Tavuk Eti

Tavuk Eti

Son dakika tavuk eti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavuk eti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavuk eti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavuk Eti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavuk eti gelişmeleri de dahil olmak üzere 665 tavuk eti haberi bulunmuştur. Tüm tavuk eti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi! 1 Mayıs'ta başlıyor
Tavuk eti ihracatına sınırlama getirildi! 1 Mayıs'ta başlıyor Ticaret Bakanlığı, tavuk eti ihracatını 1 Mayıs 2024 tarihinden 31 Aralık 2024 tarihine kadar, aylık bazda azami 10 bin ton, toplamda ise bu yıl sonuna kadar 80 bin ton olacak şekilde sınırlandırılmasına karar verildiğini duyurdu. Fahiş fiyat uygulayan 8 firmaya da idari para cezası kesildi.
30.04.2024 Gündem
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti
Et ve tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Marketler harekete geçti, etiketler değişti Ramazan öncesi başlayan tavuk eti fiyatlarındaki artış etiketlerde dikkat çekti. Son bir hafta içerisinde tavuk eti fiyatları değişti. Kasaplar Ramazan ayının içerisinde de fiyat artışı beklediklerini söyledi. Öte yandan Ramazan öncesi et fiyatlarına yapılan zam kamuoyunda konuşuluyordu. İstanbul’daki ve Ankara’daki zincir marketler Ramazan süresince et fiyatlarını sabitleme kararı aldı. İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Kolajen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kolajen Barındıran Gıdalar Listesi...
Kolajen İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Kolajen Barındıran Gıdalar Listesi... Bilindiği üzere vücutta birçok farklı protein yer almaktadır. Bunlar içerisinde kolajen olduğu da bilinir. Özellikle vücutta bol miktarda kolajen görmek mümkündür. Özellikle dokulara esneklik sağlayan kolajen aynı zamanda cilt ve dolaşım sistemi için son önemlidir. Tabi sadece bunlarla kalmayan kolajen daha birçok faydası ile dikkat çekmeyi başarmaktadır. 
12.01.2024 Sağlık
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Selenyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Selenyum Barındıran Gıdalar Listesi... Selenyum, birçok gıdada doğal olarak bulunan, diğerlerine eklenen ve besin takviyesi olarak bulunan bir eser elementtir. Selenyum insan vücudu için gerekli olan elementlerden biridir.
4.01.2024 Sağlık
Tavuk Göğsü Kaç Kalori? Tavuk Göğsü Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Tavuk Göğsü Kaç Kalori? Tavuk Göğsü Besin Değerleri Ve Kalorisi... Tavuk göğsü, sütlü ve oldukça hafif tatlılardan biridir. Şeker oranı düşük olan bu tatlı kalori bakımından da düşüktür. Kalorisi düşük ve lezzetli tatlı arayanların başlıca tercihlerinden olan tavuk göğsü, çeşitli malzemeler ile daha zengin hale getirilerek de tüketilebilir. Eklenen her malzeme ile kalori ve besin değer miktarı da değişecektir.
21.12.2023 Sağlık
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Polonya Bayrağı Anlamı Nedir? Polonya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Polonya, Orta Doğu'da bulunan bir ülkedir. Polonya'nın bayrağı iki yatay şerit halinde üstte beyaz, altta kırmızı renkten oluşur. 
14.09.2023 Eğitim
Uzmanı uyardı: Mangal keyfi sağlığınızı tehdit edebilir
Uzmanı uyardı: Mangal keyfi sağlığınızı tehdit edebilir Mangal yapmak isteyenlerin sağlıklarını korumak için bazı noktalara dikkat etmeleri gerektiğini ifade eden Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Maria Tanoğlu Abdülmesih, “Çünkü doğru pişirme yöntemlerine uyulmadığı takdirde mangal keyfi, sağlığı tehdit eden, kanserojen bir riske dönüşüyor” diyerek, sağlıklı ve lezzetli bir mangal için dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verdi.
27.07.2023 Sağlık
Tavuk Kaç Kalori? Tavuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Tavuk Kaç Kalori? Tavuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Protein başta olmak üzere birçok farklı vitamin ve mineral konusunda tavuk büyük öneme sahiptir. Vücudun ihtiyacı olan en önemli temel besinler içerisinde yer aldığını söylemek mümkün. Aynı zamanda beyaz et olarak ifade edilecek olan tavuk, belli bir kaloriye sahiptir. Bu bağlamda tavuk eti 100 gram üzerinden bakıldığında 239 kalori gelir. Tavuk tüketimi her ne kadar yararlı olsa bile yine de yüksek kalori almamak için günlük olarak öğüne dikkat etmek gerekmektedir.
20.06.2023 Sağlık
Restoranda skandal yöntem: 'Çamaşır suyu aromalı' et
Restoranda skandal yöntem: 'Çamaşır suyu aromalı' et Şanlıurfa’da çamaşır suyuyla yıkandıktan sonra müşterilere yemek olarak servis edilen yarım ton kokmuş ve bozuk tavuk eti ele geçirildi.
31.05.2023 Yaşam
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı
Et ve süt fiyatlarına yeni zam gelecek mi? Açıklama yapıldı Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, et fiyatlarında yaşanan artışlar nedeniyle damızlık hayvanların yine kesime gitme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Bayraktar, "Damızlık hayvan sayısının azalmasıyla et ve süt ürünlerini daha pahalı tüketmek zorunda kalırız" dedi.
19.04.2023 Ekonomi
Diyabet ve tansiyonun bir numaralı düşmanı! Düzenli tüketilirse kanser riskini sıfıra düşürüyor
Diyabet ve tansiyonun bir numaralı düşmanı! Düzenli tüketilirse kanser riskini sıfıra düşürüyor Düzenli tüketildiğinde kanser riskini sıfıra indiriyor, antioksidan özelliği bulunuyor. Kan şekerini düzenlemeye yardımcı oluyor, kansere sebep olan toksinlerden diğer hücreleri koruyor. Kalp hastalığı, diyabet ve diğer kronik hastalıkların riskini en aza indiriyor; 33 çeşit kükürt bileşiği, 17 çeşit aminoasit, flavonoidler, çinko, magnezyum, kalsiyum, A vitamini, B ve C vitaminleri içeriyor. Tansiyon düşürüyor, kan damarlarını koruyor, hücre yıkımını azaltıyor. İşte insan sağlığı için mucize olan yeşil besinler...
21.03.2023 Sağlık
Uzmanından ‘yılbaşı’ uyarısı! 'Sakın bunu yapmayın'
Uzmanından ‘yılbaşı’ uyarısı! 'Sakın bunu yapmayın' Diyetisyen Cansu Arslan, yılbaşı gecesi beslenmeye dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, kırmızı et yerine balık veya tavuk eti tüketilmesini önerdi.
25.12.2022 Sağlık
Resmi izin çıktı! Artık yapay et üretimi yapılacak
Resmi izin çıktı! Artık yapay et üretimi yapılacak ABD Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) hücre kültürlerinden üretilen tavuk etinin satışına ilk defa onay verdi. Kurum, sürecin “çok dikkatli değerlendirildiğini” açıkladı.
20.11.2022 Dünya
Kazada sıkışan TIR sürücüsü, telefonla konuşmaya devam etti
Kazada sıkışan TIR sürücüsü, telefonla konuşmaya devam etti  TEM Otoyolu'nda tavuk eti yüklü TIR, su yüklü kamyona arkadan çarptı. TIR’da sıkışan sürücü yaralandı. Yaralı sürücünün kurtarma çalışmaları sırasında cep telefonuyla konuşması dikkat çekti.
18.09.2022 Yaşam
Tavuk eti üretimi yüzde 13,4 arttı
Tavuk eti üretimi yüzde 13,4 arttı    Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre tavuk eti üretimi yüzde 13,4, kesilen tavuk sayısı yüzde 13,3, hindi eti üretimi yüzde 11,7 ve tavuk yumurtası üretimi yüzde 2 arttı. 
11.08.2022 Ekonomi
Tavuk fiyatları dibi gördü! Yüzde 70 düşüş...
Tavuk fiyatları dibi gördü! Yüzde 70 düşüş... Tavuk fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme. Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı Abdullah Koç, beyaz ette toptan fiyatların 23-24 liraya kadar düştüğünü belirterek “Fiyatlar tepe taklak aşağı gidiyor. Yüzde 60-70 düşüş var. Eğer iflaslar olursa bunun önünde kimse duramaz” dedİ.
26.07.2022 Ekonomi
Beyaz kaplan 'Kartopu', bayram ziyaretçilerinin gözdesi
Beyaz kaplan 'Kartopu', bayram ziyaretçilerinin gözdesi Gaziantep Hayvanat Bahçesi, 9 günlük bayram tatili ile birlikte ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 500 hayvana ev sahipliği yapan merkezde 20 bin doğumda bir dünyaya gelen Bengal (Beyaz) kaplanı yavrusu dikkatleri çekti. Son 6 ayda hayvanat bahçesine 1 milyon 800 kişinin geldiğini belirten Doğal Hayatı Koruma ve Hayvanat Bahçesi Daire Başkanı Celal Özsöyler, "Burası Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 3'üncü, dünyanın da 4'üncü büyük doğal yaşam merkezi. Yakın zamanda İstanbul'dan beyaz kaplan getirdik. İsmini de kış mevsiminde bu yıl çok fazla kar yağdığı için 'Kartopu' koyduk. Ziyaretçiler onu açık alanda yakından görünce mutlu oluyor " dedi.
13.07.2022 Yaşam
Zeytinyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 80'lere kadar...
Zeytinyağı ile ilgili son dakika açıklaması! Yüzde 80'lere kadar... Zeytinyağı ile ilgili son dakika uyarısı! Arılara glikoz şurubu yedirerek bal üretmek, dana etine tavuk eti karıştırmak, peynir ve tereyağına bitkisel yağ karıştırmak, kırmızı ete soya eti karıştırarak kıyma elde etmek, Antepfıstığı tozuna bezelye tozu karıştırmak, süte su katmaktan sonra yeni sahtekarlık ortaya çıktı. Zeytinyağı diyerek satıyorlar; pamukyağı, ayçiçek yağı, mısırözü yağı, soya yağı, fındık yağı gibi farklı bitkisel yağlar yediriyorlar. Katkı oranı yüzde 80’lere kadar ulaşıyor. İşte Zeytinyağı ile ilgili sağlığı tehdit eden hilelerin detayları...
27.06.2022 Gündem
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması
Merkez Bankası'ndan dolar ve altın açıklaması Merkez Bankası toplam rezervleri 29 Nisan ile biten haftada 2 milyar 51 milyon dolar azaldı.
11.05.2022 Ekonomi
Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek
Bakan Nebati, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla mücadelede birlikten berekete" programı kapsamında önde gelen sektörlerin temsilcileri ile bir araya gelecek.
11.05.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 7,5 kat artacak
Bakan Karaismailoğlu: Kazakistan ile transit geçiş belgesi kotası 7,5 kat artacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kazakistan ile 2 bin olan transit geçiş belgesi kotasının 7,5 kat artırılarak 15 bin adede çıkarılması konusunda mutabakat sağlandığını duyurdu.
11.05.2022 Ekonomi
Mart ayında tavuk eti üretimi arttı
Mart ayında tavuk eti üretimi arttı Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre hindi eti üretimi yüzde 25,8, kesilen tavuk sayısı yüzde 12,4, tavuk eti üretimi yüzde 3 arttı.
11.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tavuk Eti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavuk eti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.