Suriyeli Sığınmacı

Suriyeli Sığınmacı

Son dakika Suriyeli sığınmacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Suriyeli sığınmacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Suriyeli sığınmacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriyeli Sığınmacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriyeli sığınmacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 578 suriyeli sığınmacı haberi bulunmuştur. Tüm suriyeli sığınmacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti
Suriyeli sığınmacılar Hatay sınırına akın etti Suriyeli sığınmacılar, deprem felaketinin ardından memleketlerinde yıkımdan etkilenen yakınlarını görmek için ülkelerine dönmek üzere Cilvegözü sınır kapısına akın etti.
17.02.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor
Bakan Soylu'dan Suriyeli sığınmacılarla ilgili flaş açıklama: Yüzde 70'i dönmek istiyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. "Suriyeli sığınmacılar elbette memleketlerine dönecekler" diyen Bakan Soylu, "Zannediyorum bu yılın sonu itibariyle gidiş başlayacak. Araştırmalara göre yüzde 70. 'Güvenli bir dönüş söz konusu olursa biz ülkemize dönmek istiyoruz' diyor." ifadelerini kullandı.
18.08.2022 Gündem
Bakan Soylu'dan sığınmacılarla ilgili flaş açıklama!
Bakan Soylu'dan sığınmacılarla ilgili flaş açıklama! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada, 502 bin kişinin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü duyurdu.
20.05.2022 Siyaset
Destici: Sığınmacılar üzerinden siyasi rant elde etme peşindeler
Destici: Sığınmacılar üzerinden siyasi rant elde etme peşindeler Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, sığınmacılar üzerinden bir çatışma alanı oluşturulmaya çalışıldığını ifade ederek, “Maalesef Türkiye'deki bazı siyasi partiler, bazı siyasi parti genel başkanları, siyasetçiler ve toplum mühendisleri de buna çanak tutmaktadır ve bunun üzerinden bir siyasi rant elde etme peşindedir” dedi.
12.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Bu insanlar elbette memleketlerine geri dönecekler
Bakan Soylu: Bu insanlar elbette memleketlerine geri dönecekler İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Suriyeli sığınmacı meselesinin provoke edildiğini belirterek, "Bu insanlar elbette ki kendi memleketlerine geri dönecekler. 490 bin üzerindeki Suriyeli güvenli bölgelere döndüler, bundan sonra da dönecekler. Zaten güvensiz bölgelere gidişin olabilmesi mümkün değildir. Bu bayram için de önümüzdeki bayram için de güvenli bölgelere gidiş konusunda bizim de bir kısıtımız söz konusudur" dedi.
19.04.2022 Siyaset
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi AK Parti Sivas Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, "Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ettiği sürece, terörle mücadele eden hükümetimiz; büyük bir inançla, cesaretle, fedakarlıkla görevlerini yapan asker, polis, jandarma ve güvenlik korucularımızın yanında olmayı sürdürecek." dedi.
26.10.2021 Gündem
Bakan Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut'u kabul etti!
Bakan Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Meyer-Landrut'u kabul etti! Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ile beraberindeki heyeti kabul etti. Görüşmede, AB Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) çerçevesinde desteklenen projeler ele alındı.
18.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Doğu Akdeniz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Katar’da yayımlanan 'The Peninsula' gazetesine mülakat verdi. Erdoğan, "Türkiye Doğu Akdeniz'de asla geri adım atmayacak. Doğu Akdeniz’de kararlılığımızı görenler ve ülkemize geri adım attıramayacağını anlayanlar diyalog çağrılarımıza kulak vermek zorunda kaldı." dedi.
8.10.2020 Siyaset
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı
Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın sonuçları açıklandı 'Türkiye Eğilimleri Araştırması'nın 2019 yılı sonuçları açıklandı. 2010 yılından bu yana Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aydın koordinasyonunda akademik bir ekip tarafından sürdürülen ve Türkiyenin gündemi ile geleceğe yönelik olası sorunlara kamuoyunun bakışını tespit eden araştırma 26 ilde 18 yaş üzeri bin kişiyle yapıldı. Araştırmada farklı ülkelerin Türkiyeye tehdit olarak algılanıp algılanmadıkları sorgulandığında, ABD yüzde 64,5 ile ilk sırayı alırken, yüzde 55,6 ile İsrail ikinci, yüzde 49,2 ile İngiltere üçüncü sırada yer aldı. Türkiyenin en yakın dostu-müttefiki olarak görülen ülke ise yüzde 56,5 ile yine Azerbaycan oldu. Azerbaycanı KKTC ve Özbekistan takip etti.
15.01.2020 Gündem
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Kilit öneme sahip
NATO'dan flaş Türkiye açıklaması: Kilit öneme sahip NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Avrupa'nın güvenliğinin sağlanmasında Türkiye'nin kilit öneme sahip olduğunu söyledi.
7.11.2019 Dünya
Cumhurbakanı Erdoğan'dan son dakika Barış Pınarı Harekatı açıklaması
Cumhurbakanı Erdoğan'dan son dakika Barış Pınarı Harekatı açıklaması Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Fırat'ın doğusunda terör örgütüne yönelik başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda şimdiye kadar 109 teröristin öldürüldüğünü açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "PKK'nın, YPG'nin Suriye'deki işgalini görmeyenler şu anda bizim Suriye'nin birliği, beraberliği için attığımız adıma laf ediyorlar. Şöyle siz bir kenarda durun, biz yolumuza devam ediyoruz" ifadesini kullandı.
10.10.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu an başladık' dedi ve Meclis'ten dünyaya ilan etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Şu an başladık' dedi ve Meclis'ten dünyaya ilan etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis'te yaptığı konuşmada güvenli bölgeye dikkat çekip şunları söyledi: "İstiklal ve onurumuzdan taviz vermeyiz. Türkiye'yi terör örgütünün tasfiyesi için yıllardır oyalayanların bizzat yüzlerine artık bu oyunun sonunun geldiğini söyledik. Türkiye'nin kaybedecek tek günü yok. Kendi yolumuzda devam etmekten başka çaremiz kalmadı.Birlikte çalışma imkanlarını zorlarız ama mümkün değilse kendi yolumuzu açarız. Nitekim şu anda açmaya başladık."
1.10.2019 Siyaset
TBMM'de bu hafta askerlik süresi ve bedelli askerlik kanun teklifi yasalaştırılacak!
TBMM'de bu hafta askerlik süresi ve bedelli askerlik kanun teklifi yasalaştırılacak! Meclis, askerlik süresini altı aya indiren ve bedelli askerlik uygulamasını kalıcı hale getirerek askerlik sistemini yeniden düzenleyen kanun teklifini yasalaştıracak. TBMM Genel Kurulu, ilkokula başlama yaşını 66 aydan 69 aya çıkaran, sözleşmeli öğretmen, sağlık personeli ve Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin kadroya atanabilmeleri için zorunlu hizmet sürelerini düşüren kanun teklifini yasalaştırmak için de çalışacak.
23.06.2019 Siyaset
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da
Suriyeli sığınmacı kadınların tasarımları Londra'da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın desteğiyle modacı Zeynep Kartal’ın Suriyeli sığınmacı kadınlarla hazırladığı tasarımlar Londra’da sunulacak
16.02.2019 Gündem
YPG/PKK işgalindeki topraklardan Türkiye'ye terör tehdidi
YPG/PKK işgalindeki topraklardan Türkiye'ye terör tehdidi Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütü YPG/PKK'nın, Türkiye'ye yönelik terör faaliyetleri son zamanlarda artarak devam ediyor.
15.12.2018 Dünya
Son dakika... Rusya: Teröristlere silah taşıma...
Son dakika... Rusya: Teröristlere silah taşıma... Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vasiliy Nebenzya, Suriye’de faaliyette olan IŞİD’e dış istihbarat servisleriyle bağlantısı olan yarı resmi kuruluşların silah sevk ettiklerini duyurdu.
24.08.2018 Dünya
30 bini aşkın Suriyeli, bayram için ülkesine gitti
30 bini aşkın Suriyeli, bayram için ülkesine gitti Kurban Bayramı dolayısıyla Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçen Suriyelilerin sayısı, 30 bini aştı.
17.08.2018 Arşiv
25 bin Suriyeli, bayram için ülkesine gitti
25 bin Suriyeli, bayram için ülkesine gitti KURBAN Bayramı dolayısıyla Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçen Suriyelilerin sayısı, 25 bin oldu.
15.08.2018 Gündem
Ülkesine giden Suriyeli sayısı 15 bini aştı
Ülkesine giden Suriyeli sayısı 15 bini aştı KURBAN Bayramı nedeniyle Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçen Suriyeli sığınmacı sayısı 15 bin 463 oldu.
11.08.2018 Gündem
Korkutan rapor: Suriyeli sığınmacı sayısı 2 haftada yüz binlere çıktı
Korkutan rapor: Suriyeli sığınmacı sayısı 2 haftada yüz binlere çıktı Birleşmiş Milletler yerinden edilmiş Suriyeli sayısının iki hafta içinde 110 bin arttığını belirterek 270 bine yükseldiğini açıkladı.
2.07.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriyeli Sığınmacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriyeli sığınmacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.