Teşekkür Mesajı

Teşekkür Mesajı

Son dakika teşekkür mesajı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teşekkür mesajı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teşekkür mesajı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teşekkür Mesajı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teşekkür mesajı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.262 teşekkür mesajı haberi bulunmuştur. Tüm teşekkür mesajı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj
Öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler! 1. dönem için velilere anlamlı, minnet vurgulu mesaj Okullar ilk ara tatiline bugün girdi. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki 20 milyonu aşkın öğrenci, 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı. Veliler okulların ilk dönemi sona ererken öğretmene teşekkür mesajı ve öğretmene güzel sözler için araştırmalarını hızlandırdı.
19.01.2024 Gündem
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir?
MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? MEBİM 147 nedir? MEBİM öğretmene teşekkür mesajı gönderme uygulaması 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde en çok araştırılan konu başlıklarından biri oldu. Öğretmenlerine olan sevgilerini ve minnetlerini iletmek isteyenler, MEBİM öğretmenlere teşekkür mesajı nasıl gönderilir? Sorusuna yanı aranıyor.
23.11.2023 Eğitim
MEB öğretmen teşekkür hattı 2023 << MEB 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte veliden öğretmene teşekkür mesajı…
MEB öğretmen teşekkür hattı 2023 << MEB 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte veliden öğretmene teşekkür mesajı… 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrenci ve veliler "MEBİM 147" hakkında araştırma yapıyor. MEB iletişim merkezini arayıp teşekkür kaydı oluşturabiliyor. Peki, MEBİM 147 öğretmene teşekkür mesajı nasıl atılır, öğretmene teşekkür mesajı nasıl gönderilir? İşte MEB öğretmen teşekkür hattı 2023…
23.11.2023 Gündem
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız
Erdoğan’dan Gazze’de katliamı durduracak çıkış: Biz hazırız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatına (TDT) üye ve gözlemci ülke liderleri "Türk Devri" sloganıyla Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geldi. Kritik zirve sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli mesajlar verdi. Kritik zirvede ülke liderleriyle görüşmeler yapan Erdoğan'ın ana gündem maddesi Gazze'de yaşananlar oldu. Zirve sonrası Erdoğan gazetecilerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar...
4.11.2023 Gündem
Azerbaycan lideri Aliyev Karabağ'daki operasyonu durdurma şartını açıkladı
Azerbaycan lideri Aliyev Karabağ'daki operasyonu durdurma şartını açıkladı Azerbaycan lideri İlham Aliyev, Karabağ'daki ayrılıkçı Ermeni güçlerin silah bırakması halinde anti-terör operasyonunun durdurulacağını açıkladı. Aliyev, Birleşmiş Milletler 78. Genel Kurulu'ndaki hitabında Azerbaycan'a desteğini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, “Azerbaycan ile Türkiye arasındaki sarsılmaz birliği yeni zirvelere taşıyoruz” dedi.
20.09.2023 Dünya
Madonna'dan teşekkür mesajı: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum
Madonna'dan teşekkür mesajı: Hayatta olduğum için şanslı hissediyorum New York'taki fenalaşarak bir otel odasında baygın halde bulunan Madonna hastaneye kaldırılmış daha sonra taburcu edilerek evde istirahat etmeye başlamıştı. Bakteriyel enfeksiyon yüzünden yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıkan Madonna, günler sonra görüntülenmişti. Tedavisine evde devam edilen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabında sağlık durumuna dair açıklama yaptı.
31.07.2023 Magazin
Siroza yakalanan Ufuk Özkan’ın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi, dikkat çeken teşekkür mesajı
Siroza yakalanan Ufuk Özkan’ın sağlık durumu nasıl? Yeni açıklama geldi, dikkat çeken teşekkür mesajı 'Geniş Aile' dizisinde canlandırdığı 'Cevahir' karakteriyle tanınan ve sevilen oyuncu Ufuk Özkan’dan sevenlerini kahreden haber geldi. Organ nakli beklediği ile ilgili haberlerin ardından Özkan'a doktorların bir yıl ömür biçtiği ortaya çıktı. Son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Ufuk Özkan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya teşekkür etti. İşte ünlü oyuncunun sağlık durumuna ilişkin son dakika gelişmeleri...
15.07.2023 Magazin
Emine Erdoğan'dan Mutfağın Elçileri'ne teşekkür mesajı
Emine Erdoğan'dan Mutfağın Elçileri'ne teşekkür mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Mutfağın Elçileri'nin Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini tanıtım programında emeği geçenlere teşekkür etti.
23.06.2023 Gündem
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı!
Antonio Banderas, Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı! Dünyaca ünlü aktör Antonio Banderas, daha önce sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaştığı Kerem Bürsin'in doğum gününü unutmadı. 3.4 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından Kerem Bürsin'le siyah-beyaz karesini yayınlayan aktörün doğum günü paylaşımı kısa sürede gündem oldu.
5.06.2023 Magazin
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu?
Alanur ve Ziya karşı karşıya! Veda Mektubu 1. bölümde neler oldu? Kanal D'nin heyecanla beklenen dizisi Veda Mektubu'nun ilk bölümü 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara geldi. İşte gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmış Veda Mektubu, dizisinin 1. bölümünde yaşananlar...
28.02.2023 Magazin
Demet Özdemir'den teşekkür mesajı!
Demet Özdemir'den teşekkür mesajı! Oyuncu Demet Özdemir, 26 Şubat tarihli doğum günü öncesi bir paylaşım yapmış, 'İhtiyaç Haritası' aracılığıyla hediye yerine afet bölgesine yardım yapılması için çağrıda bulunmuştu. Hayranlarına yönelik anlamlı çağrısı yanıt bulan Özdemir, sosyal medyada teşekkür mesajı yayınladı.
27.02.2023 Magazin
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı'
Nusret Gökçe'den AFAD'a büyük bağış! 'Birlik ve beraberlik zamanı' Kahramanmaraş'ta aynı gün meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ünlü isimler, depremzedelere yardım götürmek için canla başla çalışıyor. 'Tuz serpme' hareketiyle dünya çapında ün yakalayan Nusret Gökçe de, afet bölgesine götürdüğü yemek yardımlarının yanı sıra AFAD'a bağış yaptığını paylaştı.
17.02.2023 Magazin
Bakan Özer'den deprem bölgesindeki öğretmenlere teşekkür
Bakan Özer'den deprem bölgesindeki öğretmenlere teşekkür Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde çalışan yaklaşık 20 bin görevli ve gönüllü öğretmen için teşekkür mesajı yayımladı.
16.02.2023 Eğitim
Yağmur Atacan sabaha kadar köylere yardım taşıdı!  Yardım götürdüğü kadından mesaj var
Yağmur Atacan sabaha kadar köylere yardım taşıdı! Yardım götürdüğü kadından mesaj var 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde can kayıpları artıyor. Herkes deprem bölgesine yardıma koşarken, iş ve sanat dünyası da depremzedeler için canla başla mücadele verdi. Yardım etmek isteyenlerden biri de Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan idi. Oyuncu Yağmur Atacan köylere yardım taşıdı. Yağmur Atacan'ın yardım götürdüğü köylerden birindeki depremzede bir anneden ünlü isme teşekkür mesajı geldi.
14.02.2023 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Nazilli'ye teşekkür Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nazilli programı sonrası meydanları dolduran on binlerce kişiye sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.
4.02.2023 Gündem
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi
'Çök-Kapan-Tutun'! 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' 81 il ve KKTC'de 18.57'de gerçekleştirildi Türkiye'nin 81 ili ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde saat 18:57'de 'Deprem Anı Ülke Tatbikatı' düzenlendi. İlk kez yapılan tatbikat sırasında telefonlara mesaj geldi, belediye ve cami hoparlörlerinden duyurular yapıldı.
12.11.2022 Gündem
Bakan Akar'a Yunan mevkidaşından taziye mesajı
Bakan Akar'a Yunan mevkidaşından taziye mesajı Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos'un, Bartın'da 41 işçinin hayatını kaybettiği maden kazası ile ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdiğini duyurdu.
16.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YAŞ kararları sonrası teşekkür mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan YAŞ kararları sonrası teşekkür mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararlarının hayırlı olmasını dileyerek, emekliliğe ayrılan komutanlara teşekkür etti.
4.08.2022 Siyaset
Teşekkür mesajının sırrı ortaya çıktı! İşte Kerem Aktürkoğlu'nun kararı
Teşekkür mesajının sırrı ortaya çıktı! İşte Kerem Aktürkoğlu'nun kararı Sosyal medya hesabından 'teşekkür' mesajı yayınlayarak Galatasaray camiasında bomba etkisi yaratan Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa vizesi almak için yeni başkanı beklediği ortaya çıktı.
22.05.2022 Galatasaray
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin sekizinci gününde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Daha önce bu savaştan galip çıkacaklarını söyleyen ve Avrupa’ya çağrıda bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yeni açıklamasında “Biz gerçekten güçlü olmaya devam ediyoruz. Onlar taktiklerini değiştirmek zorunda kalıyor. Onlar bizim topraklarımızda ciddi bir şey yapamadıklarını kabul etmesi lazım. Onlar Karadeniz'in dibini görecekler. Buna layıklar” dedi.
3.03.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için dua eden vatandaşlara teşekkür mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kendisi için dua eden vatandaşlara teşekkür mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan kendisine gönderilen mesaja "Kıymetli validenizin ellerinden öpüyor, hürmetlerimi sunuyorum. Dualarınızı hiç eksik etmeyin…" mesajı ile karşılık verdi.
9.02.2022 Siyaset
Bakan Akar'dan teşekkür mesajı
Bakan Akar'dan teşekkür mesajı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kovid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle 'geçmiş olsun' dileklerini iletenler için teşekkür mesajı yayımladı.
9.02.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuyla ilgili kritik açıklama: Olumsuz bir durum yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sağlık durumuyla ilgili kritik açıklama: Olumsuz bir durum yok Koronavirüse yakalanan Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan "Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanımla birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz." dedi.
6.02.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan siyasilere teşekkür mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonrası sosyal medyada kendisine ve eşine "geçmiş olsun" dileğinde bulunan siyasilere teşekkür etti.
5.02.2022 Siyaset
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Teşekkür Mesajı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teşekkür mesajı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.