Ted Cruz

Ted Cruz

Son dakika Ted Cruz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ted Cruz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ted Cruz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ted Cruz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ted cruz gelişmeleri de dahil olmak üzere 113 ted cruz haberi bulunmuştur. Tüm ted cruz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma'
Biden'den Trump'a Kongre baskını tepkisi: 'Silahlı ayaklanma' Son dakika haberi... ABD Başkanı Joe Biden, Donald Trump taraftarlarının Kongre binasını basmasının yıldönümünde konuştu. 6 Ocak 2021'de gerçekleşen girişime ilişkin sert ifadeler kullanan Biden, 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik bir silahlı ayaklanma” dedi.
6.01.2022 Dünya
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi...
ABD'den dünyayı şok eden görüntüler geldi! Sınır polisi göçmenleri kırbaçladı: Beyaz Saray özür diledi... Gelen son dakika haberine göre; Dünya son birkaç gündür ABD-Meksika sınırında yaşanan insanlık dramını konuşuyor. Çoğu Haitili on binden fazla göçmen ülkedeki ekonomik kriz, yoksulluk ve güvenlik kaygıları nedeniyle Meksika'ya geçti. ABD sınır polisinin ABD'ye gitmek için sınırda bekleyen göçmenlere yaptıkları ise dünya basınında birinci manşet olmuş durumda. Büyük infial yaratan fotoğraf ve videolardan sonra Beyaz Saray özür dilemeye mecbur kaldı...
21.09.2021 Dünya
Ünlü siyasetçi Alexandria Ocasio-Cortez istismara uğradığını açıkladı
Ünlü siyasetçi Alexandria Ocasio-Cortez istismara uğradığını açıkladı ABD'li Kongre üyesi Alexandria Ocasio-Cortez, geçmişte cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. 2018'den beri demokratların popüler isimlerinden biri haline gelen Cortez'in yaşadığı travmayı anlattığı yayını 150 bin kişi takip etti.
2.02.2021 Siyaset
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık'
Twitter'dan Biden itirafı! 'Yanlış yaptık' Twitter Üst Yöneticisi Dorsey, ABD Başkanlığına seçilen Joe Biden'ın oğlu Hunter'la ilgili bazı iddiaları içeren haberlerin kısıtlanması konusunda yanlış hareket ettiklerini kabul etti.
17.11.2020 Dünya
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür...
Facebook ve Twitter'ın kurucuları ifadeye çağrıldı! Sansür... Facebook’un sahibi Mark Zuckerberg ve Twitter’ın sahibi Jack Dorsey, New York Post’ta yayınlanan tartışmalı bir makaleye sansür uyguladıkları sebebiyle ifade vermeye çağrıldı.
23.10.2020 Ekonomi
Çin'den misilleme: 11 ABD'liye yaptırım kararı
Çin'den misilleme: 11 ABD'liye yaptırım kararı Çin Dışişleri Bakanlığı, ABD’nin aralarında Hong Kong Baş Yöneticisi Carrie Lam dahil 11 kişiye yönelik yaptırım kararını kınadıklarını ve 11 ABD’li yetkiliye yaptırım uygulamaya karar verdiklerini bildirdi.
10.08.2020 Dünya
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı
Trump'a büyük şok! Destek bulamadı ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkede 3 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerini erteleme önerisine Senatodaki Cumhuriyetçilerden destek gelmedi.
30.07.2020 Dünya
ABD'de Kovid-19 vaka sayısı 500'ü geçti
ABD'de Kovid-19 vaka sayısı 500'ü geçti ABD'de en fazla yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının tespit edildiği New York'ta sayı 142'ye yükseldi.
9.03.2020 Dünya
ABD'de 2 Kongre üyesine karantina tedbiri
ABD'de 2 Kongre üyesine karantina tedbiri ABD'de Cumhuriyetçi Partili Senatör Ted Cruz ve Temsilciler Meclisi Üyesi Paul Gosar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tespit edilen bir kişiyle temas kurdukları için kişisel karantina tedbiri aldıklarını bildirdi.
9.03.2020 Sağlık
ABD'den son dakika Ermeni Tasarısı açıklaması!
ABD'den son dakika Ermeni Tasarısı açıklaması! ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Morgan Ortagus, 1915 Ermeni olaylarını "soykırım" olarak tanıyan Senato karar tasarısına katılmadıklarını vurgulayarak, bu konuda "yönetimin pozisyonunun değişmediğini" kaydetti.
17.12.2019 Dünya
İtalyan meclisinden skandal karar! Türkiye’den sert tepki
İtalyan meclisinden skandal karar! Türkiye’den sert tepki İtalyan hükümetinin "sözde Ermeni soykırımını resmi olarak tanıması ve bunu uluslararası alanda savunmasını" isteyen önerge, 43 çekimsere karşı 382 oyla kabul edildi.
11.04.2019 Gündem
Sevmediği bütün öğrencileri vurdu
Sevmediği bütün öğrencileri vurdu ABD’nin Teksas eyaletinde kendi okulunda katliam yapan 17 yaşındaki Dimitrios Pagourtzis’in kendisini sevmeyen ve kötü davranan tüm arkadaşlarını hedef aldığı ortaya çıktı
19.05.2018 Dünya
13 Rus Trump’ı Başkan seçtirmek için çalıştı
13 Rus Trump’ı Başkan seçtirmek için çalıştı Rusya soruşturmasını yürüten özel savcı Robert Mueller, 13 Rus vatandaşı ve 3 Rus kuruluş hakkında ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettikleri gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Suçlananlar içinde ‘Putin’in şef aşçısı’ olarak bilinen bir isim de var
17.02.2018 Dünya
Twitter’da neo-Nazi avı
Twitter’da neo-Nazi avı ABD’de ırkçılık karşıtları, Charlottesville’deki olaylara karışan aşırı sağcıların kimliklerini sosyal medyadan ifşa etmeye başladı
14.08.2017 Dünya
Yaprak dökümü
Yaprak dökümü Eski Ulusal Güvenlik Danışmanı Flynn ve Beyaz Saray Sözcüsü Spicer’ın ardından ABD Dışişleri Bakanı Tillerson’un da istifaya hazırlandığı iddia edildi. Trump’ın Adalet Bakanı Sessions’ı da kovacağı söyleniyor
25.07.2017 Dünya
Skandal! 'Trump'ı her savunduğumda duş alasım geliyor'
Skandal! 'Trump'ı her savunduğumda duş alasım geliyor' NBC'de Kellyanne Conway 'in Trump'ı her savunduğunda duş alma ihtiyacı hissettiği söylendi. CNN'i eleştiren Brzezinski, kanalın böyle güvenilmez bir ismi çıkarmaması gerektiğini söyledi.
16.05.2017 Dünya
Trump'a 'Müslümanları kızdırma' uyarısı
Trump'a 'Müslümanları kızdırma' uyarısı Müslüman Kardeşler'i terör örgütü ilan etme tehdidinde bulunan Trump yönetimine CIA'den uyarı geldi. İstihbarat yetkilileri, Trump'ın atacağı adımın bölgede Amerikan karşıtlığına yakıt sağlayacağını ve müttefikleriyle ilişkilerini önemli ölçüde etkileyeceğini düşünüyor.
13.02.2017 Dünya
Kara listeye alacak mı?
Kara listeye alacak mı? Başkan Trump yönetimi içinde, Mısır’daki Müslüman Kardeşler hareketinin ‘terör örgütleri listesine’ alınması konusunda hararetli bir tartışma yaşandığı öne sürüldü
17.06.2021 Dünya
ABD'de "İhvan terör örgütü sayılsın" tasarısı
ABD'de "İhvan terör örgütü sayılsın" tasarısı Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan), ABD'de İslamofobik söylemleriyle bilinen Cumhuriyetçi Parti Teksas Senatörü Ted Cruz tarafından Florida Senatörü Mario Diaz-Balart'a sunulan İhvan'ın "yabancı terör örgütleri listesi"ne alınması tasarısına tepki gösterdi.
13.01.2017 Dünya
'Müslüman Kardeşler' terör örgütü sayılsın tasarısı
'Müslüman Kardeşler' terör örgütü sayılsın tasarısı ABD Kongresine Cumhuriyetçi Teksas Senatörü Ted Cruz tarafından sunulan iki tasarıda, Müslüman Kardeşler ile İran Devrim Muhafızları Ordusunun "yabancı terör örgütleri listesi"ne alınması talep edildi.
17.06.2021 Dünya
Trudeau’ya Castro tepkisi
Trudeau’ya Castro tepkisi Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun hafta sonunda ölen eski Küba lideri Fidel Castro için yayınladığı mesaj, ABD’li senatörlerin ve muhalif Kübalıların tepkisini çekti...
17.06.2021 Dünya
Trump'tan yasadışı seçmen iddiası
Trump'tan yasadışı seçmen iddiası ABD başkanı seçilen Donald Trump, Virginia, New Hampshire ve California eyaletlerinde seçmen hilesi yapıldığını söyledi
17.06.2021 Dünya
Muhaliflerine görev verdi
Muhaliflerine görev verdi ABD’nin seçilmiş Başkanı Donald Trump, kampanya döneminde kendisine destek vermeyen Güney Carolina Valisi Haley ve Betsy Devos’u önemli görevlere atadı
17.06.2021 Dünya
Trump kendisini desteklemeyen iki kadını önemli görevlere atadı
Trump kendisini desteklemeyen iki kadını önemli görevlere atadı ABD başkanlığı koltuğuna oturmaya hazırlanan Donald Trump, kampanya sırasında eleştirdiği ve Cumhuriyetçi parti adaylığı sırasında kendisini desteklemeyen South Carolina Valisi Nikki Haley'yi Birleşmiş Milletler büyükelçiliğine atadı. Haley, Trump'ın bu kadar üst düzeye atadığı ilk beyaz olmayan kadın yetkili oldu. Hindistan göçmeni bir ailenin kızı olan Haley, kampanya döneminde Trump'ı eleştiren isimler arasında yer alıyor.
17.06.2021 Dünya
Babası başkanlık o bilezik derdinde
Babası başkanlık o bilezik derdinde Müstakbel ABD Başkanı Trump’ın kızı Ivanka, babasının ilk televizyon röportajında taktığı bileziğin reklamını yapınca tepkilere neden oldu. Ivanka gelen tepkiler üzerine kamuoyundan özür diledi
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ted Cruz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ted cruz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.