S&P

S&P

Son dakika s&p haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s&p ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s&p haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S&P

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s&p gelişmeleri de dahil olmak üzere 240 s&p haberi bulunmuştur. Tüm s&p haberleri aşağıda listelenmiştir.
S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltme kararı aldı.
27.03.2024 Ekonomi
S&P'den flaş Türkiye açıklaması! Kredi notu...
S&P'den flaş Türkiye açıklaması! Kredi notu... Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ile not görünümünü teyit etti.
23.10.2021 Ekonomi
S&P, Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme  yapmadı
S&P, Türkiye'nin kredi notu ve görünümüne ilişkin güncelleme yapmadı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notu ve not görünümüne ilişkin güncelleme yapılmadığını duyurdu.
28.05.2021 Dünya
S&P Türkiye'nin notunu teyit etti
S&P Türkiye'nin notunu teyit etti S&P, Türkiye'nin döviz cinsinden kredi notunu "B ", yerel para birimi cinsinden kredi notunu ise "BB-" olarak teyit etti.
23.01.2021 Ekonomi
S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı
S&P Türkiye'nin kredi notunu açıkladı S&P, Türkiye'nin kredi notunu "B ", görünümünü ise "durağan" olarak teyit etti.
22.01.2021 Ekonomi
S&P, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı
S&P, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu teyit etti.
24.07.2020 Ekonomi
S&P, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı
S&P, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu teyit etti.
6.05.2020 Ekonomi
S&P, Türkiye'nin kredi notunu korudu
S&P, Türkiye'nin kredi notunu korudu Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu ve görünümünü koruduğunu duyurdu.
3.11.2017 Ekonomi
S&P: Türk Telekom rekabetçi yapısıyla kârlılığını artırır
S&P: Türk Telekom rekabetçi yapısıyla kârlılığını artırır S&P, Türk Telekom’un kredi notunu yatırım yapılabilir seviyede ‘BBB-‘ olarak teyit etti. Değerlendirmede, altyapı yatırımlarına ve bunların sağladığı güçlü kârlılık ve büyümeye dikkat çekildi
13.08.2017 Ekonomi
Fitch ve S&P'nin ardından kritik Türkiye kararı
Fitch ve S&P'nin ardından kritik Türkiye kararı Dünya Bankası, Türkiye için 2017 büyüme tahminini yüzde 3'ten yüzde 2,7'ye düşürdü.
2.02.2017 Ekonomi
Yetmez ama evet
Yetmez ama evet Darbe girişiminin hemen sonrası not kıran S&P’nin doların rekor kırdığı gün görünümü sürpriz bir şekilde ‘durağan’a yükseltmesi olumlu bir adım olarak değerlendirildi
5.11.2016 Ekonomi
S&P, demir cevheri madencileri için kredi görünümünü yükseltti
S&P, demir cevheri madencileri için kredi görünümünü yükseltti S&P Global Ratings, demir cevheri madencileri için kredi görünümünü yükseltti.
1.09.2016 Ekonomi
S&P'den negatif faiz etkilerine ilişkin rapor
S&P'den negatif faiz etkilerine ilişkin rapor Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Avrupa'dan gelen verilerin, negatif faiz oranının banka kredilerinin büyümesini teşvik etmek ve avronun değerini düşürmek yoluyla ekonomik faaliyetler üzerinde istenilen olumlu etkiyi yarattığını gösterdiği bildirdi.
18.08.2016 Ekonomi
S&P ters köşeye yattı Moody’s ikna odasında
S&P ters köşeye yattı Moody’s ikna odasında S&P’nin not indirirken argümanı “Siyasi gerilim artacak, demokrasi zorlanacak” olmuştu. Ancak darbe girişimi sonrası tam tersi bir tablo var. Bu durum Ankara’da Moody’s yetkililerine anlatıldı.
27.07.2016 Ekonomi
Dolar rekora koşuyor!
Dolar rekora koşuyor! Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard And Poors’un (S&P) Türkiye’nin notunu indirmesi ve ardından üç ay süreyle olağanüstü hal (Ohal) ilan edilmesiyle, dolar yeni tarihi rekor düzeylere tırmandı...
21.07.2016 Ekonomi
S&P, iki ülkenin not görünümünü düşürdü
S&P, iki ülkenin not görünümünü düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P), Mısır ve Karadağ'ın yerli ve yabancı para cinsinden kredi notunu korurken, not görünümünü düşürdüğünü açıkladı...
14.05.2016 Ekonomi
S&P: Not indirimi daha büyük olasılık
S&P: Not indirimi daha büyük olasılık STANDARD&POOR’S Türkiye Analisti Aarti Sakhuja Türkiye için not artırımındansa not indiriminin daha olası olduğunu açıkladı...
10.11.2015 Ekonomi
S&P'den bankacılık açıklaması
S&P'den bankacılık açıklaması S&P, Türk bankalarının zayıf ve güçlü yönlerine yönelik bir açıklama yaptı.
14.07.2015 Ekonomi
S&P seçim sonuçlarını değerlendirdi!
S&P seçim sonuçlarını değerlendirdi! Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard And Poors (S&P) Türkiye’deki genel seçim sonuçlarının, ülke kredi notu üzerinde hemen etkisinin olmayacağını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Yunanistan'a kredi notu şoku
Yunanistan'a kredi notu şoku Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P) Yunanistan'ın kredi notunu "B-"den "CCC+"ya düşürdü, görünümünü "negatif"te bıraktı.
16.04.2015 Dünya
Yunanistan'a kötü haber
Yunanistan'a kötü haber Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's (S&P)'den Yunanistan'ın kredi notunu düşürdü.
16.04.2015 Ekonomi
S&P'den Türkiye yorumu!
S&P'den Türkiye yorumu! Standard & Poor’s Orta ve Doğu Avrupa’daki Yerel Yönetim ve Belediye Borçlanmaları Raporu’nda, 2015 yılında Orta ve Doğu Avrupa’daki yerel yönetim ve belediyelerin brüt borçlanmalarında yüzde 12’lik bir artış bekleniyor ve bu brüt borçlanmanın 7 milyar euro seviyesini aşacağı öngörülüyor" uyarısı yapıldı...
24.03.2015 Ekonomi
Türkiye için risk uyarısı!
Türkiye için risk uyarısı! Uluslararası kredi derecelendirme şirketi Standard and Poors (S&P) Türkiye konut piyasasının iç ve dış taleple desteklendiğini vurguladı, ancak, ABD’de olası faiz artırımının piyasanın önündeki en önemli risk olduğu uyarısında bulundu.
17.03.2015 Ekonomi
Petrol üreticilerine büyük şok!
Petrol üreticilerine büyük şok! Kredi derecelendirme kuruluşu S&P'den petrol üreticisi 4 ülkeye not indirimi geldi.
10.02.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

S&P ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s&p haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.