Termal Kamera

Termal Kamera

Son dakika termal kamera haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan termal kamera ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını termal kamera haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Termal Kamera

haberleri sayfasında son dakika yaşanan termal kamera gelişmeleri de dahil olmak üzere 355 termal kamera haberi bulunmuştur. Tüm termal kamera haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu
Depremde 72. saatin mucizesiydi! Hayrettin Özdil gözyaşları içinde konuştu Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde 68 yaşındaki Hayrettin Özdil, 4 katlı apartmanın enkazından tam 72 saat sonra kurtarıldı. Kendisini kurtaran ekipler ile bir araya gelen Özdil, O anları ilk kez CNN TÜRK ekibine anlattı.
6.04.2023 Gündem
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı
Türk SİHA'ları dünya gündeminde! İngilizler karşılaştırdı, Bayraktar TB2 fark attı Rusya'nın Ukrayna'yı işgali boyunca birçok İHA ve SİHA sahada kullanıldı. Bu İHA'ları karşılaştıran İngiliz basını aralarında Bayraktar TB-2'ninde olduğu bir liste hazırladı. Söz konusu listede TB2 resmen fark yarattı.
2.04.2023 Ekonomi
ASELSAN, depremzedeler için seferber oldu
ASELSAN, depremzedeler için seferber oldu ASELSAN Sosyal İnovasyon Liderleri (ASİL) Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra afet bölgesine 110 milyon liralık yardım yaptı ve 600 kişinin barınabileceği çadır kent kurdu. Ayrıca, şirketin geliştirdiği milli teknolojiler, afet bölgesinde aktif olarak kullanıldı.
2.03.2023 Gündem
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi
Malatya'da 5.6 büyüklüğünde deprem! AFAD açıkladı, yeni depremden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve çevre illerde hissedildi. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Deprem sonrasında, saha tarama çalışmaları sonucunda yıkılan binalar olduğu tespit edilmiş olup, arama kurtarma ekiplerimiz bölgeye hızlıca sevk edilmiş ve çalışmaya başlamışlardır." ifadelerine yer verildi. Kahramanmaraş'ta depremde hasar gören bir metal fabrikasında içeri giren işçilerin tencere tabak gibi eşyaları kurtarmak istedikleri sırada meydana gelen çökmede 1 işçinin öldüğü, 4 işçinin yaralandığı öğrenildi. AFAD, Malatya'da meydana gelen depremde 29 binanın yıkıldığını, 1 kişinin hayatını kaybettiğini 110 kişinin de yaralandığını açıkladı. AFAD Başkanı 2 binada arama kurtarma çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
27.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı
Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı Depremin büyük yıkıma neden olduğu Kahramanmaraş'ta enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Ekipler bugün sabah saatlerinden itibaren çalışmalarını yoğunlaştırdı. 
15.02.2023 Gündem
212'nci saatteki mucizenin adı; 77 yaşındaki Fatma Güngör
212'nci saatteki mucizenin adı; 77 yaşındaki Fatma Güngör Kahramanmaraş merkezi iki depremde etkilenen iller arasındaki Adıyaman'da 77 yaşındaki Fatma Güngör, arama kurtarma ekipleri tarafından 212 saat sonra enkazdan çıkarıldı. Yaralı kurtarılan Güngör, hastanede tedaviye alındı. 
15.02.2023 Gündem
Termal kameralar umutları yeşertiyor, enkaz altındakiler böyle tespit ediliyor
Termal kameralar umutları yeşertiyor, enkaz altındakiler böyle tespit ediliyor Hatay'da deprem felaketinin altıncı gününde enkaz altında kurtarılmayı bekleyenler termal kameralarla tespit edilip umutları yeşertiyor. İnanılmaz kurtuluşa sahne olan anlar böyle görüntülendi.
11.02.2023 Gündem
Cezayir'den arama-kurtarma için geldi: Böylesini görmedim
Cezayir'den arama-kurtarma için geldi: Böylesini görmedim Kurtarma çalışmalarında gerekli tüm araç gereçler ve arama köpekleriyle Cezayir’den Türkiye’ye gelen 86 kişilik ekip, Adıyaman’a gelir gelmez kurtarma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum
Deprem felaketinde 7. gün! Mucize haberleri geliyor, işte bölgede son durum 6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki deprem, Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Malatya ve Kilis'te büyük yıkıma yol açtı. Depremde vefat sayısı 24 bin 617'e yaralı sayısı ise 80 bin 104'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 6. gün! Son durum açıklandı Kahramanmaraş'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. Deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 20 bin 213'e yükseldi. Öte yandan deprem bölgelerindeki arama kurtarma çalışmalarından peş peşe mucize haberleri geliyor. İşte haberin detayları...
11.02.2023 Gündem
Depremin 5'inci gününde enkazdaki 9 kişi için zamana karşı yarış
Depremin 5'inci gününde enkazdaki 9 kişi için zamana karşı yarış Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde yıkılan Arzu Apartmanı enkazında çalışan arama- kurtarma ekipleri, 9 kişinin hayatta olduğunu belirledi. Enkaza yoğunlaşan ekipler, 6 katlı binanın enkazından termal kamera ile birinci katta olduklarını saptadıkları 9 kişiye ulaşabilmek için kuyu sistemi ile çalışma başlattı. Deprem sırasında evde arkadaşında olan ve ailesinden 6 ferdi enkazda bulunan Furkan ile anne ve babasının enkazda olduğunu öğrenince Sakarya'dan gelen üniversite öğrencisi Buse Kılınç, ekiplerden gelecek müjdeli haberi bekliyor. Bir kişinin ise kimliği konusunda bilgi edinilemedi.
10.02.2023 Gündem
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler
Cafe ve restoranların açık alanlarını kışa hazırlayan teknolojiler Cafe ve restoranların açık alanlarını; bazen sevdiklerimizle bir araya gelmek, bazen manzarayı izlerken huzur bulup, dinlenmek, bazen de çalışma alanı olarak değerlendirmek isteriz. Peki havaların soğumaya başladığı şu günlerde cafe ve restoranların açık alanlarında gerekli konfor şartlarını yakalamak mümkün mü?
23.09.2022 Advertorial
Elektrik ve doğal gaz faturasında yüzde 50 tasarruf imkanı
Elektrik ve doğal gaz faturasında yüzde 50 tasarruf imkanı Elektrik ve doğal faturalarını düşürecek yöntem! Isınmada yüzde 50’ye yakın tasarruf sağlıyor, kışın olduğu gibi yaz aylarında da termal konfor sağlıyor. Yüksek elektrik faturalarından tasarruf etmenin yollarını tek tek anlata uzman isim, “Dış cepheden uygulanan ısı yalıtımı, dışarıdaki sıcaklığın etkisini iç ortama geçmesini, engel olarak soğutma sistemlerinin daha az ve verimli çalışmasına destek oluyor” dedi.
11.08.2022 Ekonomi
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Van'da jandarma ekiplerinin operasyonunda teröristlere ait silah, mühimmat ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiğini duyurdu.
9.07.2022 Gündem
Bakan Soylu PKK’lı sayısını açıkladı: 100 sınırına gelmiştir
Bakan Soylu PKK’lı sayısını açıkladı: 100 sınırına gelmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sadece 2014 yılında 5 bin 558 kişinin katılım yaptığı PKK’nın bugün yurt içindeki tüm silahlı eleman mevcudu 100 sınırına gelmiştir” dedi.
30.06.2022 Siyaset
Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek
Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek Van'ın İran sınırındaki Çaldıran ilçesinde yasa dışı geçişlerin engellenmesi için geçen yıl başlatılan modüler beton duvar çalışmaları devam ediyor. Yeni Van'ın Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, sınır hattının Çaldıran kısmında şu ana kadar 40 kilometre duvar örüldüğünü, bu yılın sonuna kadar ise 150 kilometrelik bölümün bitirileceğini söyledi.
26.05.2022 Gündem
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz
Bakan Kirişci: Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz Orman Yangını Hazırlıkları Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, "Bu yıl orman yangınlarıyla mücadelede özellikle teknoloji yoğunluklu bir strateji izleyeceğimizin altını çizmek istiyorum. Yangınlara karşı hava ve kara gücümüzü daha da güçlendiriyoruz. 39 olan helikopter sayımızı 55'e, uçak sayımızı 3'ten 20'ye, İHA sayımızı 4'ten 8'e yükselttik" dedi.  
16.05.2022 Siyaset
Hayvan otlatmaya giden 12 yaşındaki Tarık kayboldu
Hayvan otlatmaya giden 12 yaşındaki Tarık kayboldu Kars'ta kuzenleri ile büyükbaş hayvanları otlatmak için yaylaya giden 12 yaşındaki Tarık Altun kayboldu. Gece boyu yapılan tüm aramalara rağmen Altun bulunamadı.
1.05.2022 Yaşam
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki
Bakan Soylu'dan CHP'nin sınır söylemine tepki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin sınır güvenliğiyle ilgili söylemlerini eleştirerek, "Bir siyasi partinin 14. katından 'Türkiye'de sınırlar iyi tutulmuyor, sınır namustur' diyerek burada yapılanları görmezden gelmek vicdana da insanlığa da fedai can ederek buralarda mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimize bühtan ve iftiradır. Bunu böyle söyleyerek ardından bunu şehirlerin billboardlarında, üst geçitlerde pankartlama çalışması yaparak devletini milletinin gözünde aciz durumu düşürmeye çalışmak son derece insanoğluna yakışmayacak davranıştır" dedi.
24.04.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun göç meselesindeki bilgisi yok mesabesindedir, cehalet düzeyindedir. Bugün onları ölüme, yokluğa, oradaki sefalete, Esad'ın katliam rejimine teslim etmek, insanlıkla bağdaşmaz" dedi.
15.04.2022 Siyaset
Bu cihaz sayesinde polis sorgusuna artık gerek kalmayabilir
Bu cihaz sayesinde polis sorgusuna artık gerek kalmayabilir Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) öğretim üyesi Doç. Dr. Behçet Yalın Özkara, ESOGÜ'deki Bilişsel ve Davranışsal Uygulama ve Araştırma Laboratuvarı’nın (BİLDAM), Türkiye’deki tek, dünyadaki ise sayılı davranış araştırma laboratuvarı olduğunu ifade etti.
21.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Oto ekspertizde MR dönemi!
Oto ekspertizde MR dönemi! Otomobillerde MR cihazıyla ekspertiz ve check-up hizmeti sunmaya başlanıyor
4.02.2022 Otomobil
Hayriye'den acı haber! 6 gündür kayıp olarak aranıyordu!
Hayriye'den acı haber! 6 gündür kayıp olarak aranıyordu! Kırıkkale'nin Bahşılı ilçesinde 6 gündür kayıp olarak aranan Hayriye Ulusoy'un (35) Kapulukaya Baraj Gölü'nde cansız bedeni bulundu. Ulusuoy'un kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsi sonrası belli olacak.
24.01.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Termal Kamera ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki termal kamera haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.