Sungurlar

Sungurlar

Son dakika sungurlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sungurlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sungurlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sungurlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sungurlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 sungurlar haberi bulunmuştur. Tüm sungurlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri…
Yalnız Kurt oyuncuları kimler? Komutan, Altay, Esra, Nizam, Viking, Ahmet, Akif karakterleri ve Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu ile isimleri… Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları kimdir? Yalnız Kurt oyuncu kadrosu merak ediliyor. ATV'nin yeni dizisi Yalnız Kurt bu akşam başlıyor. İlk bölümüyle ekranlara gelen Yalnız Kurt dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun'un oturduğu Yalnız Kurt dizisi Osman Sınav imzasıyla izleyiciyle buluşuyor. İşte Yalnız Kurt oyuncuları ve karakterleri…
4.02.2022 Televizyon
Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu)
Alper Atak kimdir? (Diriliş Ertuğrul oyuncusu) Alper Atak kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Diriliş Ertuğrul'da rol alan Alper Atak'ın Game Of Thrones’un sinema filmi için davet alması gündeme bomba gibi düştü. İşte Alper Atak hakkındaki bilgiler...
4.06.2018 Gündem
Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! O da diziden ayrıldı
Diriliş Ertuğrul'da yaprak dökümü! O da diziden ayrıldı TRT ekranlarının rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul'da bir ayrılık daha yaşandı.
18.05.2017 Magazin
FOX TV'den Sungurlar açıklaması
FOX TV'den Sungurlar açıklaması Türksat frekansından çıkarılan Samanyolu TV'nin dizisi Sungurlar'ın Fox TV'ye geçeceği iddia edildi...
16.12.2015 Televizyon
Samanyolu TV'nin dizisi Fox Tv'ye transfer oldu
Samanyolu TV'nin dizisi Fox Tv'ye transfer oldu Türksat 4a frekansından çıkarılan Samanyolu TV'nin en çok izlenen dizisini Fox TV transfer etti.
15.12.2015 Televizyon
Samanyolu TV'nin dizisi o kanala transfer oldu
Samanyolu TV'nin dizisi o kanala transfer oldu Türksat'tan çıkarılan Samanyolu TV'nin dizisi FOX Tv'yle anlaştı...
15.12.2015 Televizyon
STV'den sürpriz karar
STV'den sürpriz karar Samanyolu TV, sürpriz bir karar alarak tüm sezon dizileri ve programlarının çekimlerine ara verdi...
5.11.2015 Televizyon
Sungurlar 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sungurlar 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Samanyolu Tv'nin büyük beğniyle izlenen dizisi Sungurlar 33.bölümüyle izleyicisinin karşsına çıkıyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde Serdar Yüzbaşı'nı neler bekliyor! Sungular 33.bölüm fragmanı henüz yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...
8.06.2015 Magazin
Sungurlar 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sungurlar 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Samanyolu Tv'nin büyük heyecanla izlenen dizisi Sungurlar 33.bölümüyle ekranlara geliyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! İzleyiciyi neler bekliyor! Sungurlar 33.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..
3.06.2015 Magazin
Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Samanyolu Tv'nin büyük heyecanla izlenen dizisi Sungurlar 32.bölümüyle ekranlara geliyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! İzleyiciyi ne gibi süprizler bekliyor! Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..
26.05.2015 Magazin
Sungurlar 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Sungurlar 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Samanyolu Tv'nin en çok izlenen dizlerinden Sungurlar 30.bölüm izleyicisinin karşına çıkıyor. Sungurlar dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak! Sungurlar 30.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..
14.05.2015 Magazin
Sungurlar'ın son bölüm nefesleri kesti - İzle
Sungurlar'ın son bölüm nefesleri kesti - İzle Samanyolu ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Sungurlar 27. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Cumartesi günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Sungurlar Albay'ı kurtarma operasyonunda başarılı olabildi mi? İşte izleyemediğiniz ayrıntılar..
30.04.2015 Magazin
İşte ekrana veda edecek diziler!
İşte ekrana veda edecek diziler! Posta Gazetesi'nden Mesut Yar, sezon sonu ekranlara veda edecek olan dizileri köşesinde sıraladı; Dizilerden bazılarının ömrü belli oldu...
16.04.2015 Televizyon
Sungurlar son bölüm ile birinci oldu!
Sungurlar son bölüm ile birinci oldu! Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar Cumartesi günü ekrana gelen 9. Bölümü ile Total grubunda birinciliği üstlendi. Heyecan dolu son bölümü ile Sungurlar'da neler oldu detaylar haberimizde.
22.12.2014 Magazin
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
Şefkat Tepe, Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne? 14 Aralık’ta bir yerde “rövanşı” alınmıştı. Peki “Tek Türkiye” aslında neydi? Şefkat Tepe ve Sungurlar Türkiye’yi Türk-Kürt, Sünni-Alevi gibi parçalara ayırma çabası mı vardı? Bu dizilerde gerçekte yaşadığımız bir senaryomu vardı? Sungurlar dizilerindeki siyasi mesaj ne?
21.12.2014 Magazin
İhbar mektubu kayıp
İhbar mektubu kayıp 14 Aralık Operasyonu'nda gözaltına alınan 11 kişi serbest bırakılırken, 18’i hakkında bir gün daha ek gözaltı süresi alındı. Şüpheliler bugün adliyeye sevk edilecek. Bu arada 'Tahşiyecilere yönelik' operasyonu başlatan ihbar mektubunun kayıp olduğu ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
14 Aralık'ta 4 kişi daha serbest
14 Aralık'ta 4 kişi daha serbest 14 Aralık Operasyonu'nda savcıya ifade veren 4 kişi daha serbest bırakıldı. Böylece, serbest kalanların sayısı 11'e yükseldi. 18 şüphelinin sorgusu ise devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Sungurlar son bölüm ile ekrana kilitledi!
Sungurlar son bölüm ile ekrana kilitledi! Samanyolu Tv'nin ilgiyle takip edilen dizisi Sungurlar bu hafta yine ekrana kilitledi. 8. Bölüm ile ekrana gelen Sungurlar'da neler yaşandı? Serdar Komutan ve ekibi operasyonu düzenleyebildi mi? Sungurlar son bölüm detayları haberimizde.
15.12.2014 Magazin
31 kişilik liste: Gazeteci, senarist, polis
31 kişilik liste: Gazeteci, senarist, polis İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu’nun yaptığı açıklamada yer alan 31 kişilik liste şöyle:
29.09.2021 Gündem
Samanyolu’nun dizileri de soruşturma kapsamında
Samanyolu’nun dizileri de soruşturma kapsamında Operasyon kapsamında bazı televizyon dizilerinin yönetmenleri, yapımcıları ve senaristleri de gözaltına alındı...
29.09.2021 Gündem
Nuh Gönültaş hakkında flaş iddia!
Nuh Gönültaş hakkında flaş iddia! Bu sabah İstanbul ve 13 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. 37 isim için soruşturma, 31 kişi için gözaltı kararı olduğu öğrenildi. Listede Hüseyin Gülerce de var.
29.09.2021 Gündem
Paralel yapı son dakika operasyonu
Paralel yapı son dakika operasyonu 14 Aralık operasyonunda 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltı listesinde Ekrem Dumanlı, Hidayet Karaca, Mutlu Ekizoğlu'nun da aralarında bulunduğu 32 kişinin ismi var. Operasyon sonrası emniyet ve adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
29.09.2021 Gündem
İşte gözaltına alınan isimler!
İşte gözaltına alınan isimler! İstanbul ve 13 ilde eş zamanlı olarak 'paralel yapı' iddialarına yönelik operasyonlar başladı. 32 isim hakkında gözaltı kararı olduğu bildirildi.
29.09.2021 Gündem
'Paralel Yapı' operasyonu başladı!
'Paralel Yapı' operasyonu başladı! 'Paralel yapı' iddialarına yönelik operasyon başladı iddiası...
29.09.2021 Gündem
Sungurlar 8. yeni bölümde büyük operasyon
Sungurlar 8. yeni bölümde büyük operasyon Bu akşam ekrana gelecek olan dizi Sungurlar 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Örgüt'ün düzenlenleyeceği büyük bir saldırıyı deşifre ediliyor. Örgüt, Maya’nın canice bir yöntemle öldürülmesine karar verirken, Serdar, Maya ve Naza’yı örgütün elinden almak için bir plan hazırlar.
13.12.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sungurlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sungurlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.