Gazete Vatan Logo

Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Örümcek Adam, çocukluğumuzdan beri hayatımızda yer alan film ve film serilerinden biridir. Birden fazla kez farklı başrollerle çekilen Örümcek Adam serilerinin izlenme sırası elbette önemlidir. Tabi ki sıraya bağlı kalmadan izlemek de mümkündür. Ancak tam olarak serüvene hakim olabilmek için doğru sırada izlemek daha avantajlı olacaktır.

Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Örümcek Adam Filmleri İzleme Sırası...

Örümcek Adam filmleri, mevcutta 3 farklı başrol tarafından çekilmiştir. Bunlardan ilki Tobey MAguire ile 2002 senesinden itibaren çekilen 3 seriden oluşan filmdir. İkincisi ise Andrew Garfield'lı çekilen ve 2011 ile 2013 senelerinde gösterime giren seridir. En uzun seri ise Tom Holland ile 2016 senesinden beri çekilen ve 7 filmden oluşan seridir.

Örümcek Adam ya da Spider Man, çocukların ve yetişkinlerin takip ettiği oldukça fazla gişeye sahip olan filmlerden biridir. Örümcek Adam serilerinden en son çıkan Tom Holland'lı olan serileri izlemek için de sıraya göre izlemek daha iyi olacaktır.

Örümcek Adam Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?

Örümcek Adam Tom Holland serisini izlemek isteyenler, önce bu serilerin çıkış senelerine göre filmlere başlamak isterler. Örümcek Adam serileri izleme sırası şu şekildedir:

Captan America Civil War 2016 senesinde yayınlanan serinin ilk filmidir. İlk görünüş olarak Spider Man burada karşımıza çıkar

Spider Man: Homecoming 2017 senesinde ilk solo film olarak devam eder. 

Haberin Devamı

Avangers Infinity War 2018 senesinde bir öncekinden hemen bir yıl sonra çıkan ve diğer kahramanlarla birlikte Spider Man'in de yer aldığı filmdir. 

Avangers Endgame 2019 senesinde, Avangers serisinin sonu olarak çekilen filmdir. Yine Spider Man karşımıza çıkar.

Spider Man: Far From Home 2019 senesinde gösterime giren ve Avangers serisinden sonra solo olarak devam eden serinin filmlerinden biridir.

Venom: Let There Be Carnege: 2021 senesinden giren ve serinin en yeni filmlerinden biridir.

Spider MAn: No Way Home ise 2021 senesinde, Spider Man serisinin son filmi olarak çıkar.

Spider Man tutkunları ise sırada Örümcek Adam adına onları nelerin beklediğini merak ediyor. Fantastic Four ve Young Avangers filmlerinde de Örümcek Adama yer verilmesi bekleniyor. Tom Holland'lı Örümcek Adam serisi her ne kadar genç kuşak tarafından daha iyi bilinse de, Örümcek Adamın bağdaştığı diğer oyunculara da ait serinin filmleri de hala internet üzerinden oldukça fazla izlenmektedir.

Haberin Devamı

Örümcek Adam efsanesi, sıradaki filmleriyle sinema salonlarında da yer almaya devam ederek, onları bekleyen seyircilerini mutlu edeceğe benziyor.