Tıme

Tıme

Son dakika TIME haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TIME ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TIME haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tıme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tıme gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.970 tıme haberi bulunmuştur. Tüm tıme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı
Galler Prensesi Kate Middleton'dan kötü haber! Aylar sonra ortaya çıktı Galler Prensesi Kate Middleton, yayınladığı video mesajda, kendisine kanser teşhisi konduğunu ve kemoterapi tedavisi gördüğünü açıkladı.
23.03.2024 Dünya
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
En çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye şubat ayında yine CNN TÜRK’ü izledi.
9.03.2024 Gündem
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak
Türk Hava Yolları 2024 yılı için 5 bin kişiyi işe alacak Türk Hava Yolları İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 yılı için yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı planladıklarını duyurdu.
20.02.2024 Ekonomi
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı ‘İlk bilen siz olun’ sloganıyla yayın yapan CNN TÜRK, ocak ayında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.02.2024 Magazin
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır?
Yurt time spor projesi sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt Time sonuçları açıklandı mı, GSB yurt time spor projesi nasıl sorgulanır? Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurtlarında faaliyete geçen Yurt Time Projesi için başvuru yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını sorgulamaya başladı. Proje kapsamında öğrenciler birçok faaliyette görev alırken aynı zamanda harçlıklarını da kazanıyor. Peki, Yurt-Time Spor ve Yurt-Time Proje başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Yurt time spor projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
30.01.2024 Gündem
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti!
İlker Kaleli'ye hayranlarından Times Square jesti! 'Kayıp Şehir', 'Poyraz Karayel', 'Öğretmen' ve 'The Serpent' gibi projelerde yer alan İlker Kaleli'nin Amerika'daki hayranları, ünlü oyuncunun aksiyon görüntülerinden oluşan bir videoyu New York Time Square Meydanı'ndaki dev dijital panoya yansıttı.
20.12.2023 Magazin
CNN TÜRK kasım ayında zirvede
CNN TÜRK kasım ayında zirvede CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.12.2023 Magazin
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi
Türkiye, kasım ayında da CNN Türk izledi "İlk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, kasım ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
1.12.2023 Magazin
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu
Ekim ayının en çok izlenen haber kanalı yine CNN TÜRK oldu CNN TÜRK, ekim ayında da izleyicinin tercihi oldu.
1.11.2023 Televizyon
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti
Rocky filminin yıldız karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti Sinema dünyasının efsane film serisi Rocky'de Rocky Balboa'nın en iyi arkadaşı Paulie rolüyle tanınan ve Oscar'a aday gösterilen usta karakter oyuncusu Burt Young 83 yaşında hayatını kaybetti.
19.10.2023 Magazin
Çalışmadan emekli olunuyor! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor
Çalışmadan emekli olunuyor! Yüz binlerce vatandaşı kapsıyor Emeklilik ile ilgili dikkat çeken detaylar ortaya çıktı. Çalışmadan emeklilik fırsatı sunuluyor. SSK, Bağ-Kur gibi herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı olmayan ve zorunlu sigortalı olmayı gerektirmeyecek şekilde çalışanlar ile sigortalı olarak çalışmakla birlikte bir ay içinde 30 günden az çalışan veya part-time çalışanlar; 18 yaşını doldurmuş olmak koşulu ile isteğe bağlı sigortalı olabilirler. Sadece çalışmayanlar değil, çalışmaya ara vermiş olanlar ya da prim gün sayısı eksik olanlar da isteğe bağlı sigortalı olup, eksik prim gün sayılarını tamamlayıp emekli olabilir, emekli maaşı alabilir. İşte merak edilen detaylar...
19.10.2023 Emekli
Eylülün en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
Eylülün en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Yaz boyunca zirvede yer alan CNN TÜRK, eylül ayında da izleyicinin ilk tercihiydi.
2.10.2023 Televizyon
Koç dolunayı geliyor, sabrım taştı diyor! Bugünden sonra hayatınızdaki her şey yeniden şekillenecek
Koç dolunayı geliyor, sabrım taştı diyor! Bugünden sonra hayatınızdaki her şey yeniden şekillenecek 29 Eylül Cuma günü saat 12.59 civarı Koç burcunda dolunay gerçekleşecek. Koç Dolunay'ının mesajı “Beni yoran insanları etrafımda istemiyorum, kendimden başka dostum yok, sırtımı kendime yasladım” olacak. 29 Eylül 2023 tarihinde GMT (Greenwich Mean Time) referans alınarak 09:59 civarlarında Dolunay gerçekleşecek dolunay Türkiye GMT+3 saat diliminde yer aldığı için, İstanbul’da bu dolunay 12:59 civarlarında 6° “Koç” burcuna gelecek.
29.09.2023 Astroloji
Türkiye, ağustos ayında yine CNN TÜRK izledi
Türkiye, ağustos ayında yine CNN TÜRK izledi 'İlk bilen siz olun' sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran CNN TÜRK, ağustos ayında da en çok izlenen haber kanalı oldu.
8.09.2023 Gündem
Türkiye, ağustos ayında yine CNN TÜRK izledi
Türkiye, ağustos ayında yine CNN TÜRK izledi Yaz boyunca her daim zirvede yer alan CNN TÜRK, haziran ve temmuz ayının yanı sıra ağustos ayında da izleyicinin tercihi oldu.
8.09.2023 Televizyon
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı
Nursel Köse’ye yeni film için altın diş takıldı, göz simetrisiyle oynandı! Görenler tanıyamadı ATV ekranlarında popüler dizi 'Aldatmak'ın 'Mualla' karakterini canlandıran Nursel Köse, yaz sezonunda 'Başkan' filmi için imaj yeniledi. Rolü için Köse’nin dişlerine altın kaplama yapıldı, yüzüne et beni eklendi ve gözleriyle oynandı.
2.09.2023 Magazin
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Türkiye, temmuz ayında da CNNTÜRK izledi!
Türkiye, temmuz ayında da CNNTÜRK izledi! “ilk bilen siz olun” sloganıyla son dakika gelişmelerini, en doğru analizleri ve doğru tespitleri izleyiciye aktaran haber kanalı CNNTÜRK, temmuz ayının da galibi oldu.
2.08.2023 Televizyon
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Haziranda en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK
Haziranda en çok izlenen haber kanalı CNN TÜRK Türkiye haziran ayında da CNN Türk izledi. Son dakika gelişmeleri en doğru analiz ve tespitler CNN Türk ekranında izleyiciyle buluştu. CNN Türk çok sesli ve objektif yayın anlayışıyla haziran ayında AB ve ABC1 kategorilerinde tüm günde ve Prime Time kuşağında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.07.2023 Televizyon
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Madonna'nın önceden planlanmış dünya turu ise ertelendi. Peki, Madonna öldü mü? Madonna kaç yaşında, sağlık durumu nasıl?
29.06.2023 Dünya
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri...
Dünyanın En İyi Şehirleri listesi açıklandı! İşte listedeki Türk şehrinin sıralamadaki yeri... Dünyanın en iy şehirlerini ortaya koyan liste açıklandı. Ünlü seyahat, eğlence, yeme-içme ve sanat dergisi Time Out, dünyanın dört bir yanından editörler ve 20 bin kent sakinin katılımıyla bir anket oluşturdu. Her şehrin kültürel özelliklerini göz önünde bulunduran Time Out'un listesinde şehirler yeme-içme, kültür, gece hayatı açısından derecelendirildi. Dünyanın en iyi şehirleri listesinde Türkiye'den de bir kent var.
19.06.2023 Dünya
Mayısa CNN TÜRK damgası
Mayısa CNN TÜRK damgası CNN TÜRK, hem mayıs boyunca hem seçim gecesi en çok izlenen haber kanalı oldu; ABC1 Tüm Gün ve Prime Time kuşağında rakiplerine fark attı.
2.06.2023 Gündem
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi'
Quentin Tarantino hakkında olay iddia! 'Dansçıya 10 bin dolar verdi' Hollywood'daki bir striptiz kulübü çalışanı, dünyaca ünlü yönetmen Quentin Tarantino hakkında şaşırtan açıklamalarda bulundu.
29.05.2023 Magazin
MMA Türkiye üyeleri Smarties X’den ödüllerle döndü
MMA Türkiye üyeleri Smarties X’den ödüllerle döndü Pazarlama alanında yenilikçiliği ve iş başarısını ödüllendiren 2022 yılı Smarties X Ödülleri MMA Global tarafından Miami, Florida'da düzenlenen Possible Conference & Exposition'da sahiplerini buldu.
25.05.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tıme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tıme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.