Süpermen

Süpermen

Son dakika Süpermen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Süpermen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Süpermen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Süpermen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan süpermen gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 süpermen haberi bulunmuştur. Tüm süpermen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü
Dünya basınından Türkiye ve Erdoğan'a büyük övgü Tarihi NATO zirvesi ve bu zirvede Türkiye'nin attığı adımların yankıları sürüyor. Dünya basınında Türkiye ve Erdoğan ile ilgili birçok analiz yayımlandı. Erdoğan'ın Yunanistan Başbakanı Miçotakis 'le yaptığı görüşmeyi mercek altına alan Alman Bild gazetesi ise dikkat çeken ifadeler kullandı.
16.07.2023 Gündem
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi?
Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Harry Potter devam edecek mi, Harry Potter devam filmi gelecek mi? Warner Bros. Discovery CEO’su David Zaslav, Britanyalı yazar J.K. Rowling’le anlaşabilirlerse yeni bir Harry Potter filmi çekmek istediklerini söyledi.
5.11.2022 Kültür Sanat
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti
Seslendirme Sanatçısı Sungun Babacan hayatını kaybetti Seslendirme sanatçısı Sungun Babacan 64 yaşında hayatını kaybetti.
6.08.2022 Yaşam
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol!
Cemre Baysel'den romantik kutlama: İyi ki varsın, hep ol! 'Senden Daha Güzel' dizisiyle ekranlara dönen oyuncu Cemre Baysel,meslektaşı sevgilisi Aytaç Şaşmaz'ın doğum gününü, "İyi ki doğdun 'Süpermen'im... İyi ki varsın, hep ol!" sözleriyle kutladı.
4.08.2022 Magazin
Usta sanatçı Kunt Tulgar hayatını kaybetti
Usta sanatçı Kunt Tulgar hayatını kaybetti Yönetmen, senarist, oyuncu, seslendirme sanatçısı ve yapımcı Kunt Tulgar'ın(76) hayatını kaybettiğini Sinema Emekçileri Sendikası duyurdu.
16.03.2022 Magazin
'Süpermen' dehşeti! Önce arkadaşını sonra annesini öldürdü
'Süpermen' dehşeti! Önce arkadaşını sonra annesini öldürdü Ukrayna'da Süpermen hırkası giymiş 26 yaşındaki kişi, arkadaşını boğarak öldürdü. İzlerini örtmeye çalışan katil zanlısı, öldürdüğü kişinin oda arkadaşı ve annesini de öldürdü. Zanlının gözaltına alındığı belirtildi.
26.12.2020 Gündem
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı
Çinli ‘süper baba’ kızını ölümden böyle kurtardı Çinli bir baba, büyük bir aynanın küçük kızının üstüne tam düşeceği anda hızlı bir refleksle kızıyla aynanın arasına girdi.
15.08.2020 Dünya
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu
Verdiği ilikle kardeşinin "kahramanı" oldu Lösemi tedavisi gören 7 yaşındaki Ecrin Aksoy, İzmir Behçet Uz Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 9 yaşındaki ağabeyi Yasin'den alınan kemik iliğinin nakledilmesiyle hayata tutundu
13.01.2020 Sağlık
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi
MEB, öğretmenlere 45 kitap, 50 film önerdi MEB, öğretmene 45 kitap, 50 film önerdi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenlere okumaları için kitap ve izlemeleri için de film listesi hazırladı. Buna göre öğretmenlere aralarında Oğuz Atay, J.T Gatto, Çiğdem Kağıtçıbaşı, Covey gibi hem yerli ve yabancı yazarların eserlerinden oluşan 45 kitaplık bir liste hazırladı.
7.09.2018 Eğitim
Red Bull Music Festival  İstanbul’da sizi ne bekliyor?
Red Bull Music Festival İstanbul’da sizi ne bekliyor? 26-30 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek olan Red Bull Music Festival’in biletleri satışa çıktı. Festival birbirinden yetenekli müzisyenleri ilgi çekici konseptler ile bir araya getirecek
29.07.2018 Magazin
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da
New York, Paris ve Berlin’le birlikte ilk kez İstanbul’da 26-30 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Red Bull Music Festival İstanbul 5 gün boyunca müzikseverlere eşsiz bir müzik deneyimi yaşatacak.
25.07.2018 Kültür Sanat
Sinemanın yeni Superman’i
Sinemanın yeni Superman’i Sinemanın genç kralı seçilen Can Altıntaş, “Şöhret karakterimde bir değişikliğe sebep olamaz” diyor.
25.05.2018 Arşiv
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: 260 DEAŞ'lı bir anda saldırıyorlar
Güvenlik Uzmanı Mete Yarar: 260 DEAŞ'lı bir anda saldırıyorlar Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında El Bab'da 16 askerin nasıl şehit olduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Okul alışverişinin lideri "Örümcek Adam"
Okul alışverişinin lideri "Örümcek Adam" Nielsen'in araştırmasına göre, çocuklar, okul alışverişi yaparken en fazla "Örümcek Adam" karakterinin kullanıldığı lisanslı ürünleri tercih ediyor.
9.09.2016 Ekonomi
Aslan'ın kupası 'Süpermen'den
Aslan'ın kupası 'Süpermen'den Son Türkiye Kupası'nın kazananı G.Saray, son şampiyon Beşiktaş'ı devirip Turkcell Süper Kupa'yı müzesine götürdü.
24.09.2021 Galatasaray
CHP'li Altıok: Kilis Suriye'nin lojistik merkezi haline gelmiş durumda
CHP'li Altıok: Kilis Suriye'nin lojistik merkezi haline gelmiş durumda CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok, Kilis'in Suriye’deki savaşın lojistik merkezi haline geldiğini savunarak, “Vali roketlere ancak anonslarla önlem alınabildiğini, kendisinin Supermen olup bunları engelleyemeyeceğini söylemekte” dedi.
29.09.2021 Gündem
THY rekor kırdırttı!
THY rekor kırdırttı! THY’nin sponsor olduğu Batman Süpermen’e Karşı filmi ABD’de açılış gecesinde 27.7 milyon dolar hasılat elde etti. İlk hafta sonu hasılatının ABD’de 150 milyon, dünyada 450 milyon dolara ulaşması bekleniyor
27.03.2016 Ekonomi
Batman, Süpermen’e karşı
Batman, Süpermen’e karşı Tüm dünyanın merakla beklediği “Batman Süpermen'e Karşı” filminin Messi ve Ronaldo edisyonu…
25.03.2016 Spor
Batman v Superman’in Londra çıkarması
Batman v Superman’in Londra çıkarması Sinemaseverlerin merakla beklediği ‘Batman v Supermen: Adaletin Şafağı’ filminin ikinci galası önceki gün Londra’daki Odeon Leicester Meydanı’nda yapıldı...
23.03.2016 Magazin
Faiz niye yüksek?
Faiz niye yüksek? - Sayın Cumhurbaşkanımız haklı faizler yüksek. Türkiye ayağını yorganına göre uzatmıyor. Tasarruf oranı çok düşük - Kredilerin TL mevduatına oranı % 140’ı aşmış. Kaynak akışı yok, sistem büyümüyor. Faiz ondan dolayı yükseliyor - Kredibilite yüksekse faizler düşük oluyor. Enflasyon hedefini tutturamadığımız için kredibilite kaybına uğradık
4.03.2016 Ekonomi
'Bu takımda oynamak büyük zevk'
'Bu takımda oynamak büyük zevk' Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Antalya kampı sırasında düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
6.01.2016 Beşiktaş
'Süper kahramanımız Quaresma'
'Süper kahramanımız Quaresma' Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Portekizli takım arkadaşını onurlandırdı.
30.12.2015 Beşiktaş
'Oyuncularım Süperman değil!'
'Oyuncularım Süperman değil!' F.Bahçe Teknik Direktörü Vitor Perreira, takımın hızlı ileri çıkmamasını protesto eden taraftarlardan daha anlayışlı olmalarını beklediğini söyledi:
13.12.2015 Fenerbahçe
Görevleri İstanbul
Görevleri İstanbul ‘Kod Adı : U.N.C.L.E’ ismiyle geçtiğimiz ağustos ayında ülkemizde de vizyona giren Amerikan - İngiliz yapımı filmin ikincisi İstanbul’da çekilecek...
2.11.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Süpermen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki süpermen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.