'Solunum güçlüğü kalp yetmezliğinin belirtisi olabilir'
'Solunum güçlüğü kalp yetmezliğinin belirtisi olabilir' Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Naser Can, solunum güçlüğünün sadece akciğer hastalıklarında değil kalp yetmezliği durumunda da ortaya çıkabildiğini bildirdi.
14.10.2021 Sağlık
Evde yapabileceğiniz formu koruyan temel egzersizler
Evde yapabileceğiniz formu koruyan temel egzersizler Pandemi nedeniyle başlatılan tam kapanma devam ediyor. Milyonlarca insan uzun saatler evde vakit geçirirken uzmanlar hareketsiz kalmanın yol açabileceği form sorunlarına dikkat çekiyor. Evde kısa bir süre ayrılarak yapılabilecek temel egzersizlerle bu dönemde sağlıklı ve zinde kalmanın mümkün olduğunu söyleyen Spor Antrenörü Barış Çakmar kapanma sürecinde formu koruyacak basit ev egzersizleri hakkında bilgiler verdi.
9.05.2021 Sağlık
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı!
Burak Sergen'in son durumunu nişanlısı açıkladı! Ünlü oyuncu Burak Sergen, 3 hafta önce evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmış, solunum güçlüğü çekince entübe edilmişti. Burak Sergen'in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun hala yoğun bakımda entübe durumda olduğunu açıkladı. Ünsal, konuyla ilgili, "Durumunda bir değişiklik yok. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz" dedi
2.05.2021 Magazin