Tel Örgü

Tel Örgü

Son dakika tel örgü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tel örgü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tel örgü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tel Örgü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tel örgü gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 tel örgü haberi bulunmuştur. Tüm tel örgü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu
Hayvan mezarlığına tepki gösteren mahalle halkı CİMER'e başvurdu Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerleşim yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan arazide bir şirket tarafından evcil hayvan mezarlığı oluşturulmasına tepki gösteren mahalle halkı, çevredeki arazilerinin değerinin düştüğünü savunarak, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu.
20.02.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tel örgü' kavgası; ağabeyi ile 2 yeğenini vurdu
Diyarbakır'da 'tel örgü' kavgası; ağabeyi ile 2 yeğenini vurdu  Diyarbakır'da bahçeye fazla tel örgü çekildiği gerekçesiyle çıkan kavgada Murat T. (36), ağabeyi Metin T. (41) ile 2 yeğenini pompalı tüfekle yaraladı.
14.01.2024 Gündem
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı
Kıbrıs'ta yol projesi gerginliği! Pile-Yiğitler yolundaki arbedede 8 KKTC polisi yaralandı Birleşmiş Barış Gücü askerlerinin yol yapımına engel olması Kıbrıs'a gerilime neden oldu. KKTC tarafına araçlarıyla barikat kurup tel örgü çekmek isteyen BM askerleri olayların çıkmasına neden olmuştu.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Polis Genel Müdürlüğü, dün Pile-Yiğitler yolu yapımı sırasında Birleşmiş Milletler Barış Gücü askerleri ile yaşanan arbedede 8 polisin yaralandığını duyurdu.
19.08.2023 Dünya
Şap hastalığında ‘kuşlara’ dikkat! Uzman isim uyardı
Şap hastalığında ‘kuşlara’ dikkat! Uzman isim uyardı Kayseri Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, şap hastalığı ile ilgili verdiği bilgilerde hastalığın taşınma ihtimali nedeniyle ahırlarda önlemler alınması gerektiğini söyleyerek, “Ahırlara girip çıkan kuşlar, başka bir işletmeye virüsü taşıyabilir” dedi.
24.03.2023 Gündem
Finlandiya, Rusya sınırına tel örgülü çit çekmeye başladı
Finlandiya, Rusya sınırına tel örgülü çit çekmeye başladı Finlandiya Sınır Muhafızlığı, dün Finlandiya’nın Rusya ile olan sınırına tel örgülü çit çekmeye başladıklarını duyurdu. Imatra sınır kapısında dün başlayan çalışmanın pilot olacağı ifade edildi.
1.03.2023 Dünya
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi
Bakan Akar'dan Yunanistan'a sert tepki: NATO’nun artık dur demesinin zamanı geldi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, kameraların karşısına geçerek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, bu yılın başından itibaren yurt içinde, Irak ve Suriye’nin kuzeyinde toplam 3 bin 982 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Öte yandan Bakan Akar Yunanistan'a da sert tepki göstererek "NATO’nun da bu şımarıklığa artık dur demesinin zamanı gelmiştir." dedi.
24.12.2022 Gündem
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi
Savunma Bakanı Akar: 2015'ten beri 37 bin terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar TBMM Genel Kurulu'nda konuştu. Bakan Akar, "24 Temmuz 2015ten bugüne kadar; yurt içinde, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 37 bin, bu yılın başından itibaren ise 4 bin civarında terörist etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
9.12.2022 Gündem
Çalışan herkesi kapsıyor! Flaş kıdem tazminatı kararı
Çalışan herkesi kapsıyor! Flaş kıdem tazminatı kararı Yargıtay'dan çalışanları ilgilendiren kıdem tazminatıyla ilgili emsal nitelikli karar geldi. Sokak hayvanlarına bakmak için çalıştığı fabrikanın çitlerini patrondan habersiz kesen işçi tazminatsız kovuldu. Mahkemenin işe iade ettiği hayvansever işçiye kötü haber Yargıtay’dan geldi. Yüksek mahkeme; işverenin rızası dışında işyerinin etrafını çevreleyen çitlerin kesilmesinin iş yerinde olumsuzluklara yol açtığından yapılan feshin geçerli nedenle yapıldığına hükmetti.
27.10.2022 Çalışan Hakları
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası...
Eğitimci Nazmi Arıkan cinayeti! İşte katilin kaçış rotası... Gelibolu'da eğitimci Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesiyle ilgili detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.
16.07.2022 Gündem
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat
Plaja ücret ödemeyeni sokmuyorlar! Fahiş fiyat Sahillerde kurulan işletmeler, yasal olmamasına rağmen plajı kullanmak isteyenlerden giriş ücreti talep ediyor. Gözde plajlarda bu ücretler ciddi rakamlara ulaşabiliyor.
18.06.2022 Yaşam
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan ve AB'ye sert tepki!
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Yunanistan ve AB'ye sert tepki! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Finlandiya Dışişleri Bakanı Pekka Haavisto ile düzenlediği ortak basın toplantısında konuştu. Çavuşoğlu son günlerde gündemden düşmeyen Yunanistan'ın göçmenlere uyguladığı insanlık dışı uygulamaları da gündeme getirerek AB'nin tavrını eleştirdi.
8.02.2022 Siyaset
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret
İBB’nin 1000 yeni taksi teklifine 9 kez ret İBB'nin 5 bin taksi projesinin 1000 yeni taksilik bölümü, UKOME toplantısında oylandı. Teklif, 9'uncu kez reddedildi.
30.09.2021 Gündem
Kuruyan gölleri gasp edip para kazanıyorlar
Kuruyan gölleri gasp edip para kazanıyorlar Kuraklık yüzünden suların çekildiği göl ve barajlarda ortaya çıkan verimli arazilerin bazı uyanıklar tarafından gasp edilip, kiraya verildiği ortaya cıktı. DSİ’nin mücadele ettiği bu rantçılar gasp ettikleri arazilerle milyonlar kazandılar.
16.09.2021 Gündem
Yeniden ortaya çıktılar! Özellikle bu dönemi bekliyorlar
Yeniden ortaya çıktılar! Özellikle bu dönemi bekliyorlar Antalya'nın Alanya ilçesinde avokado bahçelerinde son dönemde yaşanan hırsızlık olayları üreticileri bezdirdi. Hırsızların yeterli cezayı almadığını söyleyen Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen, "Önlem alıyoruz, telle çeviriyoruz, kamera ve fotokapanlar kuruyoruz, kayıtlar elimizde. Adam geliyor, 150- 200 meyveyi alıp gidiyor. Aynı bahçede 3-4 bin ürün çalınıyor. Üretimimizin 3'te birini çalıyorlar. Ne yapmamız gerekiyor? Yetkililerden bize çözüm üretmelerini bekliyoruz" dedi.
23.08.2021 Yaşam
Kurbanlıkların hastalıklı karaciğerini imha edin
Kurbanlıkların hastalıklı karaciğerini imha edin Kurban Bayramı’nda vatandaşların halk arasında köpek kisti diye bilinen paraziter hastalığa karşı uyanık olması gerektiğini belirten Prof. Dr. Onur Yaprak, “Kurban edilen hayvanların karaciğer veya akciğer gibi organlarında kistik hastalık ile karşılaşılması durumunda bu sakatatlar tüketilmemeli. Bulaş zincirinin kırılması için köpek ve yabani hayvanların ulaşamayacağı şekilde imha edilmeli” dedi.
19.07.2021 Sağlık
Prof. Dr. Mecit Vural 48 yıldır bitkilerin izini sürüyor
Prof. Dr. Mecit Vural 48 yıldır bitkilerin izini sürüyor Prof. Dr. Vural, Ankara'nın 400 endemik bitki türü ile bu alanda Türkiye'nin önde gelen illerinden biri olduğunu belirterek, bunların 90'ının kaybolma tehlikesi ile karşı karşıya bulunduğunu söyledi.
13.07.2021 Bilim ve Teknoloji
OGM'den yangın söndürme havuzu uyarısı
OGM'den yangın söndürme havuzu uyarısı Orman Genel Müdürlüğü'nden (OGM), vatandaşlara uyarı geldi. Yangın söndürme havuzlarına girilmemesi konusunda uyarı yapıldı; "Vatandaşlarımızın bu havuzlara girmemelerini, çocuklarını da bu konuda uyarmalarını ve sahip çıkmalarını önemle rica ediyoruz” denildi.
2.07.2021 Gündem
Niğde'de heyecanlandıran keşif! Herkes gidemiyor, 1,5 saat sürüyor
Niğde'de heyecanlandıran keşif! Herkes gidemiyor, 1,5 saat sürüyor Niğde'nin Ulukışla ilçesinde bulunan, 2 bin 800 yıllık maden yazıtının tel örgü ve sundurma ile koruma altına alınması için çalışmalara başlandı.
2.06.2021 Yaşam
Şanlıurfa'da 16 gün tüm etkinlikler yasak
Şanlıurfa'da 16 gün tüm etkinlikler yasak Şanlıurfa Valiliği yürüyüş, toplantı ve basın açıklaması gibi etkinliklerin 16 gün süre ile yasaklandığını açıkladı.
12.01.2021 Gündem
Yunanistan, kapıları yarın açıyor
Yunanistan, kapıları yarın açıyor Yunanistan, Edirne'ye açılan ancak corona virüs tedbirleri nedeniyle uzun süredir kapalı tuttuğu Kipi Sınır Kapısı ile göçmenlere karşı kapattığı Kastanies Sınır Kapısı'nı yarın açacağını duyurdu. Yunanistan'ın göçmenlerin geçişini engellemek için Pazarkule ile Kastanies Sınır Kapıları arasına koyduğu tel örgü ve beton blokları kaldırmadığı görüldü.
30.06.2020 Dünya
Yaşlılar "evinde kal" çağrısına uymayınca banklı çiçekliklere de tel  örgü çekildi
Yaşlılar "evinde kal" çağrısına uymayınca banklı çiçekliklere de tel örgü çekildi Edirne'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bankı olan çiçeklikler tel örgüyle çevrildi.
21.03.2020 Gündem
"Köpek kisti organ nakline kadar götürebilir "
"Köpek kisti organ nakline kadar götürebilir " Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Onur Yaprak, halk arasında köpek kisti olarak bilinen karaciğer kist hidatiğinin insanlarda ciddi sağlık sorunlarına yol açtığını söyleyerek, “Köpek kisti organ nakline kadar götürebilir. Kist safra yollarına bası yaparsa ya da açılırsa sarılığa yol açar. Kist patlarsa ölümcül bir alerjik reaksiyon gelişebilir” dedi.
20.12.2019 Sağlık
4 metrelik arazi için komşusunu öldürdü
4 metrelik arazi için komşusunu öldürdü Adana'da bir adam 4 metrelik arazi için tartışma yaşadığı komşusunu tabanca ile vurarak öldürdü.
9.11.2019 Yaşam
AB'nin göçmen endişesi sürüyor
AB'nin göçmen endişesi sürüyor Avrupa Birliği (AB), 2015'te patlak veren göçmen krizinin ardından sınır kontrollerini sıkılaştırsa da uzmanlar, kıta genelinde ortak politika geliştirilememesi nedeniyle olası bir mülteci akınında Türkiye ile müzakerenin önemine işaret ediyor.
13.10.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tel Örgü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tel örgü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.