Kilyos

Kilyos

Son dakika kilyos haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kilyos ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kilyos haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kilyos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kilyos gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 kilyos haberi bulunmuştur. Tüm kilyos haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul İçin Hızlı ve Sağlam Adımlar, İlk 6 Ay ve 1 Yıllık Acil Eylem Planı Toplantısı'nda konuştu. Murat Kurum, 'İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır. İstanbul’un 5 yıllık süreçte geriye gitmesinden dolayı projelerin hızlıca yapılmasını tespit ettik. Yoğun bir mesai içinde olduk. Bilim insanları ile bu projeleri çalıştık.' dedi. İstanbul'da trafikte kalma süresinin ilk yılda yüzde 64'ten 59'a düşeceğini belirten Kurum, metrobüs kapasitesinin de artacağını söyledi. Kurum ayrıca sosyal destek kapsamında İstanbul'da 100 kreşin açılacağını duyurdu.
28.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş!
Murat Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Rakibimiz villa yapmakla meşgulmüş! Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı. Kurum mevcut belediye yönetimini eleştirerek 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. Kurum, İmamoğlu'nun mal varlığıyla ilgili iddialara da değindi.
26.03.2024 Gündem
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu
Stüdyoda duygusal anlar! Murat Kurum'un gözleri doldu Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi Genel yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Deprem bölgesinde yapılan çalışmalara değindikten sonra Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde evleri yıkılan depremzedelerle ilgili röportajı izleyen Murat Kurum'un gözleri doldu.
26.03.2024 Gündem
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek
Murat Kurum CNN Türk'te projelerini açıkladı: İstanbul'un trafik çilesi bitecek Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kurum 'Depreme harcanan paranın 2 katı reklama harcamışlar.' ifadelerini kullandı. İstanbul'un trafik sorununa çözüm planını anlatan Kurum, "650 km'ye çıkararak toplu ulaşımda metro oranını artıracağız. Bununla birlikte tüneller yapacağız. İstanbul'un trafik çilesi bitecek. İstanbul'un her ilçesinden metroya binip toplu ulaşımı kullanabileceğiz. 2 yakaya 122 km tünel yapacağız. Alternatif bir yol güzergahı koymanız lazım. Mevcuttaki tüneller 22 km." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum CNN Türk'te: Herkes 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir' diyor AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CNN Türk yayınında Ahmet Hakan ve Fulya Öztürk’ün sorularını yanıtladı. Kurum, "Aylardır ziyaretlerimizi yapıyoruz. İstanbullular büyükşehirden neler bekliyor? Onları dinliyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir sevgiyle coşkuyla karşılanıyoruz. Herkes şunu söylüyor 'İstanbul'da değişim vakti gelmiştir'" dedi.
26.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum projelerini açıkladı: İki yakaya iki büyük tünel, Silivri'ye metrobüs AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair projelerinin tanıtımını gerçekleştirdiği 'Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu' programında konuştu. Ulaşım, sosyal hizmetler, afet yönetimi, kentsel dönüşüm, yaşlı, genç ve kadınlara yönelik destek projelerini çeşitli başlıklar altında tanıtan Kurum, "31 Mart akşamı İstanbul'da ilgisizlik bitecek, bu şehrin her sokağına sevdalı olanların tarihi başlayacak. 31 Mart akşamı, sosyal medya belediyeciliği bitecek; gerçek belediyecilik başlayacak" ifadelerini kullandı.
25.01.2024 Gündem
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi
Hilal Altınbilek'in acı günü! Güçlükle ayakta durabildi Oyuncu Hilal Altınbilek'in babası hayatını kaybetti. Özdemir Altınbilek (66) için önceki gün Kilyos Merkez Erdoğan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tarifszi bir acı yaşayan Hilal Altınbilek'i dostları yalnız bırakmadı.
7.12.2023 Magazin
Sarıyer'de 5 iş yerinde hasara sebep oldu
Sarıyer'de 5 iş yerinde hasara sebep oldu Sarıyer Kilyos'ta fırtına nedeniyle oluşan dev dalgalar, sahildeki 5 iş yerine vurdu. İş yerlerinde hasar oluştu.
19.11.2023 Gündem
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak!
Özel işletmelerin hukuksuzluğu sürüyor: Ücret ödemeden sahilde yürümek bile yasak! Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da başlayan 'Havlunu da al gel' hareketi Türkiye'ye de sıçramıştı. Bu kez de özel işletmeler ücret ödemeden bırakın denize girmeyi sahilde yürümeye bile izin vermedi.
22.08.2023 Gündem
Fiyatlar 100 TL'den başlıyor! Hafta sonu için İstanbul'a yakın tatil rotaları...
Fiyatlar 100 TL'den başlıyor! Hafta sonu için İstanbul'a yakın tatil rotaları... Yaz geldi İstanbul ve çevresindeki plajlar hafta sonundan itibaren açılmaya başlıyor. Plaj fiyatları Adalar’da kişi başı 100 liradan başlıyor 350 liraya kadar çıkıyor. Kilyos ve Şile’de ise ücret 250-350 lira. Vatandaşlar Şile, Maşukiye, Sapanca, Güzeldere, Topuk Yaylası, Cumalıkızık ve Gölyazı turları için ise kişi başı ortalama 350-400 liralık bir bütçe ayırmak zorunda.
31.05.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazeteci Engin Ardıç'ın cenaze törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazeteci Engin Ardıç'ın cenaze törenine katıldı İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede 71 yaşında hayatını kaybeden Gazeteci Engin Ardıç, Levent'teki Barbaros Hayrettin Paşa Cami'nde kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Ardıç'ın cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
28.05.2023 Gündem
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti'
Fulin taciz mesajları aldığını açıkladı! 'Köyün ağası evlenme teklifi etti' Yeni klibi için Kilyos'ta kamera karşısına geçen Fulin Şingirik, çekimler sonrası beğendiği şarkılar sorulunca meslektaşlarını hedef aldı. Geçtiğimiz aylarda sosyal medya üzerinden yüzlerce evlilik teklifi aldığını itiraf eden genç şarkıcı, bazı takipçilerinden taciz mesajları aldığını vurgularken, bir köy ağasının mesajını da ilk kez açıkladı.
26.05.2023 Magazin
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı
Ankara-Sivas arası 2 saate düşüyor! Bakan Karaismailoğlu CNN Türk'te açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Ankara-Sivas arasının 2 saate düşeceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, hattın 26 Nisan'da açılacağını duyurdu. Bakan Karaismailoğlu Ankara-İstanbul arasında süper hızlı tren hattı projesiyle ilgili de "Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika sürecek" dedi.
15.04.2023 Ekonomi
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de
Aidatlara yüzde 100 zam! En yüksek artış Şişli'de aidat ödemeleri kiralarla yarışır hale geldi. Özellikle sitelerde masrafların artması nedeniyle aidatlara yapılan zam miktarı da arttı. Yeni yıl ile birlikte bazı sitelerde aidatlar 2-3 katına kadar çıktı. Bu artışların özellikle kiracıları farklı semtlere taşınmaya, sitelerden apartman dairelerine geçmeye yönlendiriyor.
31.01.2023 Ekonomi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi
Petrol keşfi! Tarihi anlar böyle görüntülendi Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılıyor. 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması hedefleniyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise petrol rezervinin bulunduğu Gabar'da petrol kuyusunda son durumu paylaştı.
1.01.2023 Gündem
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir"
Yeni petrol açıklaması geldi! "İlave müjdeler gelebilir" Türkiye, enerji arz güvenliği alanında dev bir yatırımı daha bugün faaliyete geçiriyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açılış öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez Gabar Dağında bulunan petrolle ilgili de yeni detaylar paylaştı.
16.12.2022 Ekonomi
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
Mezar yeri fiyatları! İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti… İBB Meclisi aralık ayı toplantısının dördüncü oturumu, Meclis 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında Saraçhane'deki belediye binasında yapıldı. Yapılan toplantıda 2023 Ücret Tarife Teklifleri kapsamında mezarlık ücret ve hizmet bedelleri gündeme alındı. Bu toplantıda Meclis tarafından 1 Ocak 2023'den itibaren geçerli olacak cenaze hizmetleri ve mezarlık fiyatları belirlendi. Peki, İstanbul mezarlık fiyatları ne kadar, 2023 mezarlık yeri ücreti kaç TL olacak? İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti…
16.12.2022 Ekonomi
Sarıyer'de topladığı mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti
Sarıyer'de topladığı mantardan zehirlenerek hayatını kaybetti Sarıyer'de ormanlık alanda topladığı mantarları yiyen Yusuf Yıldız, zehirlenerek hayatını kaybetti. Yusuf Yıldız'ın eşi Feriza Yıldız'ın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.
6.11.2022 Yaşam
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti!
Ünlü şarkıların bestekârı Dursun Karaca vefat etti! Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Türk sanat müziğine çok sayıda eser kazandıran bestekâr Dursun Karaca’nın vefat ettiğini duyurdu.
5.11.2022 Magazin
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
Elektrik kesintisi nerelerde olacak, ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İlçe ilçe elektrik kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul’un pek çok ilçesinde elektrik kesintisi! BEDAŞ ilçe ilçe duyurdu! İstanbul'da 6 Eylül Salı ve 7 Eylül Çarşamba günü farklı yer ve saatlerde elektrik kesintileri uygulanacak. 21 ilçede uygulanacak planlı kesintiler 2 ile 10 saat sürecek. Peki, Elektrik kesintisi nerelerde olacak? Elektrik kesintisi ne kadar sürecek? Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul elektrik kesintisi sorgulama ekranı!
6.09.2022 Gündem
Sarıyer’de minibüs devrildi
Sarıyer’de minibüs devrildi Sarıyer'de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs, şarampole devrildi. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu.
30.08.2022 Yaşam
Ukrayna’dan hareket eden mısır yüklü Türk gemisi İstanbul açıklarında demirledi
Ukrayna’dan hareket eden mısır yüklü Türk gemisi İstanbul açıklarında demirledi Tahıl anlaşması kapsamında Ukrayna'daki Çornomorsk Limanı'ndan yola çıkan Türk bandıralı "Polarnet" adlı gemi Kilyos açıklarında demir attı.
7.08.2022 Gündem
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu!
Ünlü şarkıcı Aydilge sahnede bayıldı, dinleyicilerini korkuttu! Popüler müziğin en farklı seslerinden ve şarkı yazarlarından Aydilge, yeni single 'Umudum Var' ile sevenleriyle buluşmuştu. Şarkıcı Aydilge, önceki gün Kilyos'ta konser verdi. Sahnede bir an olsun yerinde durmayan şarkıcı Aydilge, sıcağında etkisi ile baygınlık geçirince dinleyicilerini korkuttu. Bir anda yere yığılan Aydilge'nin yardımına ise "Beyaz atlı kemancım" dediği eşi Utku Barış Andaç koştu. Utku Barış Andaç eşi Aydilge'yi kucakladığı gibi kulise götürdü.
2.08.2022 Magazin
Çocuğu boğulma tehlikesi geçirdi, ortalık karıştı! Şoka giren kadını defalarca tokatladı
Çocuğu boğulma tehlikesi geçirdi, ortalık karıştı! Şoka giren kadını defalarca tokatladı Sarıyer Kilyos plajında denize giren 5 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçirince ortalık karıştı. Denizden çıkarılan çocuğuna kalp masajı yapıldığını gören annesi sinir krizi geçirdi. Kadını bir başka kadın defalarca tokatlarken, hayata döndürülen çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.07.2022 Yaşam
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladı
Sarıyer’de plajda korku dolu anlar! Şoka giren kadını defalarca tokatladı Sarıyer Kilyos plajında denize giren 5 yaşındaki çocuk, boğulma tehlikesi geçirince ortalık karıştı. Denizden çıkarılan çocuğuna kalp masajı yapıldığını gören annesi sinir krizi geçirdi. Kadını bir başka kadın defalarca tokatlarken, hayata döndürülen çocuk ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
15.07.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kilyos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kilyos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.