Twilight

Twilight

Son dakika Twilight haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Twilight ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Twilight haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Twilight

haberleri sayfasında son dakika yaşanan twilight gelişmeleri de dahil olmak üzere 71 twilight haberi bulunmuştur. Tüm twilight haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı?
Bruce Willis’in hastalığı afazi nedir, neden olur? Afazi hastalığının belirtileri nelerdir, tedavisi var mı? Emmy ve Altın küre ödüllü 67 yaşındaki ünlü yıldızın ailesi 'Bruce Willis'in sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini ve 'afazi' teşhisi konulduğunu belirtildi. Söz konusu gelişmenin ardından afazi hastalığı ile ilgili yapılan aramalar arttı. Peki, Afazi hastalığı nedir, neden olur, belirtileri nelerdir? Afazi hastalığının tedavisi var mı, hangi doktora gidilir?
31.03.2022 Sağlık
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti!
Emmy ödüllü oyuncu Michael Constantine hayatını kaybetti! Oyuncu Michael Constantine, 94 yaşında hayata veda etti. Constantine, "Room 222" dizisindeki rolüyle 1970'te En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Emmy Ödülü kazanmıştı.
9.09.2021 Magazin
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı
Ünlü Hollywood yıldızı Robert Pattinson corona virüse yakalandı Ünlü İngiliz aktör Robert Pattinson'un koronavirüse (Covid-19) yakalandığı ve başrol olarak rol aldığı yeni Batman filminin çekimlerinin durdurulduğu açıklandı.
3.09.2020 Dünya
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu
2019 Emmy Ödülleri adayları belli oldu Emmy Ödülleri'nin bu seneki adayları açıklandı. 22 Eylül'de sahiplerini bulacak olan Emmy Ödülleri'nde Game of Thrones en iyi drama dizisi de dahil olmak üzere 32 dalda aday oldu. İşte adaylar...
16.07.2019 Dünya
Bu ne hal Kristen!
Bu ne hal Kristen! ‘Twilight’ serisiyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Kristen Stewart, bir süredir ortalarda görünmüyordu.
13.12.2017 Magazin
Disneyland’da macera zamanı
Disneyland’da macera zamanı Mickey Mouse ve eğlence trenlerinin çok ötesinde keşfetmeyi, eğlenmeyi ve macerayı öne çıkaran Disneyland Paris’te sadece çocukların değil, adrenalin ve heyecan dozu yüksek oyunlarla yetişkinlerin de eğlenmesi garanti.
7.12.2017 Arşiv
Vampir şansı
Vampir şansı Kristen Stewart, adını dünyaya duyurmasını sağlayan ‘Twilight’ (Alacakaranlık) film serisinde yer aldığı için çok şanslı olduğunu söyledi.
15.11.2017 Magazin
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor!
Kristen Stewart Stella Maxwell'den ayrılmıyor! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmleriyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, Stella Maxwell'den bir an olsun ayrılmıyor.
27.09.2017 Magazin
Önce öldürdüler sonra içki içip seks yaptılar!
Önce öldürdüler sonra içki içip seks yaptılar! Genç bir çift bir anneyi ve kızını vahşice öldürdükten sonra cinsel ilişkiye girip hiçbir şey olmamış gibi içkilerini yudumladılar.
17.06.2021 Dünya
‘Vampirlere özeniyorlar’
‘Vampirlere özeniyorlar’ Vatikan’da şeytan çıkarma araştırmaları yürüten Profesör Giuseppe Ferrari, popüler vampir dizilerindeki güzel vampirlerin gençleri büyüye yönelttiğini savundu...
14.04.2015 Magazin
İşkence kampında asker oldu!
İşkence kampında asker oldu! Kristen Stewart, ‘Camp X-Ray’ filminde, işkenceleriyle ünlü Guantanamo Kampı’nda görevli bir askeri oynuyor...
10.08.2014 Magazin
Bir öpücüğe milyon dolarlar!
Bir öpücüğe milyon dolarlar! Ünlü yönetmen Rupert Sanders'ın boşanmak için Liberty Ross'a milyon dolarlık bir anlaşma sunduğu öğrenildi.
27.07.2014 Magazin
'Seksi fotoğraf paylaşıyorlar çünkü...'
'Seksi fotoğraf paylaşıyorlar çünkü...' Kadınların Facebook profillerinde paylaştıkları seksi fotoğraflar, hemcinslerinin onları "yeteneksiz" olarak görmelerine neden oluyor.
18.07.2014 Yaşam
Ürün Yerleştirme Profesyonelleri İstanbul'da
Ürün Yerleştirme Profesyonelleri İstanbul'da Ürün yerleştirme teknolojisindeki son gelişmeler 2. Uluslararası Ürün Yerleştirme Sempozyumu’nda ele alınacak.
7.01.2014 Arşiv
Dahil olduğumuz oyunlar
Dahil olduğumuz oyunlar Açlık Oyunları, biz izleyicileri 'oyunlarına' nasıl alet ediyor? Öğretim üyesi Ezgi Altan SESLER'e yazdı...
6.12.2013 Arşiv
'Sen bir pislik parçasısın'
'Sen bir pislik parçasısın' Ünlü oyuncu çok sinirlendi
1.08.2013 Magazin
En iyiler arasında tek Türk dizisi!
En iyiler arasında tek Türk dizisi! İşte tüm zamanların en iyi 50 dizisi...
26.03.2013 Televizyon
HAFTA SONU NE YAPALIM?
HAFTA SONU NE YAPALIM? ModaNetwork kadını yeni sezonda yazın enerjik, eğlenceli ve romantik ruhunu farklı temaların buluştuğu bir koleksiyonla gözler önüne seriyor...
22.03.2013 Arşiv
Eski halinden eser yok!
Eski halinden eser yok! Alacakaranlık film sersinin yakışıklı yıldızı Robert Pattinson'ın son görüntüleri şoke etti
15.03.2013 Magazin
Sinemaseverler bu filmleri merakla bekliyor!
Sinemaseverler bu filmleri merakla bekliyor! 2013''te vizyona girecek en iyi filmler haberimizde!
3.02.2013 Bilim ve Teknoloji
'Erotik rüyalar görüyorum'
'Erotik rüyalar görüyorum' Müzik dünyasının aykırı yüzü olmaya başlayan Miley Cyrus'tan şoke eden itiraf!
14.01.2013 Magazin
Twilight rekoru zorluyor
Twilight rekoru zorluyor Hayranları çok kızacak
9.01.2013 Dünya
Ve beklenen fotoğraf!
Ve beklenen fotoğraf! Skandalın ardından ilk kez...
19.10.2012 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Twilight ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki twilight haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.