.5 yıl sürecek uygulamadan bahsedildi. Yaz okulu ve çocuk kulüpleri de açılacak. İşte yapılan son açıklamalar...
3.07.2021 Eğitim
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak ve bitecek? Telafi eğitimi zorunlu mu 2021? MEB Telafide Ben De Varım programı ve planı!
Telafi eğitimi ne zaman başlayacak ve bitecek? Telafi eğitimi zorunlu mu 2021? MEB Telafide Ben De Varım programı ve planı! Telafide Ben de Varım programı yaz döneminde pandemi sürecinde öğrencilerin uzaktan eğitim almasının ardından geliştirilen; fiziksel, sosyal, duygusal, akademik ve özel gelişim ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik MEB tarafından başlatılıyor. Peki, telafi eğitimi ne zaman, zorunlu mu? İşte MEB telafi eğitimi programı ve planı…
3.07.2021 Eğitim
Hüseyin Emin Öztürk hayatını kaybetti
Hüseyin Emin Öztürk hayatını kaybetti Geçirdiği ameliyat sonrası yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan sosyolog, şair ve yazar Dr. Hüseyin Emin Öztürk, 63 yaşında hayatını kaybetti.
6.05.2021 Kültür Sanat
'Burada valilik yapmam" dedi ve noktayı koydu: Fitil fitil getirmezsem...
'Burada valilik yapmam" dedi ve noktayı koydu: Fitil fitil getirmezsem... Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan ardından mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını söyledi. Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin bu konutlardan dolayı vatandaşa 100 milyon lira ödeme yapacağını belirterek, "Diyarbakırlı vatandaşlarımız emin olsun. 100 milyon lirayı o hatayı yapan, o gün, o paranın altında imzası olan belediye başkanları ve meclis üyelerinin burunlarından fitil fitil getirmezsem ben burada valilik yapmam" dedi.
14.11.2020 Gündem
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yapılacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı…
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları yapılacak mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı… 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının yasaklanıp yasaklanmadığı, yapılıp yapılmayacağına dair tartışmalar gündemi meşgul etmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yapılmayacağına ilişkin iddialar üzerine İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabı üzerinde açıklama yaparak, ‘’Suni rejim krizleri çıkarmaya çalışıldığını, resmî bayramları ve sembollerinin manipüle edildiğini belirterek, ‘’Bugün yine bu türden beyhude girişimlerle karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz.’’ dedi. Peki, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlanacak mı?
29.08.2020 Gündem
Betül Demir: Yaşasın uçuyorum
Betül Demir: Yaşasın uçuyorum Şarkıcı Betül Demir, uçurtma sörfü dersleri alıyor. Demir, su üzerindeki anlarını 'Yaşasın uçuyorum' notuyla paylaştı.
23.08.2020 Magazin
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor İsrail ordusu, Gazze'de bazı noktaların vurulduğunu duyurdu.
18.08.2020 Dünya
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi!
Paramator nedir, ne demek? Paramotor nasıl kullanılır? PKK Mehmetçik üzerine paramotor gönderdi! Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar terör örgütü PKK'nın Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiği teröristin etkisiz hale getirilmiş karesini paylaşarak "Ey terörün korkak baronları! Saklandığınız deliklerde sözde yeni stratejinizle Türkiye’yi çökerteceğinizi iddia ediyordunuz. Paramotor’la Mehmetçik’in üzerine gönderdiğiniz teröristin son hali bu." ifadelerini kullandı. Söz konusu haberin ardından Paramotor nedir? Paramotor nasıl kullanılır?
18.07.2020 Gündem
Emina Jahovic'ten anne nasihatı
Emina Jahovic'ten anne nasihatı Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, sosyal medya hesabından oğlu Yaman'a öğüt verdi.
15.07.2020 Magazin
Sarp Levendoğlu şov yaptı
Sarp Levendoğlu şov yaptı Ünlü oyuncu önceki gün Muğla'nın Akyaka ilçesinde bulunan kitesurf plajında görüntülendi.
26.06.2020 Magazin
MEB tatil kitabı dağıtacak! MEB arkadaş tatil kitabı nasıl dağıtılacak? MEB ilkokul kitabı açıklaması!
MEB tatil kitabı dağıtacak! MEB arkadaş tatil kitabı nasıl dağıtılacak? MEB ilkokul kitabı açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Selçuk, hazırladıkları "Arkadaş" adlı tatil kitabına ilişkin, "Yaklaşık 22 bin 700 okulumuzda yer alan 5 milyon 230 bin öğrencimize bu kitap tek tek ulaştırılacak." dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bakanlığın Başöğretmen Salonu'nda, ilkokul öğrencileri için hazırlanan "Arkadaş" adlı tatil kitabının tanıtım toplantısına katıldı. Öğrenci, veli ve öğretmenlerin yoğun ilgisi ve tıklanma sayısı nedeniyle EBA'nın en çok kullanılan eğitim siteleri arasında dünyada üçüncü sıraya yükseldiğine dikkati çeken Selçuk, sürecin ince ince işlenip sürdürüldüğünü söyledi.
25.06.2020 Eğitim
Bakan Selçuk'tan tatil kitabı açıklaması: 5 milyon öğrenciye ulaştırılacak
Bakan Selçuk'tan tatil kitabı açıklaması: 5 milyon öğrenciye ulaştırılacak Bakan Ziya Selçuk: İlkokul 1,2,3. sınıf düzeyindeki tatil kitapları 22 bin 700 civarında okulumuzda 5 milyon 230 bin civarındaki öğrencilerimize ulaştırılacak.
24.06.2020 Eğitim
Uçurtmayı kurtarmaya çalışırken canından oldu
Uçurtmayı kurtarmaya çalışırken canından oldu Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, yüksek gerilim hattına takılan uçurtmayı kurtarmak isterken akıma kapılıp düşen Üzeyir Çelik (40), hayatını kaybetti.
24.05.2020 Yaşam
Mersin'de uçurtma uçurmak yasaklandı
Mersin'de uçurtma uçurmak yasaklandı Mersin Valiliği, mahallelerde yoğun ve kontrolsüz şekilde uçurulan uçurtmaların, elektrik tellerine çarparak başta can güvenliğini tehlikeye atması olmak üzere yangın riskine, elektrik kesintilerine ve hava araçlarının uçuş güvenliğinin etkilenmesine neden olduğu gerekçesiyle kentte uçurtma uçurulmasını yasakladı. Yasak kararına uymayanlara adli ve idari işlem yapılarak para cezası uygulanacağı bildirildi.
13.05.2020 Gündem
Genç futbolcu Kaio Felipe Santos Silva hayatını kaybetti!
Genç futbolcu Kaio Felipe Santos Silva hayatını kaybetti! Brezilya'da Independente Kulübü'nde forma giyen 21 yaşındaki Kaio Felipe Santos Silva, uçurtma uçururken elektrik çarpması sonucu hayatını kaybetti.
29.04.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Uçurtma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçurtma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.