Standard & Poor's

Standard & Poor's

Son dakika Standard & Poor's haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Standard & Poor's ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Standard & Poor's haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Standard & Poor's

haberleri sayfasında son dakika yaşanan standard & poor's gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 standard & poor's haberi bulunmuştur. Tüm standard & poor's haberleri aşağıda listelenmiştir.
S&P, Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme  yapmadı
S&P, Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.
28.05.2021 Dünya
S&P corona nedeniyle ABD'nin büyüme tahminini düşürdü
S&P corona nedeniyle ABD'nin büyüme tahminini düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının etkisiyle, daha önce yüzde 1,3 küçülmesi beklenen ABD ekonomisinin bu yıl yüzde 5,3 daralacağını öngördü.
16.04.2020 Dünya
S&P, Türkiye'nin kredi notunu korudu
S&P, Türkiye'nin kredi notunu korudu Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu ve görünümünü koruduğunu duyurdu.
3.11.2017 Ekonomi
S&P'ye dev firmadan rest
S&P'ye dev firmadan rest Ereğli Demir Çelik, Standard & Poor's ile ilişkisini sona erdirdiğini KAP'a bildirdi
6.04.2017 Ekonomi
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - 7 Kasım 2016 çeyrek altın fiyatları
Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? - 7 Kasım 2016 çeyrek altın fiyatları Küresel piyasasalarda yaşanan anlık değişimler altın fiyatlarının geçen hafta itibariyle rekor seviyelere ulaşmasına neden olmuştu. Bu hafta itibariyle ABD'den gelen iyimser haberlerin etkisiyle gram altın fiyatlarında düşüş yaşanmaya başladı. Peki Çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?
7.11.2016 Ekonomi
Altının gramı 130 liraya geriledi
Altının gramı 130 liraya geriledi Altının gram fiyatı, yarın gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimine ilişkin beklentilerin risk iştahını artırmasıyla 130,3 liraya kadar geriledi.
7.11.2016 Ekonomi
Yetmez ama evet
Yetmez ama evet Darbe girişiminin hemen sonrası not kıran S&P’nin doların rekor kırdığı gün görünümü sürpriz bir şekilde ‘durağan’a yükseltmesi olumlu bir adım olarak değerlendirildi
5.11.2016 Ekonomi
3 bin lira bile yetti
3 bin lira bile yetti Borsa’nın değeri 80 milyar TL düşünce pek çok şirket geri alım açıklaması yaptı. Yapılan alımlara bakıldığında 2 bin 900 liralık bile alım olduğu dikkati çekti. Ancak alım kararları Borsa’yı toparladı.
30.07.2016 Ekonomi
Gel de art niyet arama
Gel de art niyet arama Türkiye’nin çalışmayı kabul etmediği, yani ödeme yapmadığı kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor’s’un Türkiye’nin notunu düşürmesine büyük tepki var. “Hangi ara analiz yaptın da notu düşürmeye karar verdin” diyen iş dünyası temsilcileri S&P’yi ciddiye almadıklarını belirtirken, kuruluşun tavrının darbeye destek olduğu görüşünde.
21.07.2016 Ekonomi
İngiltere'ye bir şok daha
İngiltere'ye bir şok daha Uluslararası kredi derecelendirme kurulu Standard&Poor's, İngiltere'deki 7 bankanın not görünümünü düşürdü.
8.07.2016 Dünya
Standard & Poor's AB'nin kredi notunu indirdi
Standard & Poor's AB'nin kredi notunu indirdi Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Avrupa Birliği'nin (AB) kredi notunu "AA+"dan "AA"ya düşürdü, not görünümünü ise "negatif"ten "durağan"a revize etti
1.07.2016 Ekonomi
SP'den Türk Telekom'a iyi haber!
SP'den Türk Telekom'a iyi haber! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poors (S&P), son çeyreklerde güçlü operasyonel sonuçlar elde eden ve güçlü gelir büyüme beklentisi sunan Türk Telekom’un yabancı para cinsinden uzun vadeli kredi notunu "BBB-" (yatırım yapılabilir seviye) olarak teyit ederken, görünümünü negatiften durağana yükseltti...
12.05.2016 Ekonomi
Yunanistan Avro‘dan çıkarsa yüzde 20 küçülecek
Yunanistan Avro‘dan çıkarsa yüzde 20 küçülecek Standard & Poor's Yunanistan'ın Avro Bölgesi'nden çıkması durumunda dört yıl içerisinde yüzde 20 küçülebileceği uyarısında bulundu...
2.07.2015 Ekonomi
Yunanistan'a büyük şok!
Yunanistan'a büyük şok! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Yunanistan'ın kreditörleriyle anlaşmaya varamamasını gerekçe göstererek, ülkenin uzun dönem kredi notunu "CCC+"dan "CCC"ye indirdi...
11.06.2015 Ekonomi
Yunanistan'a kötü haber
Yunanistan'a kötü haber Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P)'den Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü.
16.04.2015 Ekonomi
Yunanistan'a kötü haber!
Yunanistan'a kötü haber! Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunun "negatif" izlemede tutulmaya devam edildiğini açıkladı.
14.03.2015 Ekonomi
Yarın Türkiye için büyük gün!
Yarın Türkiye için büyük gün! Kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poor's (S&P), Türkiye raporunu yarın açıklayacak.
20.11.2014 Ekonomi
Türk bankalarına müjdeli haber!
Türk bankalarına müjdeli haber! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), gelişmekte olan ekonomiler içerisinde Türkiye, Brezilya ve Güney Afrika bankalarının yavaşça istikrar kazanmaya başladığını belirtti.
19.11.2014 Ekonomi
S&P'den bir uyarı daha!
S&P'den bir uyarı daha! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Türkiye emlak-hasar sigortacılık sektörünün orta dereceli endüstriyel ve ülke riskleri taşıdığını belirtti.
27.10.2014 Ekonomi
'Bunlar kendini ne zannediyor'
'Bunlar kendini ne zannediyor' Cumhurbaşkanı Erdoğan kredi derecelendirme kuruluşlarına sert çıktı: Bunlar kendilerini ne zannediyor. İlişkimizi keseriz
17.09.2014 Ekonomi
Bir kehaneti daha çıktı!
Bir kehaneti daha çıktı! ‘Türk Kahini’ olarak bilinen ve geçtiğimiz yıl Ekim ayında vefat ederek aramızdan ayrılan Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Birimi Müdürü Ali İhsan Gelberi yine kehanetleriyle gündemde...
8.02.2014 Ekonomi
S&P'den Türkiye için kritik yorum!
S&P'den Türkiye için kritik yorum! 'İslâmi finansmanı Türkiye belirleyebilir'
29.11.2013 Ekonomi
Zamanı gelince not artırırız, şu an gözlüyoruz
Zamanı gelince not artırırız, şu an gözlüyoruz S&P Türkiye Bölge Müdürü Zeynep Holmes'den açıklama
27.05.2013 Ekonomi
'İsrail gibi özür dilediler'
'İsrail gibi özür dilediler' Zafer Çağlayan'dan S&P açıklaması
30.03.2013 Ekonomi
Ortalığı karıştıracak   Türkiye notu iddiası!
Ortalığı karıştıracak Türkiye notu iddiası! Standard&Poor's'un “sürpriz” not artırımının arkasındaki neden Türkiye’ye daha yüksek not veren Moody’s ve Fitch’i yakalama çabası...
29.03.2013 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Standard & Poor's ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki standard & poor's haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.