Burak Sergen

Burak Sergen

Son dakika Burak Sergen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Sergen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Sergen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Sergen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak sergen gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 burak sergen haberi bulunmuştur. Tüm burak sergen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı
Burak Sergen'den olaylı şekilde boşanan Nihan Ünsal nişanlandı Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.
9.04.2024 Magazin
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim
Burak Sergen: Yüzde iki yaşama şansım vardı, iki ay yürüyemedim Nisan 2021'de koronavirüse yakalanan Burak Sergen, durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilmişti. Uzun süre yoğun bakımda ve evinde tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşan ve setlere dönen ünlü oyuncu yaşadığı zor süreci samimi bir şekilde anlattı.
28.09.2023 Magazin
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor?
Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Fox Tv Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Burak Sergen, Burak Sevinç gibi isimlerin yer aldığı Hudutsuz Sevda'nin senaryosuhnu Bahadır Özdener yazıyor. Dizide kısa bir süre kalacak Biran Damla Yılmaz da var. Kan davası yüzünden İstanbul'a gelen Halil İbrahim'in hikayesini anlatacak Hudutsuz Sevda hangi il, ilçede çekiliyor? Hudutsuz Sevda uyarlama mı? İşte detaylar...
21.09.2023 Televizyon
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum
Burak Sergen'in nafaka isyanı: Hapse girmekten korkuyorum Sadakatsiz dizisiyle son olarak ekrana gelen Burak Sergen, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşandığı Işıl Sergen ile 'nafaka yüzünden sorunlar yaşıyor. Burak Sergen, eski eşi Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması için dava açtı.
20.07.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz?
Armağan Çağlayan: İnsan olarak utanmıyor musunuz? YouTube'da yayınlanan programıyla dikkat çeken Armağan Çağlayan, yıllık sağlık taraması sonucu akciğer kanserine yakalandığını öğrenmişti. Ünlü isim, üç hafta önce 4.5 saat süren ameliyat geçirmiş, kitle ciğerinden alınmıştı. Çağlayan, son olarak kendisi hakkında canlı yayında açıklama yapan Popstar Mehtap Yılmaz'a sitem dolu sözler söyledi.
15.01.2023 Magazin
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor!
Burak Sergen ve eski eşi arasında sular durulmuyor! Burak Sergen geçen hafta eski eşi oyuncu Işıl Sergen’e çocuğu için ödediği nafakanın azaltılması istemiyle dava açtı. Sergen, ödediği 41 bin 209 liralık nafakanın 10 bin liraya düşürülmesini talep etti.
14.01.2023 Magazin
Arda ile Omuz Omuza 137. bölüm fragmanı yayında!
Arda ile Omuz Omuza 137. bölüm fragmanı yayında! Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu duayen oyuncu Burak Sergen, tarifi dinleyerek "Muzlu Pasta" yapmaya çalışacak.
27.10.2022 Televizyon
“Yanlış Çift” oyunu Nevşehir’de sahne alacak
“Yanlış Çift” oyunu Nevşehir’de sahne alacak Ünlü oyuncular Burak Sergen ve Pelin Öztekin’in rol aldıkları “Yanlış Çift” adlı tiyatro oyunu 17 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir’de sahnelenecek.
16.09.2022 Kültür Sanat
Semih Sergen, son yolculuğuna uğurlandı
Semih Sergen, son yolculuğuna uğurlandı  Muğla’da hayatını kaybeden tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen (91), Ankara Küçük Tiyatro’da düzenlenen törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.
8.08.2022 Magazin
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti
Burak Sergen'in acı günü! Semih Sergen hayatını kaybetti Sinema, tiyatro ve seslendirme sanatçısı Semih Sergen (91) Bodrum'da hayatını kaybetti.
6.08.2022 Magazin
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava!
Boşanıyorlar! Burak Sergen’in eşi Nihan Ünsal’dan karşı dava! Ünlü oyuncu Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’a boşanma davası açmıştı. Burak Sergen, eşi Nihan Ünsal’ın kendisini aldattığını iddia etti. Ünsal’da karşı dava açarken, asıl kendisinin aldatıldığını ve hatta Burak Sergen’in ilişkisinden çocuğu olduğunu ileri sürdü.
6.03.2022 Magazin
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu!
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncuları da sette çektikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
22.02.2022 Magazin
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti!
Melis Sezen Burak Sergen'e böyle veda etti! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', dün akşam 49'uncu bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Son bölümde kalp krizi geçiren Haluk Güçlü, vefat etti. Hal böyle olunca Haluk'a hayat veren Burak Sergen de diziden ayrıldı. 'Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen ise rol arkadaşına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.
17.02.2022 Magazin
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu?
Sadakatsiz dizisinde korona olanlar kim, Cansu Dere korona mı oldu? Sadakatsiz çekimleri durdu mu? Sadakatsiz yılbaşı tatili ardından çekimlerine başladı anacak Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, koronavirüse yakalandı. İşte Sadakatsiz dizisinde korona olanlar…
19.01.2022 Televizyon
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in kardeşi de oyuncu çıktı! Ünlü isim...
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'in kardeşi de oyuncu çıktı! Ünlü isim... Sadakatsiz dizisinde Haluk karakterini canlandıran Burak Sergen, hakkında bilinmeyen bir gerçek ortaya çıktı. Sergen'in kardeşi de meğer kendisi gibi ünlü bir oyuncuymuş.
5.01.2022 Magazin
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı!
Burak Sergen'in 'Gizem'li arkadaşı! “Sadakatsiz” dizisinin Haluk’u Burak Sergen geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda adının Gizem olduğu öğrenilen genç bir kadınla görüntülendi.
18.12.2021 Magazin
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı!
Işıl Sergen ile Burak Sergen arasındaki nafaka davası sonuçlandı! Oyuncu Işıl Sergen, çocuğunun nafakasını ödemediği iddiasıyla 2018 yılında boşandığı eski eşi ve meslektaşı Burak Sergen’e dava açmıştı. Eski eşler arasındaki dava sonuçlandı.
3.12.2021 Magazin
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede...
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı! 65 ülkede... Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de!
'Sadakatsiz' dizisi İspanya'dan sonra Şili'de! Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', Şili’de ekrana gelmeye başlayacak. Daha önce İspanya’da seyirciyle buluşan yapım, 2022 yılının ilk aylarında da Şilili hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
3.11.2021 Televizyon
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı!
Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı? Hakan Ural’ın hastalığı ne, sosyal medyadan açıkladı! Hakan Ural neden yok, programdan ayrıldı mı? Kanal D'de hafta içi her gün yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında yorumcu olarak yer alan Hakan Ural’ı göremeyenler nedenini sorgulamaya başladı. Hakan Ural neden yok, sorusuna yanıt arayanlara cevap Hakan Ural’dan geldi. Peki, Hakan Ural hasta mı? Hakan Ural neden yok, Neler Oluyor Hayatta programından ayrıldı mı?
3.11.2021 Gündem
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi!
Sadakatsiz yeni bölümü ile yine çok izlendi! Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi Sadakatsiz, önceki akşam (27 Ekim) yeni bölümü ile ekrana geldi.
28.10.2021 Televizyon
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Burak Sergen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak sergen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.