Sığınmacı

Sığınmacı

Son dakika sığınmacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sığınmacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sığınmacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sığınmacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sığınmacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.030 sığınmacı haberi bulunmuştur. Tüm sığınmacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam müjdesi! Oran belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası milyonların merakla beklediği emekliye ek zam da dahil olmak üzere ekonomi gündemine dair açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın açıklaması ile birlikte en düşük emekli maaşı da belli oldu.
16.01.2024 Gündem
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti
Genel Başkanlık yarışı nefes kesti CHP’de Genel Başkanlık yarışı inanılmaz bir çekişmeye sahne oldu. İlk turda Özgür Özel 682, Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. Özel, 2 oy fark ile salt çoğunluğu kaçırınca seçim ikinci tura kaldı. Kıran kırana geçen oylama geç saatlere kadar sürerken kazananı ikinci tur sonuçları belirledi.
5.11.2023 Gündem
İtalya açıklarında sığınmacı teknesi battı: 41 ölü
İtalya açıklarında sığınmacı teknesi battı: 41 ölü İtalya açıklarında bir sığınmacı teknesinin batması sonucu 41 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
9.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emekli maaşı açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu hafta Suudi Arabistan, Katar ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turunu tamamladı. Özellikle ekonomi alanında yeni iş birliği anlaşmaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Körfez turu dönüşünde gazetecilere önemli değerlendirmelerde bulundu.
21.07.2023 Gündem
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi
Akşener'in A Takımı belli oldu! İYİ Parti'de başkanlık divanı belirlendi İYİ Parti Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin A Takımı'nın belli olduğunu bildirdi. İYİ Parti'de kurultay sonrası belirlenen yeni Başkanlık Divanı'nda Siyasi İşler Başkanı Oktay Vural, Genel Sekreter Ayfer Yılmaz, Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu oldu.
4.07.2023 Gündem
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp
Yunanlar AB’yi protesto etti! En az 500 göçmen kayıp Yunanistan açıklarında hafta ortasında batan göçmen teknesindeki en az 500 kişi hâlâ kayıp. Yaşanan faciadan Yunan Sahil Güvenliği ve Avrupa Birliği’ni suçlayan göç yanlıları, başkent Atina dahil ülkenin çeşitli şehirlerinde hükümet karşıtı eylem yaptı.
17.06.2023 Gündem
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı
Fransa’da bıçaklı saldırı şoku: 6'sı çocuk 7 kişi yaralandı Fransa’nın güneydoğusundaki Annecy kentinde bıçaklı saldırı düzenlendi. Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, yaralılar arasında çocukların da olduğunu belirti.
8.06.2023 Dünya
Vize ret oranı yüzde 50 arttı
Vize ret oranı yüzde 50 arttı Türk vatandaşlarının Schengen vizesi almada yaşadığı sıkıntı ikiye katlandı. Konser için Avrupa’ya gitmesi gereken sanatçılar bile ret aldı. TURSAB Başkanı Bağlıkaya, ret verilen vize oranının bu yıl yüzde 50’ye çıktığını bildirdi.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koalisyonların acısını çok çektik, çift başlılığa izin veremeyiz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler Dörtyol Meydanı'ndaki halk buluşmasında konuştu. 'Yasama ile yürütmenin daha iyi iş birliği içinde çalışmasını sağlayacak şekilde oylarımızı kullanacağız' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Burada bir çift başlılık oluşmasına izin verebilir miyiz? Biz koalisyonların acısını geçmişte çok çektik. Bu acıları artık çekemeyiz" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Nasıl borçları sileceksin, parlamentoda yoksun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezi'nde “Kadınlar Buluşması”nda konuştu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'kredi kartı vaadi'ne tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ya sen bir kere parlamentoda yoksun. Nasıl borçları sileceksin... Cumhur ittifakı var çoğunluk, onların izni olmadan nasıl yapacaksın?" dedi.
26.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sinan Bey'in katılımında pazarlık yok Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimine 2 gün kala CNN TÜRK ve Kanal D ortak yayınında gündeme dair gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun davetine ilişkin, "Türk demokrasisin en büyük talihsizliği bu. Kılıçdaroğlu'nun bir açıklaması oldu. Televizyonlara davet ediyor. Benle ne konuşacaksın? Ortaya koyduğun bir eser yok. Okmeydanı SSK Hastanesi mi konuşacağım? Kandil'den gelen talimatları yerine getirebilmek için onların uzantısının desteğini isteyecek kadar zaafa düştün. Yüzde 1 bile oy potansiyeline sahip olmayanlara 40 vekil verdin. Bunları mı konuşacağım seninle?" dedi. Sinan Oğan'ın desteğiyle ilgili konuşan Erdoğan, "Sinan Bey'in bize katılımdaki farklılık herhangi bir pazarlık vs değil. Sinan Bey, yarın akşam diğer akşam bazı televizyon programlarına çıkacak. Yarın da Mevlüt Bey ile bazı ziyaretler yapacak Antalya'da. Cumhur İttifakı'nın elemanı gibi çalışmalara başlamış durumda." ifadelerini kullandı.
25.05.2023 Gündem
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması
AK Parti'den art arda tepkiler: Kılıçdaroğlu'nun iflas açıklaması Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek vereceğini açıklamasının ardından AK Parti kurmaylarından arka arkaya eleştiriler geldi. Özdağ'ın seçimlerden önce 'Kılıçdaroğlu seçilirse iç savaş çıkar' sözlerini hatırlatan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Bu açıklama Kılıçdaroğlu açısından siyasi iflastır.' dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ise 'Bunların milliyetçilikleri kırmızı plaka kadar, koltukları kadar. Aziz milletimiz bu sahte milliyetçilere gereken cevabı sandıkta verecektir.' diyerek tepki gösterdi.
24.05.2023 Gündem
AK Partili Kurtulmuş'tan Özdağ'a sığınmacı tepkisi: Sözleri tamamen gerçek dışı
AK Partili Kurtulmuş'tan Özdağ'a sığınmacı tepkisi: Sözleri tamamen gerçek dışı AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sığınmacılarla ilgili sözlerine yanıt verdi. Kurtulmuş, "Sayın Ümit Özdağ'ın bugün yaptığı açıklamasında ifade ettiği "Numan Kurtulmuş'un anlattığı şey sığınmacıların vatanlarına dönmesini içermiyordu" şeklindeki sözleri tamamen gerçek dışıdır." ifadelerini kullandı.
24.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı
Ümit Özdağ ikinci tur kararını açıkladı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 2'nci tur cumhurbaşkanı seçiminde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı.
24.05.2023 Gündem
Ümit Özdağ: Kararımızı yarın 11'de açıklayacağız
Ümit Özdağ: Kararımızı yarın 11'de açıklayacağız Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesine ilişkin konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Kararımız yarın 11'de açıklayacağız. Süreç devam ediyor, henüz kararımız netleşmedi." dedi.
23.05.2023 Gündem
AK Parti'den Zafer Partisi'ne ziyaret! Kurtulmuş ve Özdağ’dan ortak açıklama
AK Parti'den Zafer Partisi'ne ziyaret! Kurtulmuş ve Özdağ’dan ortak açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ 2. tur görüşmesi sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, "Kılıçdaroğlu 10 milyon sığınmacıyı getirdiniz dedi. Şu anda Türkiye'de 4 milyon 995 bin Suriyeli var. Yanlış bilgiyi kamuoyuyla paylaşıyor." ifadelerini kullandı.
22.05.2023 Gündem
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var?
İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı! Bakan Soylu: Benim seçimimle ne ilginiz var? 14 Mayıs seçimleriyle ilgili konuşan Bakan Soylu, 'Oy ve Ötesi' derneğinin sandıklarda anarşizme yol açtığını belirterek İsveç Konsolosluğu üzerinden yapılan yardımı açıkladı.
19.05.2023 Gündem
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar...
İkinci tur için liderlerin yeni hamleleri neler olacak? İşte detaylar... İkinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifakların izleyeceği strateji merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, meydanlarda Millet İttifakı ile HDP iş birliğini anlatıp, demokrasi ve istikrar vurgusu yapacak. Kılıçdaroğlu’nun ise seçimde ipi göğüsleyebilmesi için diğer adaylardan oy alabilmesinin yanı sıra, ilk turda Emek ve Özgürlük İttifakı’ndan aldığı desteği de en azından koruması gerekiyor.
16.05.2023 Gündem
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor
Almanya’da ‘hızlı sınır dışı’ dönemi! Sığınmacı politikası sertleşiyor Almanya hükümeti ile eyalet başbakanları Berlin’de yaptıkları toplantıda, iltica başvuruları reddedilenlerin zaman kaybetmeden sınır dışı edilmesine karar verdi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan ‘hudut güvenliği’ açıklaması: İzin vermeyeceğiz
Bakan Akar’dan ‘hudut güvenliği’ açıklaması: İzin vermeyeceğiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada hudut güvenliğinin ihlal edildiğine dair gerçeği yansıtmayan görüntü ve fotoğraflar paylaşıldığını belirterek, “Başka ülkelerde ve değişik zamanlarda çekilen fotoğraf ve videoları kullanmak suretiyle bazı yorumlar yapılmakta, siyasi mülahazada bulunulmaktadır. Bunlar kesinlikle yanlıştır, doğru değildir " dedi.
3.04.2023 Gündem
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz
Bakan Akar: Hudutlardan kaçak geçişe müsaade etmeyiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Şu anda hudut birliğinde yani kışla içindeyiz. Burada Mehmetçik ile beraberiz. Buralar siyasi değerlendirmelerin yapılacağı yerler değil. Siyasi konular, başka yerlerde yeri ve zamanı geldiğinde konuşulur” dedi. Deprem sonrası 60 bin Suriyeli 'nin gönüllü olarak ülkesine döndüğünü açıklayan Akar "Hudutlardan herhangi bir kaçak geçişe asla müsaade etmeyiz, böyle bir şey söz konusu olamaz" ifadesini kullandı.
27.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan:6 Şubat depremleri milat olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Ulusal Risk Kalkanı toplantısı sonrası yaptığı açıklamada "Tarihimizin en ağır can kayıplarından ve yıkımlarından biri olan 6 Şubat depremlerini afetler konusunda yeni bir miladın başlangıcı haline getireceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan Cumhurbaşkanlığı bünyesinde Afet Yönetimi Politikaları Kurulu kurulacağını duyurdu.
3.03.2023 Gündem
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı
Bakan Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını açıkladı Türkiye'ye Suriye'den sığınmacı akınının olduğu iddialarını yalanlayan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ülkesine dönen Suriyelilerin sayısını da açıkladı.
21.02.2023 Gündem
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor
Suriyeliler 'deprem' izni ile ülkelerine gidiyor Kahramanmaraş merkezli 2 depremin yıkıma yol açtığı Suriye'de hayatını kaybedenlerin Türkiye'de yaşayan yakınları, izinle Suriye'ye gidiyor.
19.02.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki
Bakan Akar'dan 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarına sert tepki Milli Savunma Bakanı Akar, "Bazı fitne fesat yuvaları 'sınırlardan sığınmacı akını' iddialarını ortaya attı. Bu iddialar tamamen gerçek dışıdır. Depremden sonra 10 bin 633 Suriyeli topraklarına gönüllü olarak dönmüştür." dedi.
19.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sığınmacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sığınmacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.