Tekzen

Tekzen

Son dakika tekzen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekzen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekzen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekzen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekzen gelişmeleri de dahil olmak üzere 28 tekzen haberi bulunmuştur. Tüm tekzen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Peş peşe gelen zamlar herkesi rejisör yaptı
Peş peşe gelen zamlar herkesi rejisör yaptı Son dönemde peş peşe gelen zamlar menülerdeki fiyatları katlayınca rejisör koltuğunu alan vatandaş sahillerde kendi masasını kurdu. Rejisör koltuğunun satışları yüzde 110 arttı. İnternetten yapılan aramalar 3’e katlandı
10.09.2018 Ekonomi
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız
Fırtınalı havaların usta kaptanlarıyız Geçtiğimiz yıl sektördeki büyümelerin sert ve güçlü olduğunu belirten Boyner CEO’su Cem Boyner, “Türkiye’de perakendeciler sakin su kaptanı değil, fırtınalı havaların kaptanıdır. Sektör her türlü sürprize açık” diyerek 2018’e de hazırlıklı olduklarını söyledi
22.01.2018 Ekonomi
Carrefoursa’dan çıktı yeni iş adresi Multi
Carrefoursa’dan çıktı yeni iş adresi Multi Mehmet Nane, CarrefourSA’dan ayrıldı. Nane’nin yerine Hakan Ergin atandı. Kulislerde Mehmet Nane’nin Esas Holding, Pegasus, hepsiburada, Sütaş ve Tekzen gibi şirketlerden teklif aldığı ifade ediliyor. Ancak Mehmet Nane, Forum markasıyla AVM yatırımları olan Multi ile anlaşmaya yakın...
3.02.2016 Ekonomi
Tekzen’e talip çok şu anda satış yok
Tekzen’e talip çok şu anda satış yok Turkven’in yatırım yapacağı iddia edilen Tekzen, yerli ve yabancı birçok talibi olmasına karşın şu anda bir satış planının bulunmadığını açıkladı. Ancak Tekzen kanadında Turkven bağlantılı başka bir gelişme olacak. Turkven’in kurucu ortağı Evren Ünver yönetime girecek.
13.01.2016 Ekonomi
Yeni yıl hızlı başladı şirket satan satana!
Yeni yıl hızlı başladı şirket satan satana! Zorlu Grubu’nun Esse’yi alacağı bomba etkisi yaratırken yeni satış haberleri de arka arkaya geliyor. Turkven’in Tekzen’e yatırım yaptığı, Home Sweet Home’u Kervan’ın aldığı belirtiliyor. Home Sweet Home yetkilileri, birleşmenin söz konusu olduğunu, özel bir lansmanla açıklama yapacaklarını belirtirken, Tekzen yetkilileri hisse çoğunluğunun kendilerinde kalacağını vurguladı.
9.01.2016 Ekonomi
Barınma değil yaşam alanı
Barınma değil yaşam alanı TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan artık barınma değil yaşam alanları yaptıklarını ifade etti.
17.11.2015 Arşiv
Artık barınma değil yaşam alanı yapıyoruz
Artık barınma değil yaşam alanı yapıyoruz Kötü mimari, tek tip bloklar, inşaat yoğunluğu ve pahalı konutlarıyla eleştirilen TOKİ, yeni bir kimliğe bürünüyor. TOKİ Başkanı Turan, ‘barınma merkezi’ olmaktan çıkıp ‘yaşam alanları’ üretmeye başladıklarını, şehir parklarıyla da imajlarını değiştireceklerini söylüyor.
14.11.2015 Ekonomi
Her bölgeye özel ürünle satışını yüzde 30 artırdı
Her bölgeye özel ürünle satışını yüzde 30 artırdı 2015 yılını 650 milyon TL ciro ve 109 mağaza ile kapatmayı planlayan Tekzen, satışlarını geçen yıla göre yüzde 30 artırdı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Her yerde fiyatlarımız aynı, her bölgenin renk seçeneğine kadar detaylı ürün sunuyoruz. Bunlar da satışta başarıyı beraberinde getirdi” dedi.
22.08.2015 Ekonomi
İran'a ambargo kalktı, iş dünyası harekete geçti
İran'a ambargo kalktı, iş dünyası harekete geçti İran’a ambargonun kaldırılması kararı, iş dünyasında heyecan yarattı. Birleşmiş Markalar Derneği üyesi 30 marka, 1 Eylül’de İran’a gidiyor.
16.07.2015 Ekonomi
En ‘baba’ günde alışveriş 1.5 milyar TL’yi geçecek!
En ‘baba’ günde alışveriş 1.5 milyar TL’yi geçecek! Seçim öncesinde yaşanan durgunluk yerini canlanmaya bırakırken, Babalar Günü’nde alışverişin cirosu 1.5 milyar TL’yi geçecek. İstanbul Shopping Fest ve okulların kapanması durgunluğun faturasını azaltacak.
20.06.2015 Ekonomi
Tekzen, Kıbrıs’ın ilk yapı marketini açtı!
Tekzen, Kıbrıs’ın ilk yapı marketini açtı! Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, yurtdışındaki dördüncü mağazasını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’da açtı...
1.06.2015 Ekonomi
Tekzen yerli pazarında büyüyor
Tekzen yerli pazarında büyüyor Tekzen; Ankara Polatlı ve İstanbul Çekmeköy’de açmaya hazırladığı mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor.
23.06.2015 Arşiv
Sevgililer Günü hediyenizi aldınız mı?
Sevgililer Günü hediyenizi aldınız mı? Tekzen’in Sevgililer Günü’ne özel ürün kategorisi sizlere birbirinden güzel alternatifler sunuyor.
27.01.2015 Arşiv
Cebiniz yanmadan eviniz ısınsın
Cebiniz yanmadan eviniz ısınsın Tekzen'de yüzde 50'ye varan indirim oranları
15.01.2015 Arşiv
bauMax da gitti
bauMax da gitti 50 mağaza hedefiyle Türkiye’ye gelen Avusturyalı yapı marketi bauMax’ın macerası kısa sürdü...
31.07.2014 Ekonomi
Alman devi Türkiye'ye geri dönüyor!
Alman devi Türkiye'ye geri dönüyor! İKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor...
27.07.2014 Ekonomi
İstanbul'a dev park için ilk adım
İstanbul'a dev park için ilk adım İstanbul'a kurulacak şehir parkı için iki adım birden atıldı...
29.09.2021 Gündem
İstanbul'a dev proje
İstanbul'a dev proje Veliefendi Hipodromu’nun tescil edilmesi halinde bu bölgede eşi benzeri olmayan 1 milyon metrekare büyüklüğünde yeşil alan oluşacak...
29.09.2021 Gündem
Meydan karıştı!
Meydan karıştı! AVM'lerde hareketlilik yaşanıyor
10.07.2013 Ekonomi
Praktiker için devler kapışacak!
Praktiker için devler kapışacak! Praktiker, Türkiye’den çıkma kararı aldı
12.02.2013 Ekonomi
IKEA’ya Fransız rakip geliyor!
IKEA’ya Fransız rakip geliyor! Mağaza bu yılın ilk çeyreğinde açılacak
7.02.2013 Ekonomi
40. il 79. mağaza Kastamonu'da
40. il 79. mağaza Kastamonu'da Türkiye’nin dev yapı market zinciri Tekzen, şimdi de Batı Karadeniz’in incisi Kastamonu’da...
5.03.2012 Yaşam
Patlama kamerada
Patlama kamerada Aydın'da onfeksiyon fabrikasında meydana gelen patlama güvenlik kameralarına yansıdı
29.09.2021 Gündem
Keçi kardeşliği!
Keçi kardeşliği! Masrafı az, sütü pahalı keçi kıymete bindi, işadamları ‘keçi kardeşliği’ kurdu
10.01.2011 Ekonomi
AVM’lere otopark cezası
AVM’lere otopark cezası Otoparkların 3 saat ücretsiz olması yönündeki Danıştay kararı, belediyeleri sıkı çalıştırdı
26.04.2010 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tekzen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekzen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.