Türk Kanser Derneği

Türk Kanser Derneği

Son dakika Türk Kanser Derneği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Türk Kanser Derneği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Türk Kanser Derneği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Türk Kanser Derneği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan türk kanser derneği gelişmeleri de dahil olmak üzere 268 türk kanser derneği haberi bulunmuştur. Tüm türk kanser derneği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek
Türk Kanser Derneği'den, Epigenetik Kongresi'ne destek Türk Kanser Derneği, erken teşhisin hayati önemine vurgu yaparken bu amaçla genlerin potansiyel yatkınlıklarını anlayarak hastalıklara karşı önlem alabilme fırsatını sunan epigenetik alanındaki çalışmaları desteklediklerini belirtti. 2-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Epigenetik Kongresi'nin önemine dikkat çekildi.
30.08.2023 Gündem
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir
Erken teşhiste kanser yüzde 100 tedavi edilebilir Kanser Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıda konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Erken teşhis kanserde en önemli nokta. Erken teşhis edildiği sürece kanser yüzde 100 tedavi edilebilen bir hastalık" dedi.
5.04.2022 Sağlık
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı
Kadın golfçüler “Ladies Meme Sağlığı Golf Turnuvası 2021’’ ile farkındalık yaratmak amacıyla Kemer Country'de sahadaydı Dünya genelinde kadınlar arasında en yaygın kanser türlerinden biri olması nedeni ile meme sağlığına karşı bilinç yaratmak amacıyla kadın golfçüler sahaya çıktı. Milliyet Gazetesi ev sahipliğinde ve Fuska Su ana sponsorluğunda, Kemer Country Club kadın golfçüleri ile düzenlenen turnuva 14 Ekim Perşembe günü Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
15.10.2021 Gündem
Berkay Ateş hediye yerine bağış istedi
Berkay Ateş hediye yerine bağış istedi Oyuncu Berkay Ateş, 19 Şubat olan doğum gününde hediye yerine Türk Kanser Derneği'ne bağış yapılmasını istedi.
15.02.2021 Magazin
Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın
Ece Uslu: Hediye yerine bağış yapın 46 yaşına basacak olan Ece Uslu, doğum gününde arkadaşlarından hediye yerine bağış yapılmasını istedi.
6.09.2020 Magazin
''Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor''
''Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor'' Türk Kanser Derneği, Kanser Haftası nedeniyle erken tanının önemine dikkat çekmek adına farkındalık toplantısı düzenledi. Burada konuşan Türk Kanser Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Duruman, "Yılda 165 bin kişiye yeni kanser teşhisi konuluyor. Bu artarak devam edecek. O nedenle kanserden korkmayın geç kalmaktan korkun" dedi.
2.04.2019 Gündem
Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor
Kanserin birini yendi diğeriyle mücadelesi devam ediyor Batman'da, öce testis ardından karaciğer kanserine yakalanan Fikret Altun, tedavi ile testis kanserini yendi ancak karaciğer kanserine karşı mücadelesine devam ediyor.
1.03.2019 Sağlık
‘Kazananlar Kulübü’ndeler
‘Kazananlar Kulübü’ndeler Türk Kanser Derneği, meme kanserine dikkat çekmek için hazırladığı, ‘Kazananlar Kulübü Özel Koleksiyon’un sergi açılışını gerçekleştirdi.
24.10.2018 Magazin
Erken teşhise dikkat çektiler
Erken teşhise dikkat çektiler Türk Kanser Derneği, meme kanserine dikkat çekmek için düzenlediği davette iş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü simalarını bir araya getirdi
9.10.2018 Magazin
Anlamlı buluşma!
Anlamlı buluşma! Türk Kanser Derneği’nin toplantısına katılan cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri erken teşhisin önemine dikkat çekti
8.01.2018 Magazin
Gerçekten mucize
Gerçekten mucize Kanser tedavisi için İstanbul dışından gelen; ancak kalacak yeri ve imkanı olmadığı için büyük sıkıntılar yaşayan hasta ve yakınları için Türkiye’de ilk kez ücretsiz yaşam merkezi açıldı
14.12.2017 Yaşam
'Meme kanseri riski yüzde 10 geriledi'
'Meme kanseri riski yüzde 10 geriledi' Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, erken teşhis sayesinde meme kanseri olma riskinin yüzde 10 gerilediğini söyledi.
3.10.2017 Sağlık
İzdivaç programları ne olacak?
İzdivaç programları ne olacak? İzdivaç programı sunucusu Zuhal Topal format değişikliğine gidiliyor haberlerini yalanladı.
6.05.2017 Magazin
Kanser Derneği’nden Mucize Evi
Kanser Derneği’nden Mucize Evi Türk Kanser Derneği (TKD), ‘Mucize Evi’ projesini Zuhal Topal ve Linet’in katıldığı etkinlikte açıkladı. Proje kapsamında, İstanbul’a tedaviye gelen kanser hastalarına barınma imkanı sağlanacak.
4.04.2017 Magazin
Kanser Derneği’nden ücretsiz konaklama
Kanser Derneği’nden ücretsiz konaklama Türk Kanser Derneği, 1-7 Nisan Kanser Haftası kapsamında düzenlediği basın toplantısında yeni projelerini ve faaliyetlerini anlattı.
3.04.2017 Sağlık
'Sakın Geç Kalma Erken Gel'
'Sakın Geç Kalma Erken Gel' Türk Kanser Derneği, önceki gün Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi'nde konser düzenledi.
17.01.2017 Magazin
Sakın geç kalma erken gel
Sakın geç kalma erken gel Türk Kanser Derneği önceki gün Bakırköy Cem Karaca Kültür Merkezi’nde konser düzenledi...
16.01.2017 Magazin
Linet'ten bomba itiraf! Sevgilisi evli çıkmıştı...
Linet'ten bomba itiraf! Sevgilisi evli çıkmıştı... Evlilik hazırlığı yaptığı Laurent Zalmonovic'in evli olduğunu öğrenmesiyle zor günler geçiren Linet, önceki gece Türk Kanser Derneği'nin davetine katıldı.
5.10.2016 Magazin
Her yıl 400 bin kişi kanser oluyor
Her yıl 400 bin kişi kanser oluyor Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman, Türkiye’nin kanser karnesindeki korkunç tabloyu anlattı: Türkiye’de her yıl 400 bine yakın yeni kanser vakası bulunuyor
2.04.2016 Sağlık
Bin kadına mamografi taraması!
Bin kadına mamografi taraması! AVON Meme Kanseri ile Mücadele projesi kapsamında mamografi taramalarına yeniden başladı...
7.11.2015 Sağlık
Meme kanseri hakkında bilinçlenin
Meme kanseri hakkında bilinçlenin Avon İletişim ve Etkinlik Grup Müdürü Hande Orhan “meme kanseri” farkındalık projesi ile başlayan sosyal sorumluluk çalışmalarının kadına şiddet kapsamında devam ettiğini vurguluyor...
26.06.2015 Sağlık
‘Ben de yaşadım yanınızdayım!’
‘Ben de yaşadım yanınızdayım!’ 51’inci yılında bir milyondan fazla kişinin ücretsiz kanser taramasını, teşhis ve tedavisini gerçekleştiren Türk Kanser Derneği, 1-7 Nisan tarihleri arasında kanserde erken tanı ve taramanın önemini vurgulamak ve binlerce sağlık taraması hediye ederek Türkiye çapında kanserle mücadele seferberliği başlattı...
1.04.2015 Magazin
Aradığım tüm cevapları ‘Nefes’te buldum!
Aradığım tüm cevapları ‘Nefes’te buldum! Nefes terapisti Nevşah Fidan Karamehmet ile nefesin önemini, Toplum Gönüllüleri Vakfı’yla yaptığı işbirliğini ve planlarını Şamdan Plus'a anlattı...
8.03.2015 Magazin
Önce spor sonra sahne!
Önce spor sonra sahne! Girne Malpas Beluga Casino’da sahne alan Funda Arar güçlü sesi ile duygu dolu anlar yaşattı...
23.11.2014 Magazin
Kanser derneğine destek!
Kanser derneğine destek! Türk Kanser Derneği’nin Nişantaşı Brandroom’da Meme Kanseri için farkındalık yaratmak için düzenlediği etkinliğe cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı...
24.10.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Türk Kanser Derneği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki türk kanser derneği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.