Gazete Vatan Logo
Magazin Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Samanyolu Tv'nin büyük heyecanla izlenen dizisi Sungurlar 32.bölümüyle ekranlara geliyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! İzleyiciyi ne gibi süprizler bekliyor! Sungurlar 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte ayrıntılar..

Samanyolu Tv'nin büyük beğniyle izlenen dizisi Sungurlar 32.bölümüyle izleyicisinin karşsına çıkıyor. Sungurlar'ın yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde Serdar Yüzbaşı'nı neler bekliyor! Sungular 32.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Sungurlar son bölüm özeti

Serdar Büyük Sırrı Öğreniyor

Suriye’de kapana kısılan Serdar ve Celil, Kasım’ın adamlarından kurtulmayı başarır. Ancak Sungurlar’ı bekleyen başka bir tehlike vardır. Topal, Sungurlar’ı birbirine düşürmek için Serdar’a ailesini kimin katlettiğini ve bir kardeşinin yaşadığını anlatmaya karar verir. Serdar’ın gerçekleri öğrenmesinden büyük endişe duyan ve planları bozulacak olan Meryem, şoktadır. Naza ise bu durumdan son derece memnundur. Sungurlar’da büyük gerilimler yaşanırken durumu fırsat bilen Kasım, yeni bir saldırı için harekete geçer ve Sungurlar’ın olduğu sığınağı havaya uçurur.

Sungurlar son bölümü izle