İzlenme

İzlenme

Son dakika izlenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izlenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izlenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzlenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izlenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.212 izlenme haberi bulunmuştur. Tüm izlenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi'
'Arka Sokaklar'dan bir müjde daha! 'Mekanın sahipleri geri geldi' Türk televizyon dünyasının en uzun soluklu dizisi 'Arka Sokaklar'da Şevket Çoruh’un ardından 'Selin Komiser' karakterine hayat veren Oya Okar’ın da geri döneceği haberi sevinçle karşılandı.
27.04.2024 Magazin
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi
İnci Taneleri'nde duygu dolu anlar... Dilber bu kez ağlattı, seyirci ekrana kilitlendi Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Azem’in gün geçtikçe kızı Nehir’e daha çok yaklaşması ve Dilber’in yaşadığı ayrılık acısı damga vurdu. Cezaevinde bulunan Nusret’in tahliye olmasının ardından heyecanın ikiye katlandığı son bölüm, tüm izlenme kategorilerinde birinci oldu.
26.04.2024 Magazin
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar sorgulama | Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 21 Nisan Pazar listesiyle araştırılıyor. Film, dizi, maç, haber bülteni ve tüm programların izlenme oranları izleyenlerin ve medyanın gündeminde. Dün akşam Survivor,Yargı ve Teşkilat gibi diziler yeni bölümleriyle ekranlara geldi. Peki; dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu, hangi yapım?
22.04.2024 Magazin
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı?
Prison Break 6. sezon gelecek mi? Prison break 6. sezon fragmanı gerçek mi, fake mi, yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6.sezon gelecek mi, Prison Break yeni sezon çıkacak mı? Prison Break 6. sezon fragmanı heyecan yarattı. İlk sezonu 29 Ağustos 2005’te yayınlanmaya başlayan Prison Break 5. sezonu ile hayranlarına veda etmişti. Sosyal medyada yayınlanan Prison Break 6. sezon fragmanının hayran yapımı olması sonrası dizinin hayranları Peki, Prison Break yeni sezonu gelecek mi, Prison Break 6. sezon çıkacak mı?
18.04.2024 Yaşam
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu?
Reytinglerde kıyasıya yarış: 25 Mart 2024 reyting sonuçları ile AB ve total birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Mart Pazartesi günü ekranlara gelen dizi, program ve ana haberlerinin izlenme oranını netleştiriyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi dizileri yeni bölümleriyle; Yaban Çiçekleri ise ilk bölümüyle yayınlandı. İşte, 25 Mart 2024 dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
26.03.2024 Magazin
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu?
Ay Tutulması saat kaçta? 25 Mart Ay Tutulması Türkiye'den izlenebiliyor mu? En çok da astrolojik meraklılarının beklediği Ay Tutulması tarihi ve izlenme yerleri araştırılmaya başlandı. 2024'ün ilk Ay Tutulması yarı gölgeli olacak. Bu yıl toplamda iki ay tutulması yaşanacak. Burçlar üzerinde etkili olacak bugünkü tutulma saat kaçta gerçekleşecek? 25 Mart Yarı gölgeli Ay Tutulması Türkiye'den nereden izlenebilecek? İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı!
İnci Taneleri yine zirvede! 8 Mart Kadınlar Günü unutulmadı! Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim.” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.  
8.03.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
'İnci Taneleri' yeni bölümüyle ekrana geliyor! Dilber dansı damga vuracak
'İnci Taneleri' yeni bölümüyle ekrana geliyor! Dilber dansı damga vuracak Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor.
29.02.2024 Magazin
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdı
İnci Taneleri’nden çifte başarı! İzlenme rekoru kırdı Kanal D’nin iddialı dizisi “İnci Taneleri” dördüncü bölümüyle reyting listelerine damgasını vurdu. Dizi tüm kategorilerde birinci olurken, özet bölümü de ikinci sıraya yerleşti.
17.02.2024 Magazin
İnci Taneleri zirvede! Reytinglerde üç kulvarda da birinci oldu
İnci Taneleri zirvede! Reytinglerde üç kulvarda da birinci oldu Yayın hayatına rekorlarla başlayan Kanal D’nin yeni dizisi “İnci Taneleri”, ikinci bölümüyle de yüksek izlenme oranlarına ulaştı ve reyting listesinin zirvesini sahiplendi!
3.02.2024 Magazin
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı
CNN TÜRK 2024’e zirvede başladı ‘İlk bilen siz olun’ sloganıyla yayın yapan CNN TÜRK, ocak ayında en çok izlenen haber kanalı oldu.
2.02.2024 Magazin
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Örümcek Adam, çocukluğumuzdan beri hayatımızda yer alan film ve film serilerinden biridir. Birden fazla kez farklı başrollerle çekilen Örümcek Adam serilerinin izlenme sırası elbette önemlidir. Tabi ki sıraya bağlı kalmadan izlemek de mümkündür. Ancak tam olarak serüvene hakim olabilmek için doğru sırada izlemek daha avantajlı olacaktır.
1.02.2024 Gündem
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Naruto Filmleri İzleme Sırası...naruto Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Naruto manga ve anime karakterlerinin yer aldığı çizgi kitap ve filmlerinden oluşan Japonya da doğan bir film ve kitap serisi olarak tanımlanmaktadır. Naruto, günümüzde tüm gençlerin oldukça dikkatini çekmesi sebebiyle oldukça fazla bölümlerden oluşan dizi haline gelmiştir. Seri oldukça heyecanlı ve izlenme rekorları kırmaktadır.
31.01.2024 Gündem
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Mcu Filmleri İzleme Sırası...mcu Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Seri olan filmlerin izlenmesi için sıralamasının bilinmesi önemlidir. Doğru sıralamaya uygun şekilde izlemek filmin konusunu anlamaya da yardımcı olmaktadır. Marvel filmleri tüm dünyayı saran ve heyecan dolu film serileri arasında yer almaktadır. Bu filmlerin kronolojik sırası ile beraber izlenmesi de serinin ana konusunun öğrenilmesi adına büyük önem taşımaktadır.
31.01.2024 Gündem
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Marvel Film Filmleri İzleme Sırası...marvel Film Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? 1944 yılından itibaren yayımlanmaya başlayan Marvel Filmleri serisi 2022 yılında da hız kesmeden devam etti. Oluşturduğu masal kahramanları ile gönülleri fethetmeyi başaran Marvel filmleri, tüm serisiyle merakla beklenen ve izlenen filmlerden olmayı başardı.
31.01.2024 Gündem
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Dragon Ball Filmleri İzleme Sırası...dragon Ball Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Dragon Ball serisi, bütün zamanların en popüler ve en tanınmış animelerinden biri olmaktadır. 30 yılı aşkındır kalıcı bir popülariteye sahip olan bu film, Amerikan dublajlı olan versiyonuna kadar çok kapsamlı bir izlenme oranına sahip olmaktadır. Dragon Ball, insanların izlemekten hala hoşlandığı bir klasiktir. Dragon Ball, abartılı olan güç fantezisini de pek çok kez büyük ekrana getirmiştir. 
27.01.2024 Gündem
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar?
Cgı Nedir, Açılımı Ne Demek? Sinemada Cgı Ne İşe Yarar? Yıllardır sinemada var olan ve izlenen birçok filmlerde fazlasıyla kullanılan CGI, yapımların kalitesini ve izlenme konforunu sağlamak için kullanılır. CGI, imgeleme ve görsel efekt oluşturmaya yarayan grafik uygulamasıdır. Bazen yeşil ve mavi perde de, bazen de oyuncular üzerine yerleştirilen sen sör yardımıyla sahneyi farklı boyutlara taşımaktadır. Teknik ekipmanların gelişmesi sonucunda filmlere sunduğu görsel yetkinlik ve görsel şov izleyici kitlesi tarafından tartışılamaz şekilde sevilmektedir. 
24.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Avengers Filmleri İzleme Sırası...avengers Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Tüm dünyada izlenme rekorları kıran en önemli yapılardan birisi Avengers olarak bilinmektedir. Türkçeye 'Yenilmezler' olarak geçen yapımın geniş bir oyuncu kadrosu olduğu da bilinir. Tabi bu yapımın ilk çıktığı günden beri büyük bir hayran kitlesi olmuştur. Birçok halka ile seri şekilde devam eden Avengers'ı doğru sıralama ile izlemek gerekir. 
22.01.2024 Eğitim
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu?
25 Aralık Reyting sonuçları: Total ve AB'de dünün reyting sıralaması birincisi kim oldu? Reyting sonuçları 25 Aralık Pazartesi günü ekranlara gelen diziler, filmler, maçlar ve programlar için sorgulanmaya başladı. Her hafta başında yayımlanan yapımlar izlenme oranları ile takip ediliyor. Dünün yayın akışında yer alan Ne Gemiler Yaktım, Ömer, Safir ve Kudüs Fatihi: Selahaddin Eyyubi Total, AB ve ABC+ gruplarında ölçülüyor.
26.12.2023 Televizyon
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak
Dijital Telif Yasası ile ilgili dikkat çeken açıklama: Google telif ücreti ödemek zorunda kalacak Türkiye'de Dijital Telif Yasası konusunda çalışmalar hızlandı. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı Hüseyin Yayman, Google'ı bütçe görüşmelerinden sonra TBMM'ye çağıracaklarını söyledi. Dijital telif yasası ile ilgili konuşan Sosyal Medya Araştırmacısı Ümit Sanlav, "Google bizi sömürüyor! Haberlere arama motoru Google üzerinden ulaşılıyor. Bu haberler üzerinden milyar dolarlar kazanan Google, dijital içerikleri üretenlere herhangi bir ödeme yapmıyor" diyerek önemli açıklamalarda bulundu.
20.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İzlenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izlenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.