Gazete Vatan Logo
Magazin Sungurlar 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sungurlar 34.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Samanyolu Tv'nin büyük beğniyle izlenen dizisi Sungurlar 33.bölümüyle izleyicisinin karşsına çıkıyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde Serdar Yüzbaşı'nı neler bekliyor! Sungular 33.bölüm fragmanı henüz yayınlandı mı? İşte ayrıntılar...

Samanyolu Tv'nin büyük heyecanla izlenen dizisi Sungurlar 34.bölümüyle ekranlara geliyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! İzleyiciyi neler bekliyor! Sungurlar 34.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Sungurlar son bölüm özeti

Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 33. Bölüm'ünde neler olacak? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Sungurlar dizisi 33. Bölüm yeni fragman izle.

Ekranların en iddialı yapımları arasında gösterilen Sungurlar, Cumartesi akşamı sürprizlerle dolu 33. bölümüyle ekrana geliyor.

Serdar’ı kurtarmak için silahların önüne kendini atan Sevim’in vurulması Yusuf’u perişan eder. Ancak Ferhat’ın hedefinde bu kez Yusuf vardır. Buna engel olmak isteyen Serdar, hücreden çıkmaya çalışsa da yeğenini kurtarmayı başaramaz. Bu sırada Emir, Doktor ve Celil, infaz edilmek üzere olan Serdar’ı kamptan çıkarmak için büyük bir çatışmanın içine girer. Emir’in ortaya çıkan bir zaafı herkesin hayatını tehlikeye atarken Naza ve Meryem arasındaki büyük savaş artık gün yüzüne çıkmaya başlar.

Haberin Devamı

Sungurlar son bölümü izle