Tev

Tev

Son dakika TEV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tev

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tev gelişmeleri de dahil olmak üzere 149 tev haberi bulunmuştur. Tüm tev haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremzede çocukların eğitimine destek
Depremzede çocukların eğitimine destek Depremden etkilenen çocukların eğitim hayatlarının yarıda kalmaması için QNB Finansbank, Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Türk Eğitim Derneği (TED) iş birliğiyle 36 milyon liralık Minik Eller Büyük Hayaller Eğitim Bursu hayata geçti. TEV ve TED tarafından belirlenecek depremzede 350 öğrenciye tüm eğitim hayatları boyunca toplamda 2 bin 400 adet burs desteği sağlanacak.
20.04.2023 Eğitim
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Eğitim
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye!
Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftinden Murat Boz'a anlamlı hediye! Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, ünlü şarkıcı Murat Boz'dan anlamlı bir hareket geldi. Doğum gününü depremzede gençlerin eğitimi için bağışlayan Boz'a, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kayıtsız kalamadı.
8.03.2023 Magazin
Kalpten Kalbe Burs Fonu kapsamı genişledi
Kalpten Kalbe Burs Fonu kapsamı genişledi İzmir depremi sonrasında Türk Eğitim Vakfı (TEV) işbirliğinde oluşturulan Kalpten Kalbe Burs Fonu’nun kapsamı, depremden etkilenen üniversite öğrencilerine destek vermek amacıyla genişletildi.
7.03.2023 Eğitim
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı
Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı Türkiye’nin Sanat Güneşi olarak anılan Zeki Müren’in bugün doğum günü! Etkileyici sesiyle bir döneme damga vuran Zeki Müren doğum gününde anılıyor. Peki, Zeki Müren kimdir? Zeki Müren ne zaman doğdu? Zeki Müren kaç yaşında vefat etti? İşte Zeki Müren’in hayatı!
6.12.2021 Gündem
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? TEV burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir?
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? TEV burs başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir? TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021? Türk Eğitim Vakfının (TEV) yurt bursuna başvurular 16 Eylül'de, lise, üniversite, üstün başarı ve yüksek lisans ile doktora burslarına başvurular ise 6 Ekim'de son bulacak. Peki, TEV burs başvurusu nasıl yapılır, TEV burs başvuru şartları nelerdir?
10.09.2021 Gündem
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor
İran Şahı Atatürk'e hediye etmişti! Satışa çıkıyor İran Şahı Rıza Pehlevi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e hediye edilen minyatürlü baston açık arttırmada satılıyor. Bastonun geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak.
13.08.2021 Gündem
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti
Orhan Seyfi Şirin, hayatını kaybetti Gazeteci, şair ve yazar Orhan Seyfi Şirin, 60 yaşında hayatını kaybetti.
22.06.2021 Yaşam
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu!
Pazarlamanın öncüleri CMO Summit 2021’de buluştu! Pandemi pazarlama dünyasını yeniden şekillendiriyor. Pazarlama dünyasının önde gelen isimleri Fortune Türkiye & DataExpert iş birliği ve BMI organizasyonuyla düzenlenen CMO Summit 2021’de bir araya geldi.
24.03.2021 Ekonomi
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek!
Ebru Şahin'den genç kızlara büyük destek! ‘Şuursuz Aşk’ filminin galasında ve Cannes’da giydiği kıyafetleri ‘Güçlü Kadınlardan Genç Kızlara’ etkinliğine bağışlayan Ebru Şahin, 34 genç kızın aylık eğitim masrafını karşıladı.
9.03.2021 Magazin
Yüz yüze eğitim nasıl olacak? 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler...
Yüz yüze eğitim nasıl olacak? 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler... Pazartesi günü anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri için yüz yüze eğitim başlıyor. Ancak halen merak edilen sorular mevcut. Çocukların hangi günler okula gideceği, kaç saat ders yapılacağı, sınıfların nasıl olacağı ve virüsten nasıl korunacakları veliler açısından kafalarda soru işaretleri oluşturuyor. İşte 21 Eylül'de başlayacak yüz yüze eğitimle ilgili tüm bilgiler...
19.09.2020 Eğitim
Öğrencilere 300 bin liralık burs imkânı!
Öğrencilere 300 bin liralık burs imkânı! Amerika’dan Avrupa’ya dünyanın farklı ülkelerinde eğitim almak isteyen öğrenciler için MEB başta olmak üzere pek çok kurum ve vakıf burs desteği sunuyor.
13.12.2019 Eğitim
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?
TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019? Türk Eğitim Vakfı (TEV) burs sonuçları öğrenciler tarafından sabırsızlıkla takip ediliyor. TEV bursuna başvuran öğrenciler, şimdi gözlerini TEV’den yapılacak açıklamaya çevirdi. Peki, TEV bursu sonuçları ne zaman açıklanacak 2019?
9.12.2019 Eğitim
TEV bursları açıklandı mı? 2019-2020 TEV bursları sonuçları sorgulama sayfası!
TEV bursları açıklandı mı? 2019-2020 TEV bursları sonuçları sorgulama sayfası! TEV bursları açıklandı mı? sorusu başvuru yapan öğrenciler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Türk Eğitim Vakfı burs sonuçları açıklandı mı? sorusuna yanıt arayan öğrenciler, arama motorlarına yöneldi. Peki TEV burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2019-2020 burs sonuçları açıklandı mı?
7.12.2019 Eğitim
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü?
Zeki Müren kaç yılında (yaşında) öldü? Besteci, söz yazarı, yorumcu, oyuncu kısacası sanat güneşi Zeki Müren doğum gününde anılıyor. 88. doğum günü kutlanan Zeki Müren’i sevenleri anıyor. Sosyal medyada mesajlar paylaşılıyor, klipleri, filmleri paylaşılıyor. Peki, Zeki Müren kaç yılında öldü? Zeki Müren kaç yaşında öldü? İşte Zeki Müren’in hayatı…
6.12.2019 Gündem
Bu bursları kaçırmayın
Bu bursları kaçırmayın Üniversiteyi kazanan öğrencilerin en çok merak ettikleri burs bulabilmek. En büyük ihtiyaçlardan biri olan bursu pek çok vakıf ve şirket öğrencilere sağlıyor. Aylık burslar 250 TL ile 1.500 TL arasında değişiyor.
21.08.2019 Eğitim
Yurt dışında parasız okuma şansı!
Yurt dışında parasız okuma şansı! Yurt dışında lisansüstü eğitim almak isteyenler için verilen burslarla, eğitim ücreti, barınma, vize gibi öğrencilerin akla gelebilecek her türlü masrafları karşılanıyor. Amerika’dan Japonya’ya onlarca ülkede burslu eğitim alabilmek için bölümüne göre yüksek not ortalaması, iyi derecede yabancı dil bilgisi gibi şartlar aranıyor.
1.02.2019 Gündem
Ünlü sanatçı Murat Boz TEV’e 250 bin lira bağışladı!
Ünlü sanatçı Murat Boz TEV’e 250 bin lira bağışladı! TÜRK Eğitim Vakfı yönetimi banka hesaplarından birine 250 bin lira yatırıldığını fark edince harekete geçti. Yapılan araştırmada parayı yatıran kişinin ünlü sanatçı Murat Boz olduğu ortaya çıktı.
17.01.2019 Gündem
Google'dan sürpriz doodle! Zeki Müren anılıyor
Google'dan sürpriz doodle! Zeki Müren anılıyor Zeki Müren 87. yaş gününde özlemle anılıyor. Google anasayfasında sürpriz doodle olarak karışımıza çıkan Zeki Müren görselleri, vatandaşları arayışa geçirdi. İşte merakla araştırılan Zeki Müren'in hayatı...
6.12.2018 Gündem
Neydim  ne oldum
Neydim ne oldum Bergüzar Korel, Türk Eğitim Vakfı’nın gençlere burs sağlamak üzere sosyal medyada başlattığı #neydimneoldum kampanyasına destek verdi.
8.09.2018 Magazin
Esad ile Afrin pazarlığı!
Esad ile Afrin pazarlığı! PYD’li Salih Müslim, Suriye rejimi ile anlaşabileceklerini, hatta İdlib’de muhaliflere karşı operasyona Esad ordusunun yanında katılabileceklerini söyledi ve ekledi: Ancak tek şartımız var: Afrin. Afrin bizim yaramızdır
30.07.2018 Dünya
Lobby ödüle doymuyor
Lobby ödüle doymuyor Yürüttüğü başarılı çalışmalar ve aldığı ödüllerle 2018 yılına hızlı bir giriş yapan Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, ulusal ve uluslararası alandan gelen dört ödülü daha müzesine taşıdı.
19.05.2018 Arşiv
Cem Yılmaz bunu da yaptı! 180 bin...
Cem Yılmaz bunu da yaptı! 180 bin... Cem Yılmaz, Türk Eğitim Vakfı’nın ‘Bir Dünya Çiçek Projesi’ kapsamındaki müzayedede, kendisinin ve Yalçın Bilgin’in tasarladığı çiçekleri, toplam 180 bin TL’ye sattı.
16.05.2018 Magazin
Turkcell Vakfı ile topluma yatırım
Turkcell Vakfı ile topluma yatırım Her yıl gelirinin yüzde 1’ini sosyal sorumluluk projelerine ayıran Turkcell, bu alandaki tüm faaliyetlerini Turkcell Vakfı çatısı altında topluyor. Turkcell Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça “Dezavantajlı kitlelere ve topluma yatırım ilk önceliğimiz” dedi.
14.04.2018 Ekonomi
Bordo Bereliler onun peşinde!
Bordo Bereliler onun peşinde! Zeytin Dalı Harekâtı ile terör örgütü PKK'nın 'Kandil Baronları' da Afrin'de kapana kısıldı. Üst düzey yöneticiler harekât öncesi kaçarken, bölgede PKK/PYD-YPG'nin Afrin Saha Sorumlusu Derviş Afrinli kod adlı terörist bırakıldı
27.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tev ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tev haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.