Sofia Vergara

Sofia Vergara

Son dakika Sofia Vergara haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sofia Vergara ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sofia Vergara haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sofia Vergara

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sofia vergara gelişmeleri de dahil olmak üzere 44 sofia vergara haberi bulunmuştur. Tüm sofia vergara haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü çiftin ayrılığı çok konuşulmuştu: Boşandıktan sonra elbise dolabını karıştırmış!
Ünlü çiftin ayrılığı çok konuşulmuştu: Boşandıktan sonra elbise dolabını karıştırmış! Bu yaz aylarında gösteri dünyasından ardı ardına çok konuşulan boşanma haberleri geldi. Bunlardan birinin kahramanları da Sofia Vergara ve Joe Manganiello oldu kuşkusuz.
23.08.2023 Magazin
Boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı! 7 yıllık evlilik neden bitti?
Boşanma haberi herkesi şaşırtmıştı! 7 yıllık evlilik neden bitti? Yedi yıl önce büyük bir aşkla evlenen çift yolun sonuna geldik dedi ve ayrıldıklarını ilan etti. Boşanmak için mahkemeye dilekçe veren tarafın yakışıklı aktör Joe Manganiello olduğu ortaya çıktı. Peki 7 yıllık evlilik neden bitiiyor? Mal paylaşımı nasıl olacak? İşte yanıtı...
2.08.2023 Magazin
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı
Rüya evlilik bitiyor! Ünlü çift boşanma kararı aldı 'Modern Family' dizisiyle geniş kitlelercen tanınan oyuncu Sofia Vergara'dan kötü haber geldi. Ünlü oyuncu yedi yıldır evli olduğu Joe Manganiello ile boşanma kararı aldı.
18.07.2023 Magazin
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı
Göksel'in konserinde talihsiz anlar yaşandı! 2 kişi yaralandı Ünlü şarkıcı Göksel, geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleri ile buluştu. Konser alanını dolduran dinleyiciler Göksel’in şarkıları ile eğlenirlerken konserin bir bölümünde talihsiz bir kaza yaşandı.
10.07.2023 Magazin
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti!
Sofia Vergara mayoyla kamera karşısına geçti! 50 yaşındaki Sofia Vergara, 30 milyon takipçiye ulaşan Instagram sayfasından hayranlarına teşekkür etmek için mayosuyla poz verdi. Ünlü ismin bu pozlarına yorum ve beğeni yağdı.
10.07.2023 Magazin
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım!
Sofia Vergara'dan bikinili paylaşım! Rol aldığı 'Modern Family' adlı diziyle şöhretinde ikinci bir çıkış yakalayan 50 yaşındaki Sofia Vergara, yaz sezonunu açtı. Havuz başında çektiği selfie'yi sosyal medya hesabından paylaşan ünlü ismin bikinili pozuna, binlerce beğeni ve yorum geldi.
26.06.2023 Magazin
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu!
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'in düğün detayları belli oldu! Oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile evleniyor. Ünlü çiftin düğün detayları belli oldu. 20 Haziran’da Four Seasons Bosphorus’ta gerçekleşecek düğünde Eda Ece, gelinliğini Hollywood yıldızlarının tasarımcısı Zuhair Murad’dan seçti.
20.03.2023 Magazin
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı!
Ünlü oyuncu Sofia Vergara bikinili ayna pozuyla sosyal medyayı salladı! Modern Family dizisiyle tanınan 50 yaşındaki Sofia Vergara kocasıyla tatile çıktı. Yıllara meydan okuyan güzel oyuncu bikinisini giyip ayna karşısında poz verdi. Sofia Vergara'nın bu pozu sosyal medyayı salladı.
29.12.2022 Magazin
David Beckham jakuzide: Ama yanında Victoria yok
David Beckham jakuzide: Ama yanında Victoria yok Eşi Victoria, bir zamanların futbol yıldızı David Beckham'ı başka bir kadınla jakuzide görürse ne düşünür? Orasından pek emin değiliz ama bu sahneleri gördüğünde muhtemelen kamuoyuna göstermediği kahkahasını patlatacaktır.
10.01.2020 Futbol
En çok o kazandı!
En çok o kazandı! 2019 yılının ‘En Çok Kazanan Aktris’leri açıklandı. Forbes dergisinin hazırladığı listede, Scarlett Johansson, 56 milyon dolar’lık ( yaklaşık 322.8 milyon TL) kazancıyla zirveye oturdu.
10.11.2019 Magazin
Akşam öpücüğü
Akşam öpücüğü Kolombiyalı oyuncu Sofía Vergara (46) ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Joe Manganiello (41), Kolombiya’da tatil yapıyor.
23.07.2018 Magazin
Cesur sahneleri olay oldu!
Cesur sahneleri olay oldu! Hollywood yıldızı Uma Thurman, 'The Con Is On' (İngilizler Geliyor) adlı komedi filmindeki cesur sahneleri ile yapım daha vizyona girmeden gündem oldu.
6.05.2018 Magazin
Sofia Vergara’ya hakaret şoku!
Sofia Vergara’ya hakaret şoku! Kolombiyalı oyuncu Sofía Vergara’ya (45) hakaret dolu sözler...
1.11.2017 Magazin
20 yıl önce Sofia
20 yıl önce Sofia ‘Modern Family’ dizisindeki ‘Gloria Pritchett’ rolüyle tanınan Kolombiyalı oyuncu ve model Sofia Vergara’nın 20 yıl önceki fotoğrafları ortaya çıktı.
4.08.2017 Magazin
Sofia Vergara 'Erzurumlu Çitos Efe''nin fanı oldu!
Sofia Vergara 'Erzurumlu Çitos Efe''nin fanı oldu! 'Erzurumlu Çitos Efe', dünyaca ünlü yıldız Sofia Vergara'nın da gözünden kaçmadı...
28.06.2017 Magazin
Embriyoya velayet davası
Embriyoya velayet davası ABD’li dizi oyuncusu Sofia Vergara ve erkek arkadaşı ayrılmadan önce dondurdukları embriyoyu paylaşamayınca mahkemelik oldu
17.06.2021 Dünya
Şıklık yarışı
Şıklık yarışı Mücevher markası Tiffany & Co’nun Beverly Hills’de düzenlenen partisine ünlüler akın etti...
14.10.2016 Magazin
2016’nın en seksileri!
2016’nın en seksileri! Dünyanın en seksi ve beğenilen iç çamaşırı markası Victoria’s Secret ‘’En Seksiler 2016’’ listesini açıkladı.
26.03.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Sofia Vergara ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sofia vergara haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.