Sucuk

Sucuk

Son dakika sucuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sucuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sucuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sucuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sucuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 792 sucuk haberi bulunmuştur. Tüm sucuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı
5 ayda yüzde 200 zamlandı: Kanat fiyatları arttı bulmak zorlaştı Yükselen kırmızı et fiyatları nedeniyle beyaz ete talep artınca özellikle haftasonu ve bayramlarda kanat bulmak zorlaştı.
24.04.2024 Ekonomi
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka
Sahurların vazgeçilmez lezzeti! Kilo fiyatı markette başka kasapta başka Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
27.03.2024 Adana
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi
Sucuk ekmek dükkanı açan kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi Adana’nın Kozan ilçesinde sucuk ekmek dükkanı açan genç kadın, muhtar ve oğlu tarafından tehdit edildi. Kadını silahla tehdit eden muhtar tutuklandı.
24.03.2024 Adana
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı
Ramazan'da merdiven altı ürünlere karşı uyarı Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, “Vatandaşımız elbette cebini ve bütçesini düşünmek zorunda. Ancak sırf ucuz diye alınan ürünlerin sağlığımızı etkilemesine müsaade etmeyelim“ dedi.
23.03.2024 Gündem
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti Tarım Bakanlığı yöresel ürün hilesine geçit vermedi. Gıda kontrollerini artıran bakanlık, etiketsiz satılan toplam 717 kilo sucuk, 332 kilo peynir ve 308 kilo tereyağına el koydu
16.03.2024 Gündem
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor
Adana'da sucuğunun fiyatı markette bin lira, kasapta 400 lira! Vatandaşlardan büyük ilgi görüyor Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor.
15.03.2024 Adana
ŞOK 14-19 Mart aktüel katalog yayınlandı: Bu hafta ŞOK mağazalarında indirimli neler var?
ŞOK 14-19 Mart aktüel katalog yayınlandı: Bu hafta ŞOK mağazalarında indirimli neler var? ŞOK 14-19 Mart 2024 aktüel katalog yayınlandı. ŞOK markette geçerli olacak indirimli ürünler raflardaki yerini aldı. Market indirimlerini kaçırmak istemeyen alışverişsverler güncel katalogu incelemek istiyor. Sahurluk ve iftariylelikler olarak yoğurt, sucuk ve süt gibi ürünlerde fiyatlar düştü. işte 14-19 Mart ŞOK aktüel 2024 katalog...
14.03.2024 Ekonomi
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu
Beş kilosu 750 liradan satılan sucuk tepkisi: Bu fiyata işkembe bile yok, sahtekarlık bu İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösteren Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi.
10.03.2024 Gündem
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi
Pazarda 50, kasapta 200 lira! Sucukta hileye karşı uzman isimden uyarı geldi Sefaköy'de kurulan bir tezgahta 3 kangal sucuğun 150 TL'den satıldığı görüntüler sosyal medyada gündem olurken, akıllara sucukta yapılan hileleri getirdi. Gıda Mühendisi Doç. Dr. Murat Doğan hileye dikkat çekerken, "Temel olarak iyi olmayan etler kullanılıyor. Sakatat türü etler, hayvanın kullanılmayan yerleri, pankreası, midesi, bağırsaklarının bir kısmı. Kemiğin üzerindeki kıymayı tıraşlayarak kullanıyorlar, böylece maliyetleri düşürmüş oluyorlar. Kemik tozu da karışmış olan kıymalar kullanılıyor" dedi.
29.02.2024 Gündem
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı
Sofraların vazgeçilmez lezzeti! Marketlerde kilosu bin liraya dayandı Sofraların özellikle de kahvaltıların vazgeçilmezi sucuğun yanına yaklaşılmıyor. Adana'da zincir marketlerde kasap sucuğunun fiyatı markasına göre bin liraya ulaşırken, kasaplarda ise 400-450 liraya satılıyor. Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan sucuktaki tehlikeyi açıklayarak uyarıda bulundu.
25.02.2024 Adana
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin
Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri verildi! Bunlara dikkat edin Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.
22.02.2024 Adana
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
İşte kış aylarında direnç artırmanın yolu
İşte kış aylarında direnç artırmanın yolu Kış aylarında vatandaşlar soğuk havalara karşı zencefil tüketerek önlem alıyor.
12.01.2024 Yaşam
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza
Oto yıkamada sucuk yıkayanlara 150 bin TL ceza Bursa'nın Gemlik ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun oto yıkamasında minibüs içindeki sucukların yıkanmasına ilişkin mikrobiyal incelemede, sucuklarda sağlığa zararlı bir bulgu elde edilmedi. H.H.Y. (55), F.M. (35) ve İ.Y. (48) ile ilgili adli soruşturma sürerken, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, şüphelilere 'etiketsiz sucuk' sattıkları gerekçesiyle toplamda 150 bin liraya kadar ceza kesileceğini söyledi.
12.01.2024 Gündem
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir
Bakan Yumaklı'dan flaş açıklama: Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, zaman zaman 'bakanlık yapay ete izin verdi' gibi bazı haberler, paylaşımlar yapıldığını belirterek, "Yapay et bakanlığımızın hiçbir zaman gündeminde olmamıştır, olmayacaktır. Yapay et üretimine izin verilmesi söz konusu değildir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar
Sucukları 'tozlandığı' için yıkamışlar Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan şüphelilerin, jandarmadaki ifadelerinde sucukları tozlandığı için yıkadıklarını söylediği öğrenildi.
7.01.2024 Gündem
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı
Akaryakıt istasyonunda minibüste sucuk yıkayan 3 kişi gözaltına alındı Bursa'nın Gemlik ilçesindeki bir akaryakıt istasyonunun oto yıkama bölümünde minibüste sucuk yıkayan 2 kişi ile aracın sahibi gözaltına alındı.
6.01.2024 Gündem
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi...
Nitrat İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Nitrat Barındıran Gıdalar Listesi... Nitrat, nitrik asit tuzu iyonu olarak bilinmektedir. Sebzelerin gelişimi açısından oldukça önemli olan nitrat, birçok sebzede de doğal olarak bulunmaktadır. İçeriğinde nitrat bulunan sebzelerin tüketilmesi de vücutta bulunan eksikliği karşılamak için yardımcı olmaktadır. Genel olarak içeriğindeki nitrat oranı yüksek olan besinler; marul, dereotu, ıspanak, brokoli, lahana ve kırmızı pancar olarak ifade edilebilir. 
3.01.2024 Sağlık
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sucuk Kaç Kalori? Sucuk Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sucuk çok sevilerek tüketilen bir şarküteri ürünüdür. İnce 1 dilim sucuğun 26 kalori içerdiği bilinmektedir. Sucuk yapımında, kıyma, kuyruk yağı, sarımsak, tuz, karabiber, şeker, pul biber bulunmaktadır. Koyun, sığır, manda etlerinden sucuk yapılabilmektedir.
21.12.2023 Sağlık
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı
Mutfağı bu ay tıka basa doldurun! Tarım Kredi'de yüzde 50'lik ürünler raflarda... 23 Ekim-2 Kasım katalog yayınlandı Tarım Kredi Kooperatif'te indirim rüzgar esiyor. 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalogda yüzde 50 indirimli ürünler yer aldı. Geçtiğimiz günlerde pek çok üründe yapılacak indirimler açıklanmıştı. Mutfak ürünlerinin tamamında yapılan fiyat indirimleri bu ay sonuna kadar raflarda kalacak. Salam, sucuk, bulgur, pirinç ve bebek bezi fiyatları yarı yarıya indi. İşte 23 Ekim - 2 Kasım Tarım Market katalog 2023...
23.10.2023 Ekonomi
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar İlanda gördüğü hasarlı aracı almak için Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, araç için anlaştığı kişiler tarafından teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti. Polis tarafından yolda yarı baygın halde bulunan Muhammet Kızıldeniz, geceyi hastanede geçirdikten sonra kendisini darp ederek cüzdan ve telefonunu aldığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu.
13.10.2023 Yaşam
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi
Sucuk, kaymak, baklava, helva, pestil gibi gıdalar için yönetmelik açıklandı! Tarih verildi Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği açıklandı. Tüketici ve insan sağlığını, tüketici haklarını, gıda satışında adaletin sağlanmasını ve çevrenin korunmasını da göz önünde bulundurarak gıda katkı maddelerinin listesi, gıdalarda, gıda katkı maddelerinde, gıda enzimlerinde ve gıda aroma vericilerinde kullanılan gıda katkı maddelerinin kullanım koşullarını, gıda katkı maddelerinin etiketleme kuralları belirlendi.
13.10.2023 Gündem
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler...
Cicirya pidesi tarifi ve malzemeleri| Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler... "Cicirya pidesi" olarak bilinen pide, ince ve çıtır hamurla yapılır. Cicirya pidesinin iç harcı ve sunumu farklı yerlerde değişebilir. Örneğin, İzmir'de "cicirya pidesi," ince hamurlu bir pide türüdür ve iç harcı genellikle sucuk, pastırma, kaşar peyniri, yeşillikler ve baharatlardan oluşur. Pide, fırında kızartılarak servis edilir ve sıcak olarak yenir. Peki, Gökçeada cicirya pidesi nasıl yapılır? Hamuru ve iç harcı için malzemeler ve Cicirya pidesi tarifi…
11.10.2023 Gündem
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun
Günlerce çile çektiriyor! Sıcaklıkla artışa geçti, bu besinlerden uzak durun 'Başıma adeta çivi çakıyor... Beynim patlıyor... Başım çatlayacak şekilde ağrıyor... Saçlarımı yoluyorum yine de geçmiyor...' Buna benzer sözler migren ağrısı yaşanların birçok dile getirdiği sitem dolu sözler. Yaz aylarıyla birlikte sıcaklığın rekor kırdığı bu günlerde migren hastalarında da artış yaşanıyor. Peki Migren hastalarının yaz aylarını rahat geçirmesi için nelere dikkat etmesi gerekir? Prof. Dr. Yavuz Selim Yıldırım merak edilen soruları yanıtladı.
6.08.2023 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Sucuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sucuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.