Türk Müteahhitler

Türk Müteahhitler

Son dakika türk müteahhitler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan türk müteahhitler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını türk müteahhitler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Müteahhitler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk müteahhitler gelişmeleri de dahil olmak üzere 362 türk müteahhitler haberi bulunmuştur. Tüm türk müteahhitler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı
Türkiye güçlü döndü! Çin'den sonra ikinci sırayı aldı Küresel piyasalarda pandemi kaynaklı sorunların devam ettiği, savaş halinin sürdüğü ortamda Türk inşaatçılar, dünyanın en büyük müteahhitleri sıralamasında global çaptaki işleriyle yükselmeye devam etti.
26.08.2022 Ekonomi
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş...
Ev almak isteyenlere güzel haber! TOKİ hamlesi sonrası müjde verildi! Yüzde 30 düşüş... Ev fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması. Ev almak isteyen milyonları ilgilendiriyor. Konut kredisi kullanacaklar için sıfır konut alımında 2 milyon liraya kadar kredide yüzde 0,99, altın ya da dövizini bozdurarak peşinat yapanlara yüzde 0,89 faiz uygulayıp, TOKİ'ye 30 milyar lira kaynak ayıran karar, sektörü heyecanlandırdı. Konut satışlarında hareketin başlayacak olması sektörü heyecanlandırırken, ayda 10-14 bin lira kredi taksiti ödemeyi hayal bile edemeyenler, TOKİ'nin yeniden uzun vade ve düşük taksitli konut yaparak satışa çıkarmasını bekliyor. TOKİ'nin hamlesi sonucu ev fiyatlarında yüzde 30 düşüş yaşanması bekleniyor.
13.05.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memurlara çağrı: Sakın bu oyunlara gelmeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında memurlara çağrı: Sakın bu oyunlara gelmeyin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki göstererek, "Milletimize sesleniyorum! Sakın ha bu oyunlara gelmeyin! Bunların hiçbirisi sizin kılınıza dokunamaz! Bunlar sadece şu anda yönetiminde olduğu belediyelerde işçileri atarlar ama bunun bedelini de ödeyecekler." dedi.
23.10.2021 Siyaset
Türk müteahhitlerden yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefi!
Türk müteahhitlerden yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefi! Açıklanan proje tutarı 5,2 trilyon dolara ulaşan Ortadoğu ve Afrika pazarları, Türk müteahhitler için büyük potansiyel taşıyor. En büyük pazarların Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Nijerya olması beklenirken, en büyük müşterinin Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu olması öngörülüyor. Türk müteahhitler yurtdışında, Türk işgücü sayısını da üç kat artırarak 100 bine çıkarmayı hedefliyor.
8.02.2021 Ekonomi
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor
Yurtdışından talep yağıyor! AB standartlarında yapılıyor Türkiye dünyada ikinci... Fiyatlar Çin ile aynı seviyelerdeyken, kalite AB standartlarına uygun.
28.09.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Türk müteahhitler, 127 ülkede 400 milyar doların üzerinde proje üstlendi
Bakan Pekcan: Türk müteahhitler, 127 ülkede 400 milyar doların üzerinde proje üstlendi Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Türk müteahhitlik sektörü 127 ülkede 400 milyar doların üzerinde proje üstlenmiş durumda. Biz müteahhitlik ve müşavirlik firmalarımızın bu sektörde daha çok yer almasını bekliyoruz" dedi.
23.06.2020 Ekonomi
Somali'de Türklere bombalı saldırı
Somali'de Türklere bombalı saldırı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Somali'deki terör saldırısında 6 Türk ve 9 Somali vatandaşı olmak üzere 15 kişinin yaralandığını açıkladı. Milli Savunma Bakanlığı, "Somali'de masum sivilleri hedef alan bombalı terör saldırısını en sert şekilde lanetliyor ve kınıyoruz" açıklaması yaptı.
18.01.2020 Dünya
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak
Ve imzalar atıldı! Türkiye öncü olacak Depremle sarsılan Arnavutluk’ta kentsel dönüşümü Türkiye başlatıyor. TOKİ eliyle yapılacak 500 konut kentsel dönüşüme örnek olacak. Türk müteahhitler de ülkede yeni projeler geliştirecek.
12.01.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Özel nitelikli serbest bölge kurmayı planlıyoruz
Bakan Pekcan: Özel nitelikli serbest bölge kurmayı planlıyoruz Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan,"Ülkemizde yatırım altyapısını geliştirmek için gerekli düzenlemeler ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalar yaparak hayata geçiriyoruz. Türkiye'de özel nitelikli serbest bölgeler kurmayı planlıyoruz. Özellikle uluslararası şirketlerin operasyonlarını sürdürmeleri açısından çok önemlidir." dedi.
17.12.2018 Ekonomi
Kazakistan Türkiye'nin deneyiminden yararlanacak
Kazakistan Türkiye'nin deneyiminden yararlanacak Kazakistan'ın ev sahipliğinde 2017'de yapılacak Astana EXPO Uluslararası Enerji Fuarı'nda Türkiye'nin Antalya EXPO 2016 deneyimlerinden yararlanılacağı bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Dünyanın en büyük köprüsü olacak!
Dünyanın en büyük köprüsü olacak! Çanakkale Boğazı’na inşa edilecek köprünün temeli 18 Mart 2017’de atılacak. Başbakan Yıldırım, 5 yılda tamamlanacak olan köprünün geçiş ücretini şimdiden açıkladı: 15 euro artı KDV.
29.09.2021 Gündem
Türkler, Bahreyn'de dev bir şehir inşa edecek
Türkler, Bahreyn'de dev bir şehir inşa edecek Türkiye-Bahreyn İş Konseyi Başkanı Barman: "Bahreyn'de yaptığımız görüşmelerde bir süredir beklediğimiz, Türk firmalarının üstlenmesini istediğimiz 20 bin konutun müjdesini aldık"
6.10.2016 Ekonomi
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov: Dört gözle bekliyoruz
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov: Dört gözle bekliyoruz Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.
29.09.2021 Gündem
1.5 milyar $’lık söz
1.5 milyar $’lık söz Irak’ta 1.5 milyar $’ı bulan alacağını tahsil edemeyen Türk müteahhitlere müjdeli haber geldi. Irak kabinesi, alacağın en az yarısını hemen, kalanını işin yüzde 85’i bitince ödeme kararı aldı
26.08.2016 Ekonomi
Türk müteahhitlerinin Irak'taki "alacak" sorunu çözülüyor
Türk müteahhitlerinin Irak'taki "alacak" sorunu çözülüyor Irak Planlama Bakanı Selman Ali el-Cumeyli, Irak'ta yatırım yapan ve alacaklarını tahsil etmekte zorlanan Türk firmalarının bu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını belirterek, "Irak kabinesi olarak, bu şirketlerin kalan alacaklarının en az yüzde 50'sini ödemeye karar verdik. Firmalar, onlardan beklenen işin yüzde 85'ini tamamladıklarında ödemenin tamamını alacaklar. Bu çalışma Türk şirketlerinin Irak'ta işlerini sürdürmelerine yardım edecek." dedi.
26.08.2016 Ekonomi
İnşaat sektörü açığı Rusya ile kapatacak
İnşaat sektörü açığı Rusya ile kapatacak İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, bu yıl sektörün yurt dışı müteahhitlik hizmetlerinden aldığı payın yarı yarıya azaldığını belirterek, Rusya ile ilişkilerde kaydedilen son gelişmelerin etkisiyle kaybı kısa sürede telafi edebileceklerini bildirdi.
12.08.2016 Ekonomi
Türk müteahhitler Rusya'da hedef büyüttü
Türk müteahhitler Rusya'da hedef büyüttü Türk müteahhitler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün St. Petersburg’da gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Rusya ile ilgili hedeflerini büyüttü.
10.08.2016 Ekonomi
Türkiye'den İran hamlesi!
Türkiye'den İran hamlesi! Uluslararası ambargonun kalkmasının ardından İran’la ticari ilişkileri geliştirmeye odaklanan Türkiye, bu ülkeye 5 ticaret müşaviri gönderiyor...
11.06.2016 Ekonomi
Türk Yapı Zirvesi 10-14 Mayıs'ta
Türk Yapı Zirvesi 10-14 Mayıs'ta Türk yapı sektörnün zirvesi 39. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 10- 14 Mayıs’ta!
9.05.2016 Arşiv
Türk müteahhidin gözü Suudi Arabistan'da
Türk müteahhidin gözü Suudi Arabistan'da Türk müteahhitler, yeni pazar arayışlarında yönünü Suudi Arabistan ve Afrika’ya çevirdi.
11.01.2016 Arşiv
Türk müteahhitlere yeni pazar
Türk müteahhitlere yeni pazar “Türk müteahhitlerin Suudi inşaat pazarında olması iki taraf için de büyük avantaj”
6.01.2016 Arşiv
Türk müteahhitlere Abhazya kapanıyor
Türk müteahhitlere Abhazya kapanıyor Rusya Devlet Başkanı Danışmanı Vladislav Surkov, Abhazya Cumhurbaşkanı Raul Hacımba ile görüşmesinin ardından Türk müteahhitlerinin Abhazya’da Rus rublesi ile inşaat yapmalarının zor olduğunu, Abhazya’nın Türkiye ile diğer alanlardaki işbirliğini de analiz edeceğini bildirdi...
30.12.2015 Ekonomi
İMSAD 2016 beklentilerini açıkladı
İMSAD 2016 beklentilerini açıkladı Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği sektör değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
21.12.2015 Arşiv
TOKİ'den 60 bin konut
TOKİ'den 60 bin konut Baharda TOKİ ihaleleri başlayacak.
15.12.2015 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Türk Müteahhitler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk müteahhitler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.