Steve Wozniak

Steve Wozniak

Son dakika Steve Wozniak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Steve Wozniak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Steve Wozniak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Steve Wozniak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan steve wozniak gelişmeleri de dahil olmak üzere 55 steve wozniak haberi bulunmuştur. Tüm steve wozniak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hata avcılarına  20 bin dolar ödül!
Hata avcılarına 20 bin dolar ödül! OpenAI, ChatGPT'de hata bulan kullanıcıları için yeni bir ödül programı başlattı. Şirketin salı günü yaptığı açıklamaya göre, popüler sohbet robotunun kulanıcıları, ChatGPT, OpenAI'ın eklentileri, OpenAI'ın API'si ve diğer servislerinde hata bulurlarsa 200 dolardan (yaklaşık 3860 TL) 20 bin dolara kadar (yaklaşık 38 bin 600 TL) ödül kazanabilecekler.
14.04.2023 Bilim ve Teknoloji
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Yatıran kazanacak, 100.000 dolar...
Bitcoin ile ilgili bomba tahmin! Yatıran kazanacak, 100.000 dolar... Kripto paralar ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Düşüş eğiliminin ardından yeniden yükseliş trendi yakalayan kripto paralar ile ilgili flaş tahmin geldi. Apple kurucularından Steve Wozniak kripto paralara ilginin çok yüksek olduğunu belirterek Bitcoin'in 100.000 dolara yükseleceği tahmininde bulundu. Peki kripto varlıklarda son durum ne ne? İşte Bitcoin, Ethereum, Ripple ve diğer Altcoin'lerdeki son dakika hareketleri...
20.03.2022 Ekonomi
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı
'Dünyanın en değerli markası' Apple 45 yılı geride bıraktı İlk ürünü Apple-1 ile 45 yıl önce teknoloji dünyasına adım atan Apple, bugün teknoloji devi olarak 263,4 milyar dolar marka değeriyle "dünyanın en değerli markası" konumunda bulunuyor.
1.04.2021 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı!
Apple'ın ilk bilgisayarı satışa çıkarıldı! Teknoloji firması Apple şirketinin ilk bilgisayarı Apple-I, E-bay üzerinden 1.1 milyon sterline (10 milyon 658 bin lira) satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan bilgisayarın hala çalışan altı bilgisayarından biri olduğu belirtildi.
6.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Dünya devine büyük şok! Soruşturma başlatıldı
Dünya devine büyük şok! Soruşturma başlatıldı New York Finansal Hizmetler Departmanı, teknoloji şirketi Apple'a kadın ve erkeklere farklı kredi kartı limitleri sunularak "cinsiyetçilik" yaptığı iddiaları üzerine soruşturma açtı.
10.11.2019 Dünya
Apple'ın kurucusundan "Facebook'u silin" çağrısı
Apple'ın kurucusundan "Facebook'u silin" çağrısı Sıra dışı açıklamalarıyla zaman zaman gündem olmayı başaran ve Apple'ın Steve Jobs ile birlikte iki kurucusundan biri olan Steve Wozniak, yaptığı son açıklamada kullanıcıların Facebook hesaplarını silmesi yönünde çağrıda bulundu.
10.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple katlanabilir telefon patenti aldı
Apple katlanabilir telefon patenti aldı Samsung ve Huawei'nin katlanabilir telefonlarının görücüye çıkmasından aylar sonra Apple da bu alanda önemli bir adım attı.
1.06.2019 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın efsane isminden 'yapay zeka' açıklaması
Apple'ın efsane isminden 'yapay zeka' açıklaması Yapay zeka, bir gün insanlığa saldırabilir mi? Apple'ın efsane ismi Steve Wozniak, görünüşe göre buna pek ihtimal vermiyor.
6.10.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın ilk bilgisayarı Apple-1, 375 bin dolara satıldı
Apple'ın ilk bilgisayarı Apple-1, 375 bin dolara satıldı Steve Jobs ve Steve Wozniak'ın tasarladığı ve modern zamanın ilk bilgisayarlarından olan Apple-1, 375 bin dolara satıldı. Yaklaşık 200 adet üretilen bilgisayarın 79 tanesi varlığını hala sürdürüyor.
27.09.2018 Dünya
Apple'ın kurucusu da 'Facebook'u sil' kampanyasına katıldı
Apple'ın kurucusu da 'Facebook'u sil' kampanyasına katıldı Veri ihlali iddiaları sonucu sosyal medyada başlatılan 'Delete Facebook' (Facebook'u sil) kampanyasına Apple’ın kurucularından olan Steve Wozniak da dahil oldu.
9.04.2018 Dünya
Apple'ın kurucusu: Facebook'u silin
Apple'ın kurucusu: Facebook'u silin Veri ihlali iddiaları sonucu sosyal medyada başlatılan 'Delete Facebook' (Facebook'u silin) kampanyasına teknoloji dünyasının yakından tanıdığı bir isim daha dahil oldu.
9.04.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple'ın kurucu ortağından iPhone X itirafı
Apple'ın kurucu ortağından iPhone X itirafı Apple'ın ortak kurucularından Steve Wozniak'tan Apple'ın 10'uncu yıla özel geliştiridği amiral gemisi modeli iPhone X ile ilgili ilginç bir açıklama geldi.
2.02.2018 Bilim ve Teknoloji
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada
Apple’ın kurulmasını sağlayan cihaz açık artırmada Apple'ı kurmak için Steve Jobs ve Steve Wozniak'a sermaye sağlayan 'blue box' cihazının ilk kopyası satışa çıkıyor. Wozniak tarafından tasarlanan ve Jobs tarafından üniversite öğrencilerine pazarlanan cihaz, bedava telefon görüşmesi sağlıyordu.
4.12.2017 Bilim ve Teknoloji
Türkiye'ye gelmekten vazgeçti!
Türkiye'ye gelmekten vazgeçti! Expo İstanbul’17'nin en önemli katılımcılarından biri olan Apple kurucu ortağı Steve Wozniak belli olmayan bir sebepten ötürü Türkiye'ye gelmekten vazgeçti.
16.05.2017 Bilim ve Teknoloji
Gaspçı, tecavüzcü katil robot kabusu
Gaspçı, tecavüzcü katil robot kabusu Robotların aramıza karışması hem korkuları hem de etik tartışmaları hayatımıza taşıdı. Kimileri bunların hacklenip ölüm makinelerine dönüştüreceğini söylüyor, Stephan Hawking ‘100 yıl içinde robotlar dünyayı istila edecek’ diyor, Isaac Asimov’un 1960’lı yıllarda yazdığı “üç robot yasası“ AB’de kanunlaşıyor.
4.03.2017 Arşiv
1 nisan nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır?
1 nisan nedir? 1 Nisan'da neden şaka yapılır? Bugün 1 Nisan ve akıllara ilk gelen şey nasıl şaka yapsam? Dünya 1 Nisan gününü Şaka Günü olarak kutluyor. Peki, 1 Nisan nedir? Neden 1 Nisan'da şaka yapılır? sorularının cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Andy’nin zihni bir mucize
Andy’nin zihni bir mucize Apple’ın kurucusu Steve Jobs’ın hayatını anlatan aynı isimli filmde bilgisayar dahisi ‘Andy Hertzfeld’ karakterini canlandıran Michael Stuhlbarg, “Andy’nin zihni bana göre bir mucize” diyerek dünyaya farklı bir pencereden baktığını itiraf ediyor...
27.12.2015 Magazin
Geleceği değiştiren adamlar
Geleceği değiştiren adamlar Steve Jobs filmi, muhteşem iki adamın kişisel portresini resmetmek üzere bizi dijital devrimin perde arkasına götürüyor. Apple’ın kurucu ortağı Steve Wozniak’ı canlandıran Seth Rogen, filmi Makaron’a anlattı.
13.12.2015 Magazin
‘Yapay zekalı silah yarışına son verilsin’
‘Yapay zekalı silah yarışına son verilsin’ Apple’ın kurucularından Steve Wozniak ve ünlü fizikçi Stephen Hawking’in de aralarında bulunduğu birçok isim, yapay zekalı silahlar geliştirilmesine yasak getirilmesini talep etti.
28.07.2015 Dünya
Kurucusu Apple’ı eleştirdi
Kurucusu Apple’ı eleştirdi Steve Jobs ile beraber şirketi kuran ve yaklaşık 30 yıldır Apple’da çalışmayan Steve Wozniak, şirketin akıllı telefon stratejisini eleştirdi...
12.11.2014 Bilim ve Teknoloji
Rekor fiyata satıldı!
Rekor fiyata satıldı! Kişisel bilgisayar tarihinin önemli cihazlarından biri olan 'Apple-1' marka bilgisayar, 905 bin dolara satıldı...
24.10.2014 Yaşam
Apple Android'e mi geçiyor?
Apple Android'e mi geçiyor? Apple'ın kurucularından Steve Wozniak, Apple'ın Android işletim sistemiyle çalışan telefon yapması gerektiğini belirtti...
7.02.2014 Bilim ve Teknoloji
İki dev yine mahkemelik!
İki dev yine mahkemelik! Patent davasında son perde...
12.11.2013 Ekonomi
Evi tarihe geçti
Evi tarihe geçti İlk bilgisayarlarını tasarladığı ev tarihi bir mekan
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Steve Wozniak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki steve wozniak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.