Gazete Vatan Logo

40. il 79. mağaza Kastamonu'da

Türkiye’nin dev yapı market zinciri Tekzen, şimdi de Batı Karadeniz’in incisi Kastamonu’da...

Türkiye’nin dev yapı market zinciri Tekzen, şimdi de Batı Karadeniz’in incisi Kastamonu’da… Türkiye genelinde, 40 ile ulaşan Tekzen’in Kastamonular’la buluşması, hafta sonu oldu. Şimal Plaza’da 79. mağazasını açan Tekzen’in kurdele kesimi; Kastamonu Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Öztosun, Tekzen Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şener Bilge, Tekzen Bölge Müdürü Eftal Özdemir ve Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Levent Karakaya tarafından gerçekleştirildi.

“Her ilde bir Tekzen” sloganıyla Türkiye genelinde, 40 il’e ulaşan Tekzen, şimdi de Kastamonu’da müşterilerine merhaba diyor. 2 Mart Cuma, saat 10.00’dan itibaren Şimal Plaza’da, 1500 m2’lik bir alanda hizmet vermeye başlayan Tekzen’in Kastamonu’da bu 79. mağazası…18 yıldır perakendenin öncüsü, Türkiye’nin ilk ve tek yerli yapı marketi ünvanıyla hizmet veren Tekzen, açtığı her mağazasıyla ekonomiye istihdam yaratmaya devam ederken sosyal sorumluluk çalışmalarına da es vermiyor.

Bugüne kadar Tema Vakfı, Enat ve Altı Nokta Körler Derneği gibi birçok kuruluşla sayısız projeye imza atan Tekzen, gittiği bütün illerde gelenekselleştirdiği “yüzde yüz eğitime destek” projesine, bu yıl da tam gaz devam ediyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle, her mağaza açtığı ilde, o ilin köy okullarına destek olan Tekzen, şimdi de Kastamonu’da eğitim neferliğini üstlendi.
“Geleceğin büyükleri çocuklarımız için, eğitimin öneminin farkındayız” diyen Tekzen, “eğitime destek” projesi kapsamında, Karadere İlköğretim Okulu’nun ihtiyaçlarını giderdi. Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yönlendirmesiyle ve Karadere İlköğretim Okul Müdürü’nün verdiği bilgiler doğrultusunda; okulun “öğretmenler odası” ve “kütüphane odası” ihtiyaçlarını karşılayan Tekzen, marka değerinin farkındalığının altını çizerek, bundan sonra da mağaza açtığı illerin köy okullarına destek olamaya devam edecek.

İstediğiniz her ürünü bulmanın rahatlığını yaşayacağınız kampanyalar ve etkinlikler hakkında daha fazla bilgi için: www.tekzen.com.tr

Haberin Devamı