Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe

Star TV’nin 1 Haziran 2017’ye ait yayın akışı sabahın erken saatlerinden Bugün isimli program ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Her bölümüyle izleyiciyi kendine hayran bırakan dizide yine heyecan bitmiyor. Star TV’nin 1 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe

Star TV’nin 1 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel Köylü dizisinin tekrar bölümleri ile başlıyor. Hemen ardından da Bugün isimli program ile devam ediyor. Gündemdeki son gelişmelerin yaşandığı bu programda son haberler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Saat 08.30’da ise en uzun soluklu günlük dizilerden olan Beni Affet dizisinin eski bölümü yayınlanacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.30’da en çok izlenen magazin programlarından olan Duymayan Kalmasın renkli görüntüleri ile ekranlarda olacak. Ünlüler dünyasındaki son olayları ve son trendleri bu programdan öğrenebilirsiniz.

Saat 12.00’da ise Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. Hemen ardından da ekranların en uzun soluklu günlük dizilerinden olan Beni Affet dizisi yayınlanacak. Her bölümü ilgiyle izlenen dizinin bugünkü bölümü de heyecanlı olacağa benziyor.

Saat 16.00’da ise en çok izlenen kadın programlarından olan Zuhal Topal’la programı yayınlanacak. Bekarların ve yeniden yuva kurmak isteyenlerin adresi olan bu programda yine birbirinden renkli dakikalar yaşanacak. Saat 19.00’da ise Star Haber ile akşam kuşağı başlayacak. Dünyada ve ülkemizde meydana gelen son gelişmelerin yayınlandığı bu saatte son haberler hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise Cesur ve Güzel dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 29. bölümü ekranlara gelecek olan dizide düğün heyecanı yaşanıyor. Cesur ve Sühan’ın bu zorlu yolda aldıkları karar Korludağ’da büyük yankı uyandırmaktadır. Bu sırada ise Rıza son kozunu oynamak için fırsat kollamaktadır.

Saat 23.45’te ise Türk Malı aile Komedisi dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak.