Susuz

Susuz

Son dakika susuz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan susuz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını susuz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Susuz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan susuz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.567 susuz haberi bulunmuştur. Tüm susuz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden!
Yaz aylarında buz gibi soğuk su içmemeniz için 7 neden! Vücudun susuz kalmasından daha kötü bir şey varsa da o da o suyun yanlış içilmesidir. Uzmanlar, günde en az 10-12 bardak su içilmesini öneriyor. Peki, yaz aylarında bu ihtiyacınızı sıklıkla soğuk su içerek mi karşılıyorsunuz? Soğuk su sadece gribal enfeksiyonları olan kişilere tavsiye edilmiyor, buzdolabından doğrudan su içmenin bilmediğimiz birçok zararı var.
17.04.2024 Yaşam
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir?
Arefe gününden bir gün önceki güne ne denir? Terviye günü ne zaman 2024, arefe günü öncesine ne isim verilir? Ramazan Bayramı sabırsızlıkla beklenirken, arefe gününden bir önceki günün adı da sorgulanmaya başlandı. Sabah namazı kılındıktan sonra hacıların topluca Mekke’den Mina’ya doğru hareket ettikleri gün olarak da bilinen arefeden önceki güne ne denir, sorusunun yanıtı merak ediliyor.
5.04.2024 Yaşam
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı?
Kars yerel seçim sonuçları 2024: Kars belediyesi hangi parti? 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Kars'de hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapıldı. Mahalli İdareler seçimleri için milyonlarca seçmen oy kullanmak için sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını bitirdiği saat 21:00'dan itibaren sonuçlar aktarılmaya başlandı. Sonuçları en çok merak edilen illerin başında Kars geldi. Kars yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı belli olmaya başladı. Kars Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının aldıkları oy oranları merak edildi. Kars'de yaşayan ve oy kullanan vatandaşar hangi adayın önde olduğunu haberimizden öğreniyor. İşte 31 Mart 2024 Kars yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu!
İki çocuğunun annesi eşinin kötü gününde de yanında oldu! Antalya'da kronik böbrek yetmezliği hastası diş hekimi Zeynep Şengün (42), 17 yıllık eşi Alperen Şengün'ün (43) bağışladığı böbrekle yaşama tutundu. Eşine can olan Alperen Şengün, "Hiç düşünmeden böbreğimi verdim. Evlilik iyi günde, kötü günde beraber olmak demek" dedi.
27.03.2024 Gündem
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi?
Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Başkanı kim oldu, Yargıtay Başkanlığına Muhsin Şentürk seçildi mi? Yargıtay Başkanı kim oldu? Yargıtay Başkanlığı seçiminden bugün de sonuç çıkmadı. Hiçbir aday salt çoğunluğu elde edemedi. Seçimlere katılan 5 adaydan Hukuk Genel Kurulu Başkanı Adem Albayrak ile 12. Hukuk Dairesi Başkanı Ayhan Tuncal adaylıktan çekildi. Seçimin yarın yapılacak altıncı turunda Mehmet Akarca, Ömer Kerkez ve Muhsin Şentürk aday olarak yer alacak. Peki, Muhsin Şentürk kimdir, nereli, kaç yaşında?
26.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul süper hızlı tren projesini başlattık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Uzmanı, Ramazan ayında günde kaç litre su tüketilmesi gerektiğini açıkladı
Uzmanı, Ramazan ayında günde kaç litre su tüketilmesi gerektiğini açıkladı Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
19.03.2024 Vatan TV
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı
Ramazanda su tüketimi uyarısı! Uzman isim kritik miktarı açıkladı Bugünlerde vücudunun susuz kalmaması için ramazan ayı boyunca iftarla başlayıp sahur bitimine kadar geçen sürede tüketilecek su miktarı büyük önem taşırken, Doç. Dr. Ramazan Danış, “Bir kişinin günde en az 2,5 litre su alması gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.
19.03.2024 Sağlık
Böbrekleri tehdit ediyor! Erken tespit hayati önem taşıyor
Böbrekleri tehdit ediyor! Erken tespit hayati önem taşıyor Mevsim sıcaklıkları, susuz kalmaya bağlı olarak böbrek hastalıklarına yol açtığını vurgulayan Türk Nefroloji Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Arıcı, iklim krizinin en çok böbrekleri etkilediğini söyledi. Arıcı," Hastalıklarının erkenden tespiti mümkün" dedi.
14.03.2024 Yaşam
Ramazanda sahursuz oruç tutmayın uyarısı
Ramazanda sahursuz oruç tutmayın uyarısı Hatay'da Beslenme ve Diyet Uzmanı İray Şen, sağlıklı bir Ramazan geçirebilmek için mutlaka sahur yapılması gerektiğini söyledi.
13.03.2024 Gündem
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi?
Hipertansiyon, diyabet ve kalp hastaları oruç tutabilir mi? İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte günlük ortalama 13-15 saat arasında değişecek uzun süreli açlık dönemlerine dikkat çekerek, kronik hastalıkları olanlara uyarılarda bulundu. Özellikle diyabet, hipertansiyon ve kalp hastalığı gibi sağlık sorunları bulunanların, oruç tutmaya karar vermeden önce mutlaka doktorlarıyla görüşmeleri gerektiğini söyledi.
11.03.2024 Sağlık
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi
Uzmanından Ramazanda ilaç kullanımını ihmal etmeyin uyarısı geldi Hasta ve aşırı yaşlıların Ramazan ayında ilaçlarını aksatmamaları gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Turgay Çelik, hasta ve yaşlı kişilerin Ramazanda ilaç kullanmamasının hastalıkların alevlenmesine veya yeni hastalıkların tetiklenmesine, tedavinin durmasına, hastalıkların tekrar başlamasına yol açabileceğini ifade etti.
11.03.2024 Sağlık
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar
Çöp evde kilitli tutulan Cem Muhammet'in kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar Bursa'da, kaçırdığı öne sürülen yeğeni Cem Muhammet A.'yı (11), çöp ev haline gelen dairede kilitli tuttuğu suçlamasıyla yargılanan Kamuran Pınar A.'nın (46) tahliyesine tepki gösterip, itiraz eden anne Yasemin A. (50), oğlunun yaşadığı ağır işkenceleri anlattığını belirterek, "Ağzını koli bandıyla bantlayıp, ellerini arkadan bağlayarak, soğukta balkondaki sandalyeye oturtup kafasından 5 litre su dökmüşler. Kafasına çekiçle vurup, şişe kırmışlar. Saçlarını çekerek koparıp, üzerine idrar atmışlar. Oğlum bulunmasaydı, organları satılacaktı" dedi.
8.02.2024 Gündem
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı
Depremde kurtardığı canları gözyaşları ile anlattı: Herkesin umudunu kestiği enkazdan Serpil teyzeyi tık sesi ile kurtardı Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerinde Aksaray'dan AFAD gönüllüsü olarak giderek bölgede görev yapan Doktor Nihan Başaran, depremde 2 saat arayla kurtardığı Serpil teyze ve Muhammed’in kurtarılış hikayelerini gözyaşıyla anlattı.
6.02.2024 Gündem
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş
Komşu terörü! Yaptıkları şaşkına çevirdi: Sesimizi duyunca istifra ediyormuş Gaziantep'ten Mardin'e tayinle gelen Anış ailesi, alt komşuları TIR şoförü Ahmet T. tarafından gürültü yaptıkları gerekçesiyle tehdit edildiklerini iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Hakkında verilen uzaklaştırma kararı, aynı apartmanda oturduklarından kaldırılırken, Ahmet T.'nin, ailenin elektrik ve su sayacını sökme anları güvenlik kamerasına yansıdı. Fatma Anış, "Bizi evden çıkarmaya yönelik her türlü eyleme başvuruyor. 4 kez elektrik kablolarımızı kesti, 2 kez de sayaçlarımızı söktü. Eşimin aracının tekerleklerini patlattı" dedi.
1.02.2024 Gündem
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı
MHP 2 il, 53 ilçede 55 adayını daha açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 2'si il 53'ü ilçe olmak üzere 55 adayını daha açıkladı. Kilis Belediye Başkan adayı Hasan Kara ve Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş oldu. İşte MHP'nin açıkladığı isimler...
17.01.2024 Gündem
Rüyada Abdest Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Abdest Almak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Abdest Aldığını Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Abdest Almak Nasıl Yorumlanır? Rüyada abdest almak hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir. Kısa süre içinde şifa bulmak anlamına gelen bu rüya zor durumlardan da kurtulmak anlamına gelmektedir.
8.01.2024 Eğitim
Şişman değil susuzsunuz!  En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın!
Şişman değil susuzsunuz! En çok o bölgeden yağ yakıyor: Bu saatlerde su için, kolay ödem atın! Su hayattır, su yaşam iksiridir. Nefes almak kadar önemlidir. Ancak su içerek yaşama devam edebiliriz. Fakat aslında en basit yağ yakma yöntemi de su içerek gerçekleşir. Fereydoon Batmanghelidj, şişmanlığın aslında susuz kalmakla ilgisi olduğunu ortaya koydu. Bel çevresini eriyip bitiren su içme formülü haberimizde.
8.01.2024 Yaşam
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Enseden Gelen Baş Ağrısı Nasıl Geçer? Enseden Gelen Baş Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Baş ağrısına nasıl geçeceği en çok merak edilen sorular arasında yer alır. Herkesin sık sık karşılaştığı rahatsızlıklar arasında yer alan baş ağrısının genellikle altında yatan önemli bir neden bulundurmaz. Enseden gelen, şiddetli ve zonklayan baş ağrısına hafifletecek bazı çözüm önerileri bulunur. Migren ya da sinüzit nedeni ile baş ağrısı yaşayanların bunlara dikkat etmesi gerekir. 
2.01.2024 Sağlık
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı'
'Sürekli ağız kokusunda sistemik rahatsızlıklar araştırılmalı' Niğde Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Naife Yüksel Can, sürekli ağız kokusunun birçok nedeni olabileceğini belirterek, sistemik rahatsızlıkların araştırılmasına ve düzenli ağız bakımına dikkati çekti.
24.12.2023 Yaşam
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı
Iğdır'a ilk kar yağdı, Ardahan beyaza büründü, Kars'ta yollar kapandı Doğu Anadolu'nun Çukurovası olarak bilinen Iğdır'a, kış sezonunun ilk karı düştü. Kar Ardahan'ı beyaza bürürken, Kars'ta Susuz- Ardahan karayolu ile Kağızman- Cumaçay karayolunun 0- 18 kilometresi arası ve Selim- Bozkuş- Göle karayolunun 7- 15 kilometreleri arası ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı
Kars’ta 7 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı Kars’ta buzlanma nedeniyle meydana gelen ve 4 aracın karıştığı zincirleme kazada 5 kişi yaralandı.
23.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Miçotakis'e de söyledik' dedi ve açıkladı: Bitirelim bu işi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Yunanistan Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi'nin beşinci toplantısı kapsamında resmi ziyarette bulunduğu Yunanistan'da ikili görüşmelerde bulundu. Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Miçotakis ile ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ege'yi barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Türkiye ve Yunanistan olarak atacağımız ortak adımlarla dünyaya örnek olalım arzusundayız" ifadelerine yer verdi. Erdoğan kritik ziyaret sonrası uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
8.12.2023 Gündem
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı
Kar yağışı bir anda bastırdı! Karayolu trafiğe kapandı Bingöl-Erzurum karayolu yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.
20.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Susuz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki susuz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.