Sühan

Sühan

Son dakika sühan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sühan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sühan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sühan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sühan gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 sühan haberi bulunmuştur. Tüm sühan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir?
Mahallileşme Akımı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Mahallileşme Temsilcileri Kimlerdir? 11. yüzyılda, Anadolu Halk ve Tekke Edebiyatı doğmuş, yaklaşık 1 asır sonra da "Divan Edebiyatı" olarak adlandırılan yeni bir tür ortaya çıkmıştır. Kaynağı İran olan divan edebiyatının, halk ve tekke edebiyatından en önemli farkı dilinin ağır olmasıdır. Dilinin ağır ve ağdalı olmasının en büyük sebebi ise Arapça ve Farsça mazmunlardan oluşmasıdır. Mahallileşme akımı ise 16. yüzyılda ortaya çıkmıştır.
31.01.2024 Gündem
Süper Lig lideri Galatasaray, Kasımpaşa'yı tek golle geçti
Süper Lig lideri Galatasaray, Kasımpaşa'yı tek golle geçti Spor Toto Süper Lig’in 25’inci haftasında Galatasaray, Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Nef Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Galatasaray 1-0 kazandı. Galatasaray’a galibiyeti getiren golü 57’nci dakikada Nicolo Zaniolo kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray, 60 puanla liderliğini sürdürürken, Kasımpaşa ise 25 puanla 13’üncü sırada kaldı.
11.03.2023 Galatasaray
Mesut Özil'in son halini gördü resmen dehşete düştü! Rezerv takımı tarihi fark yedi
Mesut Özil'in son halini gördü resmen dehşete düştü! Rezerv takımı tarihi fark yedi Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılarak Başakşehir'e imza atan ve şu aralar rezerv takımda forma giyen Mesut Özil'in son durumu kendisini izleyenleri hayrete düşürdü. Kasımpaşa maçının 46.dakikasında kenara gelen tecrübeli futbolcu ağır bir yenilgi alırken, mavi beyazlı ekipte oynayan Ali Sühan Demirel'in 4 atması ise büyük dikkat çekti.
10.08.2022 Başakşehir
Defne Samyeli'ye haciz şoku!
Defne Samyeli'ye haciz şoku! İş adamı Yusuf Araz, 2 yıldır kira borcunu ödemediği iddiasıyla Defne Samyeli’ni icraya vererek haciz işlemlerini başlattı.
27.01.2021 Magazin
Dayı-yeğen gezmesi
Dayı-yeğen gezmesi Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu, önceki gün dayısı Sühan Samyeli'yle Emirgan’da görüntülendi.
23.08.2020 Magazin
Yetenekli berber Defne Samyeli
Yetenekli berber Defne Samyeli Defne Samyeli kızları Derin, Deren ve ağabeyi Sühan ile aynı evde karantinada. “Fırsat bu fırsat” diyen Samyeli kardeşler, hem hasret gideriyor hem de birlikte spor yapıp eğleniyor.
18.04.2020 Magazin
Defne Samyeli: İyi ki doğmuşsun canım annem
Defne Samyeli: İyi ki doğmuşsun canım annem 48 yaşındaki Defne Samyeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesi Sendegül Samyeli'nin yeni yaşını kutladı.
4.04.2020 Magazin
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında?
Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? Son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Defne Samyeli, son olarak estetik iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu. Peki Defne Samyeli kimdir? Nerelidir? Defne Samyeli kaç yaşında? İşte detaylar…
24.01.2020 Gündem
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır?
İzmir ve Kuşadası’nda yılbaşı nerede kutlanır? Yılbaşı gecesi yaklaşırken yeni yıla dair umutlar, heyecanlar ve dilekler dört bir yanımızı sarar. Bir de yılbaşı gecesi nerede olacağımızın, nerede kutlayacağımızın telaşı başlar.
25.12.2019 Kültür Sanat
Ünlü otel icradan satışa çıkarıldı
Ünlü otel icradan satışa çıkarıldı Kuşadası'nda bulunan ünlü Suhan 360 Hotel 6 Kasım'da icradan satışa sunulacak. Otelin arazisiyle ilgili karmaşa da yaşandığı ortaya çıktı.
29.09.2019 Gündem
"Türkiye plastik cerrahide çok önemli bir noktada"
"Türkiye plastik cerrahide çok önemli bir noktada" Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği, Doğu Anadolu bölge toplantısı, Türkiye'nin dört bir yanından gelen plastik cerrahların katılımıyla Van'da yapıldı.
13.07.2019 Sağlık
Çocuğunuz boynunu büküyorsa dikkat
Çocuğunuz boynunu büküyorsa dikkat Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Sühan Tomaç, gözlerinde kayma sorunu yaşayan bazı çocukların kaymayı azaltmak amacıyla gözlerini paralel hale getirirken başlarını ve boyunlarını eğdiklerini söyledi. Bu alışkanlığın zamanla baş ve boyun eğriliğine yol açtığını anlatan Tomaç, "Bu durumdaki çocuklar bazen göz doktoruna kontrol ettirilmeden ameliyat edilebiliyor. Aileler dikkatli olmalı" dedi.
29.11.2018 Sağlık
Hintli çalışanların İstanbul tatili renkli görüntülerle başladı
Hintli çalışanların İstanbul tatili renkli görüntülerle başladı Hintli dolar milyarderi iş adamının çalışanlarına yönelik 10 milyon dolar bütçe ayırdığı bir haftalık İstanbul tatili için gelen 3 bin 500 kişilik çalışanın İstanbul tatili, renkli görüntülerle başladı.
12.07.2018 Yaşam
Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan öldü mü?
Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan öldü mü? Cesur ve Güzel final bölümü dün akşam ekranlara geldi. Cesur ve Güzel'de Cesur'un Sühan'ın hayatını kurtarmak için bebeğinden vazgeçmesi gerekiyordu. Peki nasıl bir karar verdi? İşte Cesur ve Güzel dizisinin finalinde yaşananlar...
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel 32. bölümüyle final yapıyor! Sühan ile Cesur...
Cesur ve Güzel 32. bölümüyle final yapıyor! Sühan ile Cesur... Cesur ve Güzel nefesleri kesecek bir final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan Cesur ve Güzel final bölümünde Sühan ve Cesur arasında neler yaşanacak? Cesur ve Güzel final bölümü fragmanı ve özeti haberimizde...
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 22 Haziran Perşembe Star TV’nin 22 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin final bölümü ekranlara gelecek. 32. Bölümü ile ekranlara veda edecek olan dizide olaylar durulacak mı?
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık!
Cesur ve Güzel'de şoke eden ayrılık! Kıvanç Tatlıtuğ ile Tuba Büyüküstün'ün başrolde oynadığı Cesur ve Güzel'de sürpriz bir ayrılık yaşandı. İşte diziye veda eden o ünlü oyuncu...
16.06.2017 Magazin
Cesur ve Güzel 31. yeni bölümünde Rıza'nın yaşadığı ortaya çıktı!
Cesur ve Güzel 31. yeni bölümünde Rıza'nın yaşadığı ortaya çıktı! Cesur ve Güzel 31. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Cesur ve Güzel'de Rıza'nın yaşadığı gerçeği herkesi şoke etti. Peki Rıza'nın yeni planları neler olacak, amacına ulaşabilecek mi? İşte Cesur ve Güzel'de bu akşam yaşanacaklar...
29.09.2021 Gündem
Star yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe
Star yayın akışında bugün neler var? – 15 Haziran Perşembe Star TV’nin 15 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel Köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve Bugün isimli haber programı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise ekranların sevilen dizisi Cesur ve Güzel’in yeni bölümü yayınlanacak. İki aşığı bu bölümde yine karışık olaylar bekliyor. STAR TV’nin 15 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı yayınlandı
Cesur ve Güzel 30. bölüm fragmanı yayınlandı Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde Cesur, Sühan’ın düğünde fenalaşmasına neden olan ve Rıza’ya suç ortaklığı yapan kişiyi bulabilecek mi? Cesur ve Güzel'de Cesur bunun da suçlusunun Tahsin Korludağ olduğunu mu düşünüyor? Cesur ve Güzel dizisinin finaline son 3 bölüm kala neler yaşanacak?
29.09.2021 Gündem
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe Star TV’nin 1 Haziran 2017’ye ait yayın akışı sabahın erken saatlerinden Bugün isimli program ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Her bölümüyle izleyiciyi kendine hayran bırakan dizide yine heyecan bitmiyor. Star TV’nin 1 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…
29.09.2021 Gündem
Cesur ve Güzel 29. bölüm fragmanı yayınlandı – Düğün heyecanı başlıyor!
Cesur ve Güzel 29. bölüm fragmanı yayınlandı – Düğün heyecanı başlıyor! Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümünde düğün heyecanı başladı. Ancak Cesur ve Sühan’ı tam mutlu olacaklarını düşündükleri anda yeni bir tehlike bekliyor. Çünkü Rıza kaçıyor. Rıza, yaptığı plan ile Cesur’u öldürecek mi? Cesur ve Güzel dizisi yeni olaylarıyla bu akşam Star TV ekranlarında olacak.
29.09.2021 Gündem
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi!
İşte Cesur ve Güzel'in final tarihi! Star TV'nin sevilen dizisi Cesur ve Güzel'in final tarihi belli oldu.
28.05.2017 Televizyon
22 Haziran’da final yapıyor
22 Haziran’da final yapıyor Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün başrolünü oynadığı ‘Cesur ve Güzel’de final için geri sayım başladı. Dizi, 22 Haziran’da son bölümüyle ekrana gelecek
27.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sühan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sühan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.