Uçak Krizi

Uçak Krizi

Son dakika uçak krizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan uçak krizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını uçak krizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Uçak Krizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan uçak krizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 729 uçak krizi haberi bulunmuştur. Tüm uçak krizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Domates ile ilgili önemli adım! Bakanlık düğmeye bastı
Domates ile ilgili önemli adım! Bakanlık düğmeye bastı Domates ile ilgili flaş gelişme. Domates salçasıyla ilgili bakanlık düğmeye bastı. Avrupa’daki enerji krizinin Türkiye’den tarım ürünlerine talebi artırması sonrası hükümetten önemli bir adım geldi. Ticaret Bakanlığı domates salçasını ihracı kayda bağlı mallar listesine ekledi. Domates konservesi ve salça ihracatına kayıt uygulaması getirildiği, ihracatın yasaklanması veya kısıtlanmasının söz konusu olmadığı belirtildi. Uzmanlar ise hem üretici hem ihracatçıya iç piyasaya yetecek arzın yapılmaması durumunda ‘kısıtlamaya’ gideceği mesajı verdiğine dikkat çekti.
8.09.2022 Ekonomi
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat...
Enerjide büyük meydan okuma! 'Yapamazsınız, arayamazsınız' seslerine inat... Milliyet Gazetesi yazarı Zafer Şahin bugünkü köşesinde Türkiye'nin enerjide yaptığı büyük meydan okumayı yazdı. Zafer Şahin, Putin boşuna “Avrupa, Rusya’dan kesintisiz doğal gaz akışı dolayısıyla Türkiye’ye minnettar olmalı” demiyor, notuyla Türkiye'nin enerjide küresel bir güç olduğunun altını çizdi
12.08.2022 Gündem
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor Türkiye dünyada ikinci... Fiyatlar Çin ile aynı seviyelerdeyken, kalite AB standartlarına uygun.
28.09.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık! Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un FETÖ ile ilgili açıklamalarına; "Milletvekilleri olarak hepiniz dava açmalısınız. FETÖ gölgesi düşürülmeye çalışılması Meclis'e saygısızlıktır. Vesayet döneminin hevesi olan bu yaklaşımın desteklenmesinin anlaşılabilir hiçbir tarafı yoktur. Bu öyle boru göstermeye benzemez" diyerek çok sert tepki gösterdi. Erdoğan, Türk bayrağını yırtan AP üyesi ırkçı Yunan milletvekili Ioannis Lagos hakkında ise "Şahsı adına yaptığı edepsizlik, ahlaksızlık" dedi.
5.02.2020 Siyaset
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım'
O babadan açıklama: 'Ben kaçırmadım' Antalya'dan, boşanma davaları süren Rus eşi Ekatarina Efimova'nın (32) yanındaki yaşları 4 ile 5 yaşındaki çocuğunu kaçırarak Denizli'de Suriyeli bir ailenin yanında sakladığı ileri sürülen Bekir A. (35), hakkındaki iddiaları yanıtladı. Bekir A., çocuklarını kaçırmadığını, annelerinin bakamadığı gerekçesiyle kendisinin teslim ettiğini belirtip, "Evlenmeden önce gazinolarda çalışmış, benden bunu gizledi. Öğrenince kavga ettik. Bu yüzden daha önce de çocuklarımı Rusya'ya kaçırdı. İkinci kez kaçırmasına izin veremem. Çocuklarımı kaçırmadım, kendisi bana teslim etti" dedi.
18.12.2019 Gündem
Cumhurbaşkanlığı panelleri Moskova’daydı
Cumhurbaşkanlığı panelleri Moskova’daydı T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği “Bugünün Türkiyesi” panellerinin yeni etabı 4 Nisan’da Rusya Federasyonu’nda gerçekleştirildi. Paneli Kremlin İletişim Başkanlığı da izledi.
4.04.2019 Siyaset
Geri dönüş rekoru
Geri dönüş rekoru Türkiye, ilk 8 ayda tarihi rekor kırarak 27 milyon turist ağırladı. Bu dönemde Avrupalı turist sayısı yüzde 30 artarak 11.7 milyona çıktı. Aslan payı 4.2 milyonla yine Ruslar’ın oldu
28.09.2018 Ekonomi
Gökten turist yağdı seneye sağanak var!
Gökten turist yağdı seneye sağanak var! Bayramda attığı ‘Gökten turist yağacak’ tweet’iyle gündem olan Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, “Maşallah diyelim Antalya tüm yılların rekorunu kırıyor” dedi. Sadece 9 günlük tatilde 2.5 milyon turist ağırladıklarını söyleyen Türel’in önümüzdeki hedefi, yılda 20 milyon turist...
31.08.2018 Gündem
3 yıl sonra gelir doluluğu solladı
3 yıl sonra gelir doluluğu solladı ‘Turist çok, gelir yok’ diyen turizimcinin yüzü 2015’ten sonra ilk kez güldü. Oda gelir artış hızı, doluluk artışını geçti. Doluluklar % 25 artarken, gelirlerdeki büyüme % 45’i geçti.
26.07.2018 Ekonomi
İlk yarıda İstanbul uçtu sahil hatları doldu taştı
İlk yarıda İstanbul uçtu sahil hatları doldu taştı Türk turizmi rekora doymuyor. Ülkeye gelen dış hat yolcu sayısı kimi turistik bölgelerde geçen yıla göre yüzde 110 arttı. İstanbul dolup taşıyor, Antalya ve Bodrum’a yabancı akını var.
12.07.2018 Ekonomi
Geçen yılın 100 turisti bu yıl 133’e çıktı
Geçen yılın 100 turisti bu yıl 133’e çıktı Türkiye, turizmde girdiği krizin etkilerinden çabuk kurtuldu. Yılın ilk 4 ayında turist sayısında geçen yıla göre % 33’lük artış yaşadı. Avrupa’dan gelen turist sayısı da % 28 artışla bu güçlenmeyi daha da anlamlı kıldı.
31.05.2018 Ekonomi
Turist gelmeyince ayağına gittiler
Turist gelmeyince ayağına gittiler Turizmde yaşanan kriz döneminde turist çekmekte zorlanan Mardin esnafı e-ticarete soyundu. Tarihi kentteki esnaflar ürünlerini internet üzerinden Türkiye’nin dört bir yanına satıyor.
26.05.2018 Ekonomi
Balon endeksi kendine geldi
Balon endeksi kendine geldi Türkiye turizmi kriz döneminde düşük fiyat politikasına geçmiş, fiyatlar neredeyse yarı yarıya düşürülmüştü. Yabancı turistin hızlı geri dönmesi ile birlikte, aktivitelere olan talep patlaması ücretleri kriz öncesi dönemin de üzerine çıkardı
28.04.2018 Ekonomi
Küllerinden doğdu
Küllerinden doğdu 2016’da 11 milyon turist kaybeden turizm sektörü yaralarını hızla sarıyor. İlk 3 ayda 5.1 milyon turistle rekor kırıldı. 2018 yılı turist hedefi 36 milyondan 40 milyona çıktı.
27.04.2018 Ekonomi
Rusya Türk domatesine olan yasağı tamamen kaldırıyor
Rusya Türk domatesine olan yasağı tamamen kaldırıyor Rusya, Türkiye ile yaşadığı uçak krizinden sonra Türkiye uyguladığı domates ambargosunun 1 Mayıs tarihinden sonra kaldıracağını duyurdu.
27.04.2018 Dünya
Rusya'dan Türkiye'ye güzel haber: Bugün başladı
Rusya'dan Türkiye'ye güzel haber: Bugün başladı Rusya, Türkiye’den nar, patlıcan, kabak, biber ve marul gibi yaş meyve sebze ürünlerine ithalat izni verdi. Türk ihracatçılar, bugünden itibaren firma kısıtlaması olmaksızın ürünlerini Rusya’ya gönderebilecek. Türkiye, uçak krizi öncesinde bu ürünlerin Rusya’ya ihracatından 100 milyon dolara yakın ihracat geliri elde ediyordu.
5.03.2018 Ekonomi
Tek kalemde 574 bin liralık saat bile aldılar
Tek kalemde 574 bin liralık saat bile aldılar Ortadoğu’dan gelen ziyaretçiler hem turizmcinin hem de esnafın kurtarıcısı. Geçen yıl yabancıların alışverişi yüzde 32 büyüdü 1.4 milyar TL’ye çıktı. Bir Kuveytli turistin aldığı 574 bin liralık saat tek kalemde yapılan en büyük işlem olarak kayıtlara geçti
27.01.2018 Ekonomi
Huzur rezidansı
Huzur rezidansı Ant Yapı, ‘sağlık rezidansı’ konseptini Türkiye’ye getirdi. Çamlıca’daki Antwell projesinde Acıbadem ile 24 saat hizmet verecek olan şirket, yaşlı ve sağlık sorunu olanları hedefliyor
26.12.2017 Ekonomi
Afrin operasyonu an meselesi
Afrin operasyonu an meselesi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in askerlerini Suriye'den çekme kararı alması, Türkiye'nin Afrin'e yönelik operasyona her an başlayacağı sinyallerini veriyor.
29.09.2021 Gündem
Sihirli lambadan ‘Çin’ çıkacak
Sihirli lambadan ‘Çin’ çıkacak Rus turist dopingiyle yüzü gülen turizmciler, 2018 için hedef çıtasını yükseltti. Turizmciler turist sayısında yüzde 20 artış, gelirlerde de büyüme bekliyor. 2018’in Çin’de ‘Türkiye Yılı’ olarak ilan edilmesi ve Avrupalılar’ın geri dönüş sinyali umutları artırdı
7.10.2017 Ekonomi
Rusya'dan beklenen müjde geldi
Rusya'dan beklenen müjde geldi Rusya Başbakan Yardımcısı Arkady Dvorkovich, Rusya'nın 2018 yılı başından itibaren Türkiye'den domates alımına izin verileceğini söyledi.
4.10.2017 Ekonomi
‘Gagavuzya Türk soydaşlarını bekliyor’
‘Gagavuzya Türk soydaşlarını bekliyor’ Gagavuzya Başkanı Vlah, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Azerbaycan lideri İlham Aliyev’in kendisine ‘kız gardaş’ sıfatıyla hitap etmesinden memnun olduğunu söyledi.
1.10.2017 Dünya
Domateste Rusya'ya ihracat için gün sayılıyor
Domateste Rusya'ya ihracat için gün sayılıyor Türkiye ile Rusya arasında 2015 yılı Kasım ayında Rus jetinin düşürülmesi sonrasında gerilen ilişkiler karşılıklı görüşmeler sonrasında eski günlerine dönüyor. Türkiyeden Rusyaya ihracatta tek yasaklı ürün konumunda kalan domateste de Rusyaya ihracat için gün sayılıyor.
20.09.2017 Ekonomi
Domates istişaresi
Domates istişaresi Rusya’ya ihracat yasağı devam eden domates için yeni bir görüşme daha yapılacak. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda domates yasağının kaldırılması gündeme gelecek
25.07.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Uçak Krizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki uçak krizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.